تفاوت هایفو و آر اف

امروز قصد داریم شما را با تفاوت هایفو و آر اف آشنا کنیم. افراد همواره به دنبال جوانی و زیبایی می باشند. با افزایش سن، پوست افراد تغییراتی می کند و سبب چین و چروک و مشکلاتی در پوست می شود. برای درمان می توانند از روش هایفوتراپی و آر اف فرکشنال استفاده کنند. دستگاه آر اف و همچنین هایفو هر دو کاربرد جوان سازی پوست را دارند. هایفو و آر اف هردو دارای عوارض و مزایایی می باشند که در ادامه مقاله به آن می پردازیم. ما در این مقاله تفاوت هایفو و آر اف را در اختیار شما قرا داده ایم، پس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.

دستگاه هایفو و آر اف

در روش هایفوتراپی پزشک از دستگاه هایفو برای جوان سازی پوست استفاده می کند. در این روش پزشک در مرحله اول سعی می کند نواحی که باید درمان شود را خوب بشوید و تمیز کند. بعد از انجام این کار از ژلی روی پوست استفاده می کند و بعد از استفاده از ژل پزشک از دستگاه هایفو استفاده می کند و امواج آن را تنظیم می کند. بعد از تنظیم امواج دستگاه، آن را روی پوست قرار می دهد و در نواحی مورد نیاز از آن استفاده می کند.

در روش آر اف فرکشنال از دستگاه آر اف نیز برای جوان سازی پوست استفاده می کنند. دستگاه آر اف شامل انواع گوناگونی است که هرکدام دارای کاربرد و مزایایی می باشد. در این روش دستگاه آر اف دارای گرما و حرارتی می باشد که این گرما و حرارت روی لایه درم پوست تمرکز می کند و با ساخت بافت فیبری سبب ساخت کلاژن و ترمیم پوست صورت خواهد شد. وقتی میزان کلاژن پوست صورت افزایش پیدا می کند، چین و چروک های صورت، ضایعات پوستی، شل شدگی پوست و … درمان می شوند.

دستگاه هایفو و آر اف

مزایای آر اف و هایفو چیست ؟

روش هایفو یک روش آسان و بدون جراحی و درد می باشد. از دیگر مزایای آر اف فرکشنال تحریک پوست به ساخت کلاژن و الاستین می باشد. از این دستگاه در تمامی نواحی پوست استفاده می شود و همچنین سبب بهبود گردش خون زیر پوست می شود. آر اف در مدت زمان خیلی کمی سبب جوان سازی پوست می شود و خاصیت ارتجاعی پوست صورت را افزایش می دهد.

هایفو نیز دارای مزایایی می باشد. در روش هایفوتراپی نیازی به بیهوشی و بستری شدن نیست و این روش غیر تهاجمی می باشد و بدون جراحی انجام می شود. این روش دارای خطرات بسیار کمی می باشد و در مدت کوتاهی می توان اثرات آن را مشاهده کرد. کلاژن هایی که با دستگاه هایفو انجام می شود می توانند تا ۲ سال ماندگار باشند ولی بعد از دو سال باید مجدد آن را انجام دهید. در انجام این روش ۳۰ تا ۹۰ دقیقه نیاز است که هایفوتراپی انجام شود.

در روش هایفو از تزریق، بریدگی، بخیه و پانسمان و همچنین از این گونه موارد مشابه استفاده نمی شود و هیچ آسیبی به پوست شما نمی رسد. همچنین هزینه این روش از روش های مشابه بسیار کمتر از روش های جوان سازی دیگر می باشد.

What are the advantages of RF and HIFU?

تفاوت هایفو و آر اف

کاربرد هایفو شامل سفت و کشیده شدن پوست، لیفت صورت، گونه، چانه، گردن، لیفت و درمان افتادگی پلک، رفع تیرگی دور چشم، رفع خط اخم، رفع منافذ باز، زاویه سازی فک، لاغری موضعی غبغب، بازو، شکم و … می شود. کاربرد آر اف شامل رفع چربی و سلولیت، سفت و کشیده شدن پوست، رفع جای جوش، ترک، رفع منافذ باز، کاهش چین و چروک، یک دست کردن رنگ و بافت پوست، رفع ناهمواری های پوست و بهبود رنگ پوست می شود.

روش هایفوتراپی در یک جلسه انجام می شود ولی تعداد جلسه های آر اف تا ۳ جلسه زمان می برد. ماندگاری هایفو یک سال می باشد و نتایج آن در طی ۲ تا ۳ ماه مشاهده می شود و همچنین بعد از یک سال باید ترمیم شود. دوام آر اف نیز تا یک سال می باشد و همانند هایفو در طی ۲ تا ۳ ماه نتایج آن مشاهده خواهد شد. هزینه روش هایفو نسبت به هزینه آر اف فرکشنال کمتر می باشد ولی دوام هردو تقریبا ۱ سال است با این تفاوت که آر اف به جلسات بیشتری جهت درمان نیاز دارد.

در روش آر اف افراد می توانند بین فرکشنال سوزنی، تک قطبی، دو قطبی و چند قطبی و همچنین عمق حرارت را انتخاب کنند ولی در هایفو چنین انتخابی وجود ندارد. پزشک شما بسته به اهداف درمانی و عمق لازم برای نفوذ حرارت به لایه پوست یا چربی، خود بهترین روش را به شما پیشنهاد می دهد. آر اف دارای سابقه طولانی تری نسبت به هایفو می باشد. همچنین تکنولوژی که در آر اف استفاده می شود امواج رادیویی می باشد ولی در هایفو فراصوت می باشد.

عوارض هایفو و آر اف چیست ؟

دستگاه آر اف دارای عوارضی نیز می باشد که از این عوارض به قرمزی و التهاب پوست، تورم و خشکی پوست، خارش و سوزش، فرورفتگی جزئی و احتمال ایجاد گوشت اضافه در محل درمان می توان اشاره کرد. همچنین از عوارض هایفوتراپی صورت می توان به عوارضی مانند درد، تولید رنگدانه بر روی پوست، بی حسی و تورم و قرمزی اشاره کرد. برای کاهش تورم و کبودی می توانید از کمپرس سرد استفاده نمایید. همچنین برای کاهش درد خود می توانید با اطلاع به پزشک از مسکن نیز استفاده کنید.

این عوارض بعد از مدت کوتاهی از بین خواهند رفت و موقتی هستند ولی در صورت مشاهده علائم غیر عادی و طولانی شدن این عوارض حتما به پزشک خود مراجعه کنید. سعی کنید اگر پوست شما دچار خارش شد آن را نخارانید زیرا خاراندن محل درمان سبب آسیب رسیدن به پوست خواهد شد. برای کاهش این عوارض می توانید قبل از درمان به بهترین کلینیک زیبایی و پزشکی مجرب مراجعه نمایید. همچنین برای کاهش عوارض بعد از درمان نیز می توانید تمامی دستورالعمل های پزشک خود را رعایت نمایید.

مراقبت های قبل از جوان سازی پوست

  • قبل از مراجعه برای درمان باید به یک پزشک متخصص مراجعه نمایید تا پوست شما بررسی شود.
  • مدتی قبل از انجام این روش از قرار گرفتن در معرض آفتاب جلوگیری کنید، زیرا درمان آفتاب سوختگی بسیار دشوار می باشد.
  • از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، ایبوپروفن و … که سبب افزایش خونریزی می شود جلوگیری کنید.
  • قبل از مراجعه به پزشک برای درمان، از مواد آرایشی و بهداشتی مانند انواع مرطوب کننده ها و … استفاده نکنید.
  • از استعمال دخانیات و همچنین مصرف الکل خودداری کنید، زیرا این کار سبب کند شدن روند بهبود می شود.
  • قبل از درمان با پزشک خود درباره روش و نکات لازم صحبت کنید.
  • قبل از انجام درمان سعی کنید بهترین پزشک را انتخاب کنید تا به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنید.

مراقبت های قبل از جوان سازی پوست

مراقبت های بعد از جوان سازی پوست :

  • اگر پزشک شما برایتان پماد و یا دارویی تجویز کرد از آن به طور مرتب استفاده کنید. این کار می تواند به بهبودی سریع تر شما کمک کند.
  • بعد از انجام درمان به مدت ۲ روز آرایش نکنید. به مدت دو روز آرایش نکنید، زیرا در صورت آرایش کردن باید آن را بشویید و دست زدن به محل درمان و ماساژ آن به مدت ۲ روز ممنوع می باشد.
  • هنگام خارج شدن از منزل از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. زیرا گرما برای پوست شما خوب نمی باشد.
  • برای کاهش التهاب و تورم از کمپرس سرد می توانید استفاده کنید.
  • هنگام خواب روی صورت نخوابید، زیرا سبب فشار آمدن روی پوست می شود.
  • سعی کنید بعد از انجام جوان سازی از فعالیت های سنگین و ورزش های سنگین خودداری کنید.
  • به مدت ۱۲ ساعت از شستشوی پوست خودداری کنید.
  • سعی کنید تمام توصیه ها و دستورالعمل های پزشک خود را بعد از درمان رعایت کنید.

ویژگی های بهترین دکتر جوان سازی پوست

همه افراد دغدغه نتیجه درمان خود را دارند. برای رسیدن به نتیجه دلخواه خود باید قبل از مراجعه برای درمان، یک پزشک مجرب را انتخاب کنید تا نتیجه دلخواه خود را در نهایت به دست آورید. برخی از ویژگی های بهترین دکتر جوان سازی عبارت اند از:

  • اولویت قرار دادن سلامت بیمار یکی از ویژگی های بهترین دکتر جوان سازی پوست می باشد.
  • یک پزشک مجرب همواره می کوشد تا علم خود را در هر شرایطی به روز نگه دارد و بتواند از به روز ترین روش ها و تکنیک ها در درمان های خود استفاده کند.
  • از مهم ترین ویژگی های یک پزشک مجرب مدرک و تخصص ایشان از دانشگاهی معتبر می باشد. قبل از درمان مدرک پزشک خود را مشاهده کنید.
  • مراجعه کنندگان بهترین دکتر جوان سازی پوست همواره از ایشان رضایت کاملی دارند. پس قبل از مراجعه به پزشکی، حتما از بیماران وی میزان رضایت آن ها را پرس و جو کنید.
  • کلینیکی که یک پزشک مجرب در آن مشغول فعالیت می باشد، باید دارای تجهیزات مناسب و کادر درمان متخصص و با تجربه ای باشد.
  • تجربه و مهارت زیاد یک دکتر در پایان و نتیجه درمان می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. حتما به پزشکی که دارای تجربه و درمان های موفقی تا کنون بوده مراجعه نمایید.
  • بهترین دکتر کسی است که در هر حال بتواند به سوالات بیماران خود با اخلاقی مناسب و همچنین صبر و حوصله پاسخ دهد و بتواند در دسترس بیماران خود قرار گیرد.
  • یک دکتر خوب و مجرب در قبال خدمات با کیفیتی که در اختیار بیماران خود قرار می دهد، سعی می کند هزینه مناسبی را دریافت کند.

انواع دستگاه های آر اف :

آر اف سوزنی : این دستگاه از کم تهاجمی ترین روش های جوان سازی پوست می باشد. از دستگاه سوزنی برای سوزن زدن روی پوست به کمک فرکانس رادیویی انجام می شود. وقتی روی پوست، سوزن زده می شود لایه درم پوست تحریک می شود و کلاژن سازی اتفاق می افتد در این حین این سوزن ها ویتامین هایی را برای ساخت کلاژن وارد پوست می کنند.

آر اف سه بعدی : با استفاده از این روش انرژی امواج رادیو فرکانسی به لایه های عمیق پوست نفوذ می کند و درجه حرارت سلول های چربی پوست افزایش پیدا می کند. این گرما باعث از بین رفتن اسکار و سلولیت می شود. این روش از روش های مهم برای درمان اسکار، سلولیت و لیفت پوست می باشد.

آر اف خانگی : این دستگاه خانگی می باشد و می توانید با تهیه آن در خانه این کار را انجام دهید. این روش علاوه بر جوان سازی پوست می تواند سبب افزایش گردش خون در پوست شود. گردش خون در پوست سبب شادابی پوست می شود.

آر اف ترماژ : از سریعترین و بی خطر ترین دستگاه های آر اف می توان به آر اف ترماژ اشاره کرد. این دستگاه سبب ساخت کلاژن می شود و کلاژن نیز موجب شادابی پوست می شود. از این دستگاه هم در بدن و هم در صورت استفاده می شود. ماندگاری این روش تا ۶ ماه است و بعد از ۶ ماه باید دوباره ترمیم شود.

آر اف تری پلار : از این دستگاه برای جوان سازی پوست صورت، از بین بردن چین و چروک، کم رنگ کردن اسکار و همچنین لیفت پوست صورت استفاده می شود. این دستگاه بخش عمیقی از پوست را در بر می گیرد.

آر اف رافوس : این دستگاه یک روش غیرتهاجمی برای لاغر شدن بدن می باشد. کاربرد های این دستگاه شامل از بین بردن چربی غبغب، چربی پهلوها، زانو، بازو، اطراف شکم و همچنین درمان چین و چروک پوست و صورت و همچنین جوان سازی پوست می شود. این دستگاه برای از بین بردن چربی های موجود در بدن استفاده می شود.

Types of RF devices

هایفوتراپی چقدر ماندگاری دارد؟

معمولا پس از انجام هایفو، بیماران با گذشت مدت زمانی در حدود ۳ ماه به نتیجه دلخواه خود دست می‌یابند، اما باید بگوییم که این روش ماندگار و دائمی نیست. تاثیرات هایفو بسیار سریع‌تر از جراحی لیفت صورت نمایان می‌شود و خطرات بسیار کمتری نسبت به عمل جراحی لیفت دارد، اما اثرات بلند مدت آن چندان ماندگار نیست. زمانی که پوست دوباره فرایند پیری خود را پیش می‌گیرد، کلاژن‌هایی که تازه ساخته شده‌اند تحلیل می‌روند و پوست به حالت قبلی خود بازمی‌گردد. معمولا این اتفاق در حدود یک سال بعد از اتمام درمان رخ می‌دهد و به همین علت نیاز به ترمیم مجدد در انجام هایفو می‌باشد.

عوارض هایفوتراپی صورت چیست؟

تمامی روش‌های درمانی و زیبایی مانند جوان سازی صورت با عوارض جانبی ناچیز و بسیار اندکی همراه است، اما در این روش میزان ضررهای هایفوتراپی بسیار خفیف و اندک بوده و حتی عوارض بروز آن نیز بسیار کم می‌باشد. از عوارض هایفو صورت می‌توان به قرمزی و یا تورم بعد از درمان اشاره کرد که با گذشت مدت زمان اندکی به صورت کامل بهبود می‌یابد و نیازی به نگرانی در این خصوص نمی‌باشد. احتمال وجود احساس سوزن سوزن شدن در پوست نیز ممکن است در طی چند هفته باقی بماند، اما این احساس به اندازه ای نیست که بخواهد شما را اذیت کند. همچنین در موارد بسیار کمی کبودی و یا بی حسی مشاهده می‌گردد که با گذشت چند هفته کاملا بهبود می‌یابد.

عوارض هایفوتراپی صورت چیست؟

کلام آخر

افراد برای از بین بردن چین و چروک و خطوط در پوست خود می توانند از دستگاه آر اف و یا هایفو استفاده کنند. هایفوتراپی و آر اف فرکشنال هر دو از روش های جوان سازی پوست می باشند که هرکدام دارای مزایا و معایبی هستند. عوارض این دو روش بسیار کم خطر و موقتی می باشند که بعد از مدت کوتاهی از بین خواهند رفت. ماندگاری هر دو روش یک سال است ولی در روش هایفو از یک جلسه برای درمان استفاده می شود، در روش آر اف تا ۳ جلسه نیاز به درمان است.

از شما بابت این که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید بسیار سپاسگزاریم. ما تمام سعی خود را کردیم تا شما را با تفاوت هایفو و آر اف آشنا کنیم. امیدواریم مطالب ما برایتان مفید واقع شده باشند. در صورت داشتن پیشنهاد و انتقاد می توانید از طریق سایت با ما درمیان بگذارید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *