عوارض کاشت مو در زنان

ما در این مقاله سعی داریم شما را با عوارض کاشت مو در زنان آشنا کنیم. یکی از معضلاتی که امکان دار امروزه افراد مختلفی به آن دچار شوند ریزش مو است که از این بابت رنج می برند و باعث کم شدن اعتماد به نفس در افراد می شود و به دنبال راهی برای پرپشت کردن و زیباتر کردن موهای خود می کنند که یکی از این روش ها کاشت مو است. کاشت مو امروزه طرفدار زیادی پیدا کرده است و همه افراد در هر سن و سالی می توانند از کاشت مو برای زیباتر شدن موهای خود استفاده کنند. در ادامه برای آشنا شدن با کاشت مو و عوارض کاشت مو در زنان همراه ما باشید.

کاشت مو چیست و چگونه انجام می شود ؟

کاشت مو یک جراحی زیبایی است که فولیکول های مو از یک نقطه در سر یا بدن که به بخش جلویی و میانی سر آن را انتقال می دهند. بخشی که فولیکول از آن برداشت می شود بانک مو است ناحیه بدون مو سر که فولیکول در ان قرار دارد بخش دریافت کننده است. جراحی کاشت مو به تعداد موهای کاشته شده بستگی دارد و امکان دارد 4 تا 8 ساعت در یک روز و بعضی مواقع در 2 روز زمان نیاز داشته باشد. بیشتر افرادی که می خواهند کاشت مو انجام دهند در هنگام جراحی هوشیار هستند و از بی حسی برای آن ها استفاده می شود. جراحی با برداشتن موهای سالم توسط پزشک پوست شروع می شود.

برای طبیعی شدن کاشت مو پزشک می تواند به دو صورت عمل کند. پزشک در روش اول یک نوار از پوست سر را با موهای سالم برش می دهد و در روش دوم جراحی برداشت مو را روی هر تار مو به طور جداگانه انجام می دهد. زمان روش دوم بیشتر است اما در این روش خبری از زخم و خون ریزی وجود ندارد. قبل از کاشت مو تکنسین ها موهای را برمی دارند و پزشک پوست را برای جراحی آماده می کند. بعد از کاشت موها پوست سر بانداژ می شود و بعد از آن باید مراقبت های بعد از جراحی را انجام دهید تا نتیجه مناسبی از جراحی خود بگیرید.

کاشت مو چیست و چگونه انجام می شود ؟

بانک مو چیست ؟

ساختمان مو از چند قسمت ساقه مو یا همان تار مو و فولیکول مو یا همان پیاز مو تشکیل می شود. به دسته های مو که در یک روزنه از سطح سر قرار دارند گرافت مو یا واحد فولیکولار مو می گویند که به گرافت های تک تار مویی و چند تار مویی تقسیم می شوند.

تعداد تار مو در هر گرافت بین 1 تار تا 5 تار مو بستگی به قدرت بانک مو و روش برداشت گرافت فرق دارد. بانک مو پشت سر از گرافت های 1 تا 5 تار مویی تشکیل می شود. بانک موی صورت گرافت های تک تار موی و دو تار مویی دارد. بانک مو بدن مثل قفسه سینه از گرافت های تک تار مویی تشکیل شده است.

تاریخچه کاشت مو :

اولین کاشت مو در سال 1939 در ژاپن انجام شد. با گذشت زمان پزشکان توانستند با استفاده از روش پلاگ گرافت های بزرگ تری را پیوند بزنند که به خاطر ضخامتی که داشتند نتیجه مناسبی نداشت.  با گذر رمان کاشت با گرافت های کوچک تری صورت گرفت و نتیجه مناسبی داشت.

در سال 1995 روش FUT یا برداشت نواری فولیکول ها انجام شد و تا سال ها بهترین روش کاشت مو به حساب می آمد. به مرور زمان و با پیشرفت دستگاه ها، روش FUE و دیگر روش ها مثل  SUT، DHI،SUPER FUE و میکروگرافت اضافه شدند که امروزه خیلی از این روش ها استفاده می شود.

دلیل ریزش مو چیست ؟

ریزش مو می تواند دلایلی داشته باشد که که قبل از کاشت مو باید این دلایل را بشناسید. در ادامه با دلایل ریزش مو آشنا می شوید :

  •  شرایط فیزیکی و نگهداری های نامناسب مثل محکم بستن موها، شانه کردن مداوم با برس های نا مناسب، تکرر بیش از اندازه در شامپو کردن و رعایت نکردن اصول آن، استحمام با دمای نامناسب، استفاده از مواد شیمیایی یا همان رنگ کننده و حالت دهنده ها، استفاده از وسیله های برقی مو مثل سشوار، اتو مو.
  •  بیماری های روحی روانی و استرس.
  •  جراحی مختلف، بیهوشی و استفاده مداوم از دارو.
  •  اختلالات هورمونی و مشکلات تیروئیدی.
  •  رژیم های سخت، مضر و کم کردن وزن های ناگهانی.

مراحل کاشت مو

کاشت مو مراحلی دارد که در ادامه به این مراحل می پردازیم :

آماده سازی گرافت ها برای کاشت :

بعد از این که گرافت از بانک مو برداشته شد آماده سازی گرافت برای کاشت مو انجام می شود. در این مرحله با توجه به روشی که انتخاب کردید گرافت ها در زیر میکروسکوپ به صورت تار به تار قرار می گرد و آماده کاشت می شوند.

آماده سازی ناحیه کاشت :

بعد از این که همه مراحل برداشت و آماده‌سازی گرافت ها انجام شد می‌توان کاشت مو را انجام داد اما قبل از شروع به کار باید منطقه کاشت مانند بانک مو آماده سازی شود و برای انجام این روش ناحیه کاشت استریل می شود و این روش باید با بی حسی صورت بگیرد.

انجام کاشت مو :

آخرین مرحله، کاشت مو است که باید در این قسمت کاشت گرافت های آماده سازی شده صورت بگیرد و با تمام شدن کار این روش ها هم تمام می شود. فناوری که برای کاشت مو استفاده می شود با توجه به روش جراحی می تواند برای هر فردی متفاوت باشد. این که شما از چه روشی برای کاشت مو استفاده کنید به نظر پزشک و شرایط شما بستگی دارد.

مراحل کاشت مو

کاشت مو برای زنان چگونه است ؟

خانم هایی که الگوی ریزش مو دارند برای کاشت مو مناسب نیستند زیرا این افراد در بخش پشتی سر یا مناطق دیگر بدن ذخایر مو ندارند. مواردی وجود دارد که به کمک کاشت مو برای زنان بهبودی مناسبی در ظاهر آن ها به وجود می آید که در ادامه به ان می پرداریم :

الگوی ریزش مو مردانه در زنان :

یکی از دلایلی که خانم ها دچار ریزش مو می شوند این است که موهای بالا، جلو و فرق سر دچار ریزش می شود و موهای پشت سر و کتاره های سر باقی می ماند.

به وجود آمدن خط رشد مو زنانه برای افراد ترا جنسیتی :

کاشت مو یکی از مهم‌ترین مرحله تبدیل جنسیت مرد به زن برای به وجود آمدن غالب صورتی با ویژگی‌های زنانه است.

خط رشد مو بالاتر از اندازه معمول به طور ارثی :

این حالت باعث می‌شود که زنانگی چهره افراد کمتر شود که کاشت مو یک روش مناسب برای این افراد است.

ریزش مو در اثر زخم :

زمانی که ریزش مو به خاطر آسیب به سر و جراحی به وجود می آید پیوند مو می‌تواند روی زخم را بپوشاند و آن را نشان ندهد.

ریزش مو کششی :

این ریزش مو به خاطر کشش بیشتر از اندازه مو برای فرم دادن و بافتن، دم اسبی محکم و بافت‌های حصیری ریز از کف سر به وجود می آید. کاشت مو می تواند موهای از بین رفته در مناطق کشش را تا هنگامی که افراد دلیل به وجود آمدن این ریزش را متوقف کند برگرداند.

ریزش مو بعد از جراحی کشیدن پوست صورت :

بعد از جراحی کشیدن پوست صورت امکان دارد دچار ریزش مو شوید و امکان دارد جای زخم این جراحی ریزش مو را بیشتر نشان دهد.

تریکوتیلومانیا :

این بیماری نوعی بیماری است که افراد می خواهند موهای سر و ابرو و نقاط دیگر بدن را بکنند. یکی از علائم این کار وجود تکه های بدون مو در سر است. این افراد باید روان درمانی شوند و ریزش در اثر این کار با کاشت مو درمان می شود.

چه زمانی برای کاشت مو زنان مناسب است ؟

زنان می توانند کاشت مو را با دو هدف پایین آوردن خط مویی که بسیار بالا رشد کرده است و درمان الگوهای ریزش مو استفاده کنند. پایین آوردن خط رشد مو با کاشت مو یک جراحی است که توسط آن مو سالم از ناحیه اهداکننده توسط روش FIT یا FUT برداشته می شود و برای به وجود آمدن خط مو زنان استفاده می شود. زنان امکان دارد ریزش مو با الگوی زنانه یا مردانه را تجربه کنند. الگوی زنانه باید با دقت بررسی شود تا تعیین شود که آیا افرادی که می خواهند کاشت انجام دهند برای کاشت مناسب هستند یا خیر.

ریزش موی زنانه با طاسی مردانه فرق دارد. بعضی وقت ها زنان موهای مستحکمی در ناحیه بانک مو در کناره‌ها و پشت سر ندارند. زنان مستعد ریزش مو در همه نقاط پوست سر هستند. این موضوع باعث می شود که آن ها افراد نامناسبی برای کاشت مو باشند و طوری که موهای پیوند زده شده موقتی در بعضی نقاط کند می شود. برای هر خانمی که دچار ریزش مو است کاشت مو مناسب نیست و برای بعضی از آن ها این کار مناسب است. بعد از انجام کاشت مو پزشک باید در نظر بگیرد که وسعت ناحیه ای که دچار ریزش شده چقدر است و تعداد موهای ثابت بیمار در سر او برای ترمیم را برآورده کند.

چه زمانی برای کاشت مو زنان مناسب است ؟

عوارض کاشت مو در زنان

بیشتر افراد گمان می کنند که کاشت مو امکان دارد خطرات و عوارضی داشته باشد اما با کمی تحقیق متوجه می شوید که این عوارض فقط برای افراد خاصی ایجاد می شود. بعضی از عوارض امکان دارد به دلیل مهارت کادر درمان، انتخاب روش مناسب کاشت مو، میزان سازگاری آن با بدن افراد ایجاد شود. بعضی از این عوارض کوتاه مدت و بعضی از عوارض دیگر بلند مدت است و بعد از مدتی از بین می ورد. اگر بعد از جراحی دستورها پزشک را انجام دهید می توانید از این عوارض و خطرات کم کنید. در ادامه بتا عوارض کاشت مو در زنان آشنا می شوید :

باقی ماندن جای زخم :

با انتخاب روش های کاشت مو جای تراشیدن سر به طور زخم باقی می ماند اما جای نگرانی نیست و این اتفاق تا چند ماه بعد از کاشت مو بهتر می شود. در روش دیگر مثل کاشت مو بدون بانک مو این عوارض کمتر دیده می شود.

بی حسی پوست سر :

در روش‌های کاشت مو مانند FUE و SUT به خاطر تراشیدن پوست سر برای برداشتن فولیکول پیوندی، قسمتی از عصب ها قطع می شوند. این عوارض باعث بی حسی موقت می شود و تا کمتر از یک هفته طول می کشد. در روش‌های کاشت مو بدون جراحی این عوارض را تجربه نمی کنید.

درد :
درد امکان دارد تا مدتی بعد از کاشت مو ماندگار باشد که یکی از راه کارها برای کاهش آن داروی بی حسی هنگام جراحی و استفاده از مسکن بعد از جراحی است.

رشد موها زیر پوست :

این عوارض زیبایی سر را خراش می دهد و به این خاطر رشد فولیکول پیوندی زیر پوست اتفاق می افتد. در بعضی از موارد امکان دارد این عوارض باعث عفونت شود که باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

سکسکه :

به خاطر آسیب وارد شده به سلول های عصبی همزمان با تراشیدن سر امکان دارد افراد بیمار تا چند روز بعد از جراحی دچار سکسکه شود.

مراحل انجام کاشت مو به روش میکرو گرافت

شل شدن پوست سر :

اگر از روش FUE کاشت مو استفاده کنید امکان دارد دچار شل شدن پوست سر شوید که این موضوع تا چند ماه ادامه دارد.

حساسیت و خارش زیاد :

این عوارض یکی از نشانه ها بهتر شدن سر بعد از کاشت مو است. خارش باعث که خون رسانی به ناحیه زخم است که تا مدت کمی ادامه دارد.

کیست :

به وجود آمدن کیست های بنفش رنگ یکی از بیشترین عوارض کاشت مو به روش تراشیدن پوست سر است. این کیست ها در ندارد و بعد از مدتی از بین می ورد.

خون ریزی :

در هنگام جراحی پوست سر دچار خون ریزی می شوید که امکان دارد در هنگام جراحی قطع شود یا تا زمان کمی ادامه دار باشد. زمان خون ریزی خیلی زیاد نیست و با گاز استریل این مشکل حل می شود. افراد سیگاری بیشتر با این اتفاق رو به رو می شوند.

عفونت :

عفونت از عوارض کاشت مو نیست اما می تواند این عوارض ایجاد شود و عوارض دردناکی هم باشد. این عوارض اگر ادامه دار نباشد با دارو از بین می رود و اگر این اتفاق نیفتد باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

تورم :

جلوی سر که ناحیه دریافت کاشت مو است تا 5 روز ورم دارد. داروهایی برای این اتفاق وجود دارد که پزشک برای شما تجویز می کند.

سرگیجه  :

این عوارض در اثر تراشیدن پوست سر و کاشت مو نیست زیرا به دلیل داروهای بی حسی است که برای کاشت مو مناسب نیست.

کاشت مو به روش میکروگرافت چگونه انجام می شود ؟

روشهای جدید کاشت مو در نتیجه‌گیری سریع‌تر موثر است. در این روش از عمل کاشتن مو، تمامی فولیکول‌های مناسب برای کاشت از طریق هولدرهای مخصوص و الکتریکی برداشته می‌شوند و همین مسئله باعث می‌گردد تا خطای انسانی و از بین رفتن گرافت‌ها بسیار کاهش پیدا کند. علاوه بر این مسئله این تکنیک به گونه‌ای است که جای هیچ زخم و یا اسکاری بر روی سر باقی نخواهد ماند.

روش میکروگرافت را می‌توان به عنوان دقیق‌ترین روش برای کاشت مو در نظر گرفت که در آن گرافت‌های تکی تا ۵ تایی تار مو را می‌توان از پوست سر جداسازی کرد. برای کاشتن موی طبیعی از میکروموتورهای اتوماتیکی استفاده می‌شود که سری‌های آن قابل تنظیم می‌باشد و با کمک آن می‌توان گرافت‌هایی با انواع مختلف را خارج ساخت. نظرات کسانی که کاشت مو انجام دادند را می‌توانید در قسمت کامنت‌های سایت مطالعه کنید.

کاشت مو به روش Micro FIT :

در این روش که بر پایه تکنیک FIT استفاده می‌شود، فولیکول‌ها به صورت جداگانه و واحد از بانک مو برداشته می‌شوند. از مراحل جراحی با کمک این روش می‌توان به برداشت فولیکول، آماده سازی و در نهایت پیوند به ناحیه دریافت کننده اشاره کرد. تنها تفاوت این روش نسبت به سایر روش‌های قبلی در ابزارهایی است که در زمان جراحی استفاده می‌گردد. کاشت مو به روش Micro FIT به گونه‌ای است که با کمک ایمپلنتر مینیاتوری سوراخ‌های بسیار کوچکی به اندازه ۰٫۶ تا ۰٫۹ میلی‌متر ایجاد می‌کند، از این رو امکان برداشت موهایی به صورت تک تار و یا دو تار وجود دارد و به همین دلیل تراکم موهای کاشته شده افزایش پیدا می‌کند.

کاشت مو به روش ترکیبی چگونه است ؟

دنیای علم و تکنولوژی در همه موارد در حال تکامل است. در دنیای کاشت مو نیز تقریباً همه چیز در بهترین حالت خود قرار دارد و می‌تواند نتایج کاملاً طبیعی را ارائه دهد. روش های زیادی برای کاشت مو وجود دارد که یکی از اصلی ترین روش های آن کاشت مو به روش ترکیبی است. از اصلی ترین ویژگی های این روش حداکثر محدوده پوشش ممکن با تراکم بالا است. FUT و FUE دو تکنیک اصلی در کاشت مو هستند. این تکنیک‌ها پیشرفت زیادی کردند تا معایب هر دو تکنیک را رفع کنند. تا حدودی هم موفق بودند. در این روش کاشت که شامل برداشت، پیوند فولیکول از ناحیه اهدا کننده است که معمولاً از پشت و کنار سر است و سپس کاشت آن ها در محل گیرنده انجام می‌شود. هر دوی این تکنیک‌ها از روش یکسانی با تفاوت روش برداشت در پیوند استفاده می‌کنند.

به دلیل افزایش میزان ریزش مو در مردان و زنان یکی از رایج ترین تکنیک های زیبایی کاشت مو به روش ترکیبی، ترکیب روش های FUT + FUE + BHT است. تکنیک های قبلی قدیمی، ابتدایی و ناکارآمد بودند و نتایج نامطلوبی از خود به جای می‌گذاشتند. امروزه در بین افراد طاس، تمایل به کاشت مو با چگالی بالا بسیار رایج شده است. اکثر بیماران با این امید که با حداکثر پوشش بعد از کاشت مواجه می شوند، این کار را انجام می‌دهند. درجه نوروود، درجه VI و VII مراحل طاسی گسترده و پیشرفته‌ای است که باعث ایجاد طاسی وسیع تری می‌شود و فقط یک تار مو در پشت و کنار سر باقی می‌گذارد. در نتیجه بیماران برای به دست آوردن پوشش قابل قبول در آن ناحیه به تعداد بیشتری پیوند فولیکول نیاز دارند.

اگر چه تعداد پیوندهای مورد نیاز تنها با کاشت مو به روش FUT یا FUE قابل انجام نیست، کاشت مو به روش ترکیبی این کار را انجام می‌دهد. تکنیک ترکیبی ارائه استخراج بیش از 4000 پیوند فولیکولار را ارائه می‌دهد؛ بنابراین تکنیک خوبی برای انجام کاشت مو در موارد خاص است. در این روش فولیکول‌ها را از ریش، که «منطقه سایه» نامیده می‌شود و در زیر چانه وجود دارد، می‌گیرند.

مزایای کاشت مو در زنان

در کل به دلیل آن که کاشت مو روشی جدید و بسیار مشهور است، از مزایای بسیار زیادی برخوردار اشت که این فواید شامل موارد زیر اند :

1 . ترمیم موهای از دست رفته : عمده ترین مزایایی که در زمینه کاشت مو می باشد، ترمیم کردن موهای از دست رفته شخص است که در این گونه بدین صورت است که شخص هیچ وقت موهایش را از دست نداده است.

2 . برگرداندن زیبایی گذشته : آن دسته از افرادی که کاشت مو انجام داده اند، زیبایی از دست رفته شان مجددا به دست می آید که این مورد جزو برترین و اصلی ترین مزایای این روش است.

3 . ایجاد ظاهری کاملا طبیعی: از دلایلی که سبب شده تا روش کاشت مو نتایج بسیار خوبی به همراه داشته باشد و در معرض توجه همه افراد قرار بگیرد، به وجود آوردن چهره ای بسیار طبیعی برای شخص است. به طوری است که اگر فردی شما را تا قبل از انجام دادن کاشت مو ندیده باشد، نمی تواند بفهمد که شما کاشت مو انجام داده اید.

4 . نیاز به یک بار جراحی: روش کاشت مو فقط با یک مرتبه جراحی برای فرد انجام می گیرد و این مزیت را می توان جزو فواید اصلی کاشت مو دانست چون در این شرایط لزومی به مراجعه پی در پی به دکتر متخصص نیست و تکنیکی بسیار آسان و کم دردسر است.

کلام آخر

قبل از انجام کاشت مو از افراد با تجربه کمک بگیرد و سعی کنید بهترین کلینیک کاشت مو و بهترین پزشک را برای جراحی انتخاب کنید. ممنون از این که تا آخر مقاله عوارض کاشت مو در زنان همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *