کاشت ریش صورت

ما در این مقاله سعی داریم شما را با کاشت ریش صورت آشنا کنیم. داشتن ریش منظم و پرپشت یکی از مهم ترین ویژگی ها و جذابیت در مردان است. ریش در چهره مردان تاثیر زیادی دارد. کم پشت بودن و ریزش ریش باعث می‌شود بسیاری از افراد از این اتفاق رنج ببرند که با کاشت ریش دیگر جای نگرانی نیست. در ادامه برای آشنا شدن با کاشت ریش صورت با ما همراه باشید.

کاشت ریش چیست ؟

کاشت ریش یک روش پیوند مو است که پزشک موی ریش را با استفاده از روش های استخراج واحد فولیکولی و ابزارهای خاص مو پیوند می زند. کاشت ریش را می توان به هر روشی که باعث می‌شود یک ریشه جدید شکل بگیرد و باعث تقویت ریشه های جدید شود نسبت داد برای این عمل پزشک موهای فرق سر را در ناحیه صورت یک به یک می کارد.

استفاده از موی ریش به عنوان یک روش تجدید شونده در بعضی از کلینیک ها استفاده نمی شود. کاشت ریش یک روش حساس است و برای انجام آن باید از جدیدترین و بهترین روش های کاشت مو کمک گرفته شود تا با ریسک پایین درمان و بدون آسیب به نتیجه عالی درمان مثل تراکم بالای ریش و حالت طبیعی را برای افراد به همراه داشته باشد.

کاشت ریش چیست ؟

چگونگی انجام کاشت ریش :

قبل از شروع کاش مرحله آماده سازی مو که شامل شست شوی ناحیه اهدا کننده است که بهترین ناحیه برای اهدا، پشت سر یا طرفین سر به فاصله گوش تا گوش دیگر می باشد که در این ناحیه با استفاده از بی حسی، پوست سر بی حس می شود و با استفاده از سوزن های مخصوص با استخراج گرافت ها و برداشت مو صورت می گیرد و با استفاده از یک پوشش ضد عفونی بسته خواهد شد.

این روش بین ۱ تا ۳ ساعت طول می‌کشد اما مدت زمان انجام این روش به تعداد گرافت های مورد نیاز بستگی دارد. مرحله بعد جایگذاری مو می باشد. پیش از انجام این کار محل هایی که می بایست گرافت ها کاشته شوند مشخص شدند. سپس برش هایی بسیار کوچک بر روی پوست ایجاد شده و گرافت های مو به طور منظم و مطابق با سایر موها و بر اساس تراکمی که در ریش وجود دارد کاشته می شوند.

این مرحله نیز می تواند بین 1 تا 3 ساعت زمان بر باشد. در بیشتر روش های کاشت مو جراح مو را از پشت سر برمی دارد که این ناحیه را ناحیه اعطا کننده می نامند و آن را در قسمتی که نیاز است می کارد. موهای این ناحیه  از سر، بسیار مقاوم است و قابلیت و توان اینکه کاشت شود را دارد.

شاید همه بیماران موی کافی در این ناحیه نداشته باشند و حتی موی فرق سر نداشته باشند در چنین مواقعی موی بدن مانند بازو، ران و قفسه سینه بهترین مورد برای برداشته شدن و کاشت در نواحی مورد نظر است ممکن است فردی موهای بدنش نیز مو نداشته باشد در این حالت موهای از دیگر قسمت‌های صورت برداشته می‌شود و در نواحی دیگر صورت کاش می شود. کاشت ریش برای مردانی مناسب است که ریش ندارند و این روش برای بیمارانی که هیچ جای بدنشان مو ندارد استفاده نمی شود.

دلیل ریزش ریش چیست ؟

دلایل مختلفی برای ریزش مو در قسمت ریش می تواند وجود داشته باشد که از جمله این ریزش مو می تواند بیماری های قارچی در پوست و مو باشد. یکی دیگر از روش های ریش می تواند استرس، تنش های روزمره،  شنیدن خبرها و حوادث ناگوار باشد که باعث ریزش موی سکه ای در ریش آقایان می شود. کچلی ریش یکی دیگر از اتفاق هایی است که ممکن است باعث ریش در آقایان شود این روش قسمت هایی مانند چانه و گردن دچار ریزش می شوند و باعث زخم ‌شود.

کاندیدای مناسب کاشت ریش صورت :

بعضی از افراد خواستار موهای ضخیم و پری هستند به همین دلیل این افراد متقاضی کاشت ریش می باشند. با مراجعه به کلینیک های تخصصی کاشت مو می ‌توانید این درمان را برای ریش های خود انجام دهید البته همه کلینیک های کاشت مو عمل کاشت ریش و سبیل را انجام نمی‌دهند و یا توسط پزشکان متخصص این کار صورت نمی گیرد.

همچنین ممکن است امکانات و روش های مناسبی نداشته باشند و نتیجه دلخواه از انجام کاشت ریش به دست نیاورید به همین دلیل با تحقیق و بررسی در انجام کاشت ریش می توانید بهترین کلینیک را انتخاب کنید و با مراجعه به این کلینیک ها می توانید با مشاوره گرفتن کلینیک مورد نظر خود را انتخاب کنید.

بسیاری از مردم که دچار ریزش مو در ناحیه ریش یا دچار آسیب های جدی و یا سوختگی در این ناحیه شدند می‌توانند کاشت ریش انجام دهند. عمل کاشت ریش مزایایی از جمله اینکه در صورت انجام صحیح آن و داشتن مهارت پزشک جراح نتایج کاملا طبیعی خواهند بود و از جمله خط ریش بسیار طبیعی به نظر خواهد رسید.

در گذشته کاشت ریش با استفاده از تکنیک هایی مانند پیوند واحد فولیکولار (FUT) و یا برداشت واحد فولیکولار (FUE) صورت می گرفت اما امروزه با استفاده از روش SUT دیگر نیازی به استفاده از تکنیک های قدیمی نیست.  قبلا حتی زمانی که مردان تمایل داشتند اقدام به کاشت موی سر با استفاده از تکنیک FUE کنند در مواردی که بانک موی آنها ضعیف و برای عمل مناسب نبود از موهای ریش جهت پیوند موی سر آن ها استفاده می شد.

مدت زمان کاشت ریش چقدر است ؟

مدت زمان عمل کاشت ریش در درجه اول به وسعت ناحیه ریزش و همچنین تعداد واحدهای فولیکول مو که جهت پیوند در ناحیه ریش استخراج شدند بستگی دارد. همچنین بسته به نوع مدل ریشی که فرد می خواهد داشته باشد.

اگر بخواهید یک ریش کامل و پرپشت را بدست آورید تعداد واحدهای فولیکول های موی بیشتری باید استخراج و مورد استفاده قرار گیرند. اما برای برخی مدل ها مانند ریش پرفسوری تعداد گرفت های کمتری مورد نیاز است و در نتیجه مدت زمان عمل کمتر خواهد بود. از طرف دیگر روش و تکنیک مورد استفاده نیز اهمیت خود را دارد.

به طوری که در روش های قدیمی، FUE دارای سریع ترین زمان ممکن بود اما امروزه با استفاده از تکنیک SUT حداقل زمان ممکن و سریع ترین شکل ممکن، امکان پیوند موی صورت و به عبارت بهتر کاشت ریش وجود دارد و افراد تنها در یک جلسه با مدت زمان محدود می توانند این روش را انجام دهند و در کوتاه ترین زمان نتایج درمانی خود را دریافت نمایند.

مراقبت های بعد از کاشت ریش :

  • ناحیه مورد نظر را تا حد امکان تمیز نگه دارید.
  • از ورزش کردن و انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید.
  • شنا کردن و فعالیت هایی از جمله رفتن به سونا و یا حمام آب گرم را انجام ندهید.
  • استفاده از شامپوهای مخصوص پس از کاشت ریش.
  • از مصرف سیگار و الکل خودداری کنید.
  • از خاراندن و حتی لمس کردن ناحیه کاشت ریش جدا پرهیز کنید.
  • از قرار گرفتن در معرض نور خورشید دوری کنید.
  • اگر داروی خاصی مصرف می کنید حتما به پزشک اطلاع دهید.
  • زمانی که موهای کاشته شده بلند شدند حتما پیش از اصلاح آن ها با پزشک خود مشورت کنید.

مراقبت های بعد از کاشت ریش :

هزینه کاشت ریش صورت

هزینه کاشت ریش و سبیل به عواملی از جمله وسعت ناحیه ریزش موهای ریش، تعداد گرفت های استخراج شده، میزان تجربه و مهارت پزشک جراح، تکنیک مورد استفاده و موارد دیگری که هم به شرایط شما و هم به کلینیک پیوند مو که به آن مراجعه می کنید بستگی دارد. اما تعداد محدود کلینیک هایی را می توان یافت که علاوه بر ارائه روش هایی مانند سوپر کاشت مو با داشتن تکنسینی ماهر و متخصصین کاربلد و ایجاد درمان و نتایج عالی هزینه های مناسب را برای آن ها در نظر بگیرند. کاشت ریش را با کیفیتی عالی و هزینه هایی مناسب انجام دهید و این روش در نهایت ارزش آن را دارد که با یک بار انجام آن یک عمر از داشتن ریش مناسب و زیبا بهره مند شوید.

آیا کاشت ریش درد دارد ؟

تنها مرحله‌ای که ممکن است کمی درد داشته باشد مرحله‌ی تزریق داروی بی‌حسی به صورت است. سایر مراحل بدون درد و تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شوند. قدرت التیام پوست صورت بسیار بالاست و آسیب‌های جزئی ایجاد شده در مرحله‌ی کاشت گرافت‌ها به سرعت ترمیم می‌شود حتی سریع‌تر از پوست سر. معمولاً تا سه یا چهار روز بعد از کاشت ریش و سبیل پوست کاملاً ترمیم می‌شود.

کاشت ریش صورت چه عوارضی دارد ؟

کاشت ریش مانند روش های دیگر دارای مزایا و عوارضی است که در ادامه به عوارض کاشت ریش و سبیل می پردازیم :

  • بعد از کاشت نیاز به استراحت از چند روز تا چند هفته دارند.
  • کاشت ریش باعث تورم در صورت می شود.
  • باعث قرمزی در پوست صورت می شود.
  • درد در ناحیه پیوند ریش.
  • ایجاد حساسیت یا درد در نواحی اهدا کننده و دریافت کننده.
  • پوست صورت و سر سفت می شود.
  • نیاز به مراقبت های ویژه دو الی سه هفته پس از عمل.

مراحل کاشت ریش صورت

مراحل کاشت ریش صورت

کاشت ریش صورت مراحلی دارد که در ادامه با مراحل کاشت ریش آشنا می شوید :

برنامه ریزی :

ابتدا باید ببینیم برای رسیدن به تراکم مورد نظر به چه تعداد گرافت نیاز داریم. برای این منظور مثلث یا مستطیل های فرضی را روی صورت شما می کشیم و تعداد موهای آن ها را می شماریم. به این ترتیب می توانیم تعداد گرافت هایی را که برای دستیابی به تراکم مورد نظر نیاز داریم محاسبه کنیم. در مرحله بعد باید بانک مو را تایید کنیم. موهایی که برای کاشت ریش و سبیل انتخاب می شود باید دو ویژگی داشته باشد.

اول این که تا حد امکان ضخیم باشید زیرا موهای ریش و سبیل معمولاً ضخیم تر از موهای سر هستند. دوم این که واحدهای فولیکولی در سر دارای یک تا چهار تار مو هستند، اما واحدهای فولیکولی در ریش و سبیل دارای یک یا دو تار مو هستند. بنابراین، هنگام برداشت پیوندها باید سعی کنیم آن هایی را انتخاب کنیم که یک یا دو تار مو دارند. با در نظر داشتن این دو ویژگی، باید بهترین محل برای برداشت گرافت‌ها را در بانک مو مشخص کنیم.

بی حسی موضعی :

برای استخراج و کاشت فولیکول ها نیازی به بیهوشی عمومی نیست و هر دو مرحله را می توان با بی حسی موضعی انجام داد. بی حس کننده موضعی به بانک مو و سپس به نواحی گیرنده تزریق می شود.

برداشت فولیکول ها از بانک مو :

برای استخراج و کاشت فولیکول ها نیازی به بیهوشی عمومی نیست و هر دو مرحله را می توان با بی حسی موضعی انجام داد. یک بی حس کننده موضعی به بانک مو و سپس به نواحی گیرنده تزریق می شود.

در صورت استفاده از روش FIT یا سایر روش های کم تهاجمی، فولیکول ها به صورت تکی یا دانه ای استخراج می شوند. در این روش ها با استفاده از ابزاری به نام پانچ سوراخی در پوست ایجاد می کنیم و فولیکول را از بافت های مجاور جدا می کنیم. سوراخ ایجاد شده دارای حداکثر ضخامت یک میلی متر است. بنابراین خونریزی نخواهید داشت و نیازی به بخیه ندارید.

آماده سازی گرافت :

مرحله تهیه گرافت برای کاشت ریش و سبیل نیاز به دقت و ظرافت بالایی دارد. در این مرحله، پرسنل پزشکی باید واحدهای فولیکولی حاوی یک یا دو مو را با استفاده از میکروسکوپ آماده کنند. بیشتر اوقات وقتی یک واحد فولیکولی را از بانک مو استخراج می کنیم، بافت پوست اضافی در اطراف آن وجود دارد. در کاشت موی صورت، این بافت اضافی باید با وسواس بیشتری نسبت به کاشت مو برداشته شود.

کاشت گرافت در ناحیه ریش و سبیل :

خط بالای ریش باید شبیه به ریش طبیعی باشد. این به معنای استفاده از گرافت های تک مو و قرار دادن گرافت های پراکنده در پوست است. برای سایر نقاط سعی می کنیم حداکثر تراکم ایجاد کنیم. جهت فولیکول ها در پوست مهم است. مثلا موهای ریش نباید بلند بخوابند.

کاشت گرافت ها در روش FUT و سایر روش های کاشت ریش و سبیل از نظر فنی تفاوتی ندارند. یعنی در همه روش ها با استفاده از پانچ سوراخ هایی روی پوست ایجاد می کنیم و گرافت ها را در آنجا قرار می دهیم.

در روش های جدیدتر مانند micro FIT می توان از پانچ با اندازه های مختلف استفاده کرد. به عنوان مثال، ما از پانچ های 0.5-0.7 میلی متری برای کاشت موی تکی و پانچ های 0.7-0.8 میلی متری برای کاشت موی دوبل استفاده می کنیم. وقتی دست ما برای انتخاب ضخامت پانچ باز باشد، نتیجه کاشت ریش و سبیل طبیعی تر خواهد بود.

دلیل انجام کاشت ریش چیست ؟

امروزه بسیاری از مردان مایلند که ریش مردانه و ضخیمی داشته باشند. داشتن چنین ریشی می‌تواند ظاهر بسیاری از مردان به خصوص در سنین جوانی و یا میانسالی را بهبود ببخشد و به آن ها احساس قدرت بیشتر و مردانگی بدهد. بسیاری از مردان امروزه تمایل دارند که ریشی پرپشت و زیبا داشته باشند. اما چنین چیزی متاسفانه برای همه مردان میسر نیست و به دلایل متعدد ممکن است بسیاری از مردان جوان دچار ریزش ریش یا به اصطلاح ریزش موی صورت شوند. برخی هم از همان ابتدا بنا به دلایلی از جمله ارث و یا عملکرد هورمون ها اصلا ریش پرپشت و ضخیمی نداشته باشند. به یاد داشته باشید که هر کسی امکان رشد ریش پر را ندارد. در هر صورت کسانی که دچار چنین مشکلاتی هستند، امروزه با استفاده از عمل کاشت ریش می توانند صاحب ریش پرپشت و مردانه شوند. مسلما کم پشت بودن ریش ممکن است در بسیاری از مردان حسی ناخوشایند ایجاد کرده و حتی از این مسئله دچار ناراحتی و یا افسردگی شوند.

چنانچه شما هم دچار کم پشت شدن و یا ریزش ریش شدید، می توانید به کلینیک جهت جراحی کاشت ریش مراجعه نمایید. با یکبار کاشت ریش، صاحب ریش ضخیم و مردانه و زیبا خواهید شد و دیگر نگران کمبود موهای ریش و کم پشت بودن و یا طاسی ناحیه ای از این بخش از صورت نخواهید شد. امروزه با استفاده از روش هایی مانند سوپر کاشت یا SUT کاشت ریش نیز براحتی صورت می گیرد و گرافت های مو در روش SUT با استفاده از دستگاه های مجهز و پیشرفته جدید از ناحیه اهدا کننده فولیکول های مو جدا شده و در ناحیه ریش، که بخش دریافت کننده فولیکول های مو است، کاشته می شوند.

دلیل انجام کاشت ریش چیست ؟

کاشت ریش به چند روش انجام می شود؟

کاشت ریش یک تکنیک بسیار پرطرفدار برای افزایش جذاب و مردانگی آقایان است. این روش به چندین حالت مختلف قابل انجام می باشد که سعی داریم در این بخش از مقاله شما را با این روش ها بیشتر آشنا کنیم :

روش نخست کاشت ریش با استفاده از تکنیک تک به تک (FUE) می باشد. در این روش، موهای سالم و پراکنده‌ای که در ناحیه هدف وجود دارند، به صورت یک به یک جمع آوری می شوند و در ناحیه کم پشت قرار می‌گیرند و کاشته می شوند. انجام این تکنیک در مدت دو الی پنج ساعت به پایان می رسد.

روش دومی که برای کاشت ریش مورد استفاده قرار می گیرد، روش DHI است. در این روش، هر یک از فولیکول های مو به صورت جداگانه برداشته می شوند و در ادامه به طور مجزا در منطقه مورد نظر در صورت کاشته می شوند. امروزه این روش طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده و توانسته شهرت بسیاری بین مردم داشته باشد.

روش سوم کاشت ریش با تکنولوژی FUT است. در این تکنیک، فولیکول های مو از پشت سر بیمار برگزیده می شوند و سپس به طور کاملا نازک و دقیق تقسیم بندی می گردند. در واقع هیچ جای زخمی در روش بر روی پوست بیمار ایجاد نمی شود. تعداد گرافت ها در این روش بسیار زیاد است و در نتیجه نتایج بسیار طبیعی به همراه دارد.

روش چهارم مربوط به کاشت ریش با تکنیک SUT است که هر یک از فولیکول های مو با استفاده از دستگاه های مدرن و خودکار برداشته می شوند. دکتر متخصص نیز نظارت بسیار زیادی بر روی نحوه برداشتن ف.لیکول توسط دستگاه دارد. در ادامه جهت کاشت گرافت ها از نیز نوعی نگه دارنده های مخصوص دستگاه استفاده می‌شود. در کاشت ریش و سبیل به روش sut، از نیروی دست کمترین کمکی گرفته می شود. در حقیقت بسیاری از پزشکان بر این باورند که این تکنیک، مشکلات و عیوب سایر روش ها را پوشانده است.

روش پنجم با تکنیک BHI انجام می گیرد که جهت کاشتن ریش، دکتر متخصص به موهای بانک موی پوست سر کاری ندارد و سعی می کند که از موهای بدن استفاده نماید. به طور معمول این تکنیک در اکثر مواقع انتخاب نخست افراد نمی باشد و در صورتی که امکان استفاده کردن از موی سر وجود نداشته نباشد، به سراغ موهای بدن می روند. بیشتر مواقع از موهای گردن و سینه تا پاها نیز استفاده می کنند. از این رو در این تکنیک از کاشت مو نیز در آغاز می بایست از فولیکول‌های یک ناحیه مشخص برداشته شود و سپس در قسمت گیرنده کاشته شود.

کلام آخر

قبل از انجام کاشت ریش اطلاعات کافی در این باره به دست آورید و بعد دست به انجام کاشت ریش بزنید. ممنون که تا ادامه مقاله کاشت ریش صورت همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *