بسیاری از افراد که می خواهند لیزر بیکینی انجام دهند این سوال را از خود می پرسند که لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟ ما در این مقاله قصد داریم که به طور کامل و جامع به شما دوستان عزیز بگویییم که لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟ پس اگر این سوال ذهن شما دوستان را هم به خود دگیر کرده است تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید تا به پاسخ سوال خود برسید.
یکی از روش هایی که سالیان سال در تمام جهان انجام می شود و روشی بسیار موثر است لیزر بیکینی است ، حال می دانید که به چه علت لیزر بیکینی در میان افراد محبوبیت پیدا کرده است ؟ برای اینکه اثر آن بلند مدت می باشد یعنی هنگامی که فردی لیزر بیکینی انجام می دهد مدت بسیار زیادی اثر آن می ماند و مانند دیگر روش ها سریع تاثیرشش نمی رود .
کنترل موهای ناحیه بیکینی خود یک دردسر مداوم است. شما می توانید موهای زائد بیکینی را با ژیلت به سرعت اصلاح کنید ، اما مو در طی چند روز دوباره رشد می کند.کرم های موبر در عرض چند دقیقه موها را حذف می کنند اما جدا از رشد سریع و مجدد مو ممکن است بوی بسیار بدی نیز داشته باشند.
علاوه بر این پودر موبر حساسیت های شدید پوستی را هم برای افراد در ناحیه بیکینی به وجود می آورد که باعث خارش و قرمزی شدید می شود. حتی این امکان وجود دارد که برخی از افراد اپیلاسیون با موم یا دیگر مواد را در نظر بگیرید که مو را از ریشه خارج می کند. با این روش هفته ها مو رشد نمی کند ، اما اپیلاسیون یک روند بسیار دردناک است ، موها زیرپوستی رشد می کنند و ممکن است پوست دچار قرمزی و خارش شود.
انواع لیزر مو های زائد بیکینی عبارت اند از:
- لیزر دیود : موثرترین نوع لیزر برای پوستهای روشن و تیره میباشد.
- لیزر الکساندرایت : این نوع لیزر سریعترین نوع لیزر جهت از بین بردن موهای زائد محسوب میشود و برای رفع موهای زائد در نواحی بزرگتر بدن مناسب است.
- لیزر ND-YAG : این نوع لیزر برای انواع پوست مناسب میباشد. میتوان از این لیزر برای پوستهای برنزه نیز استفاده کرد. البته لیزر ND-YAG به اندازه انواع دیگر لیزر مؤثر نمیباشد.
لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟
یکی از سوال هایی که افراد در موردش سوال بسیار می پرسند این است که لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟ یکی از موثر ترین روش ها برای از بین بردن مو های زائد لیزر بیکینی که به صورت دائم است ، اگر شما یک خط بیکینی صاف را دوست دارید ، ما در کلینیک زیبایی آوینا تهران دستگاه های لیزر موهای زائد مناسب انواع پوست را استفاده می کنیم.
بر خلاف تراشیدن یا اپیلاسیون ، که می تواند برآمدگی های ناخوشایند ، قرمزی ، موهای زائد یا تیرگی شدید پوست ایجاد کند ، با انجام لیزر موهای زائد اینگونه به نظر می رسید که انگار هیچوقت مو نداشته اید و حتی اگر لیزر خود را بعد از سالها اصلاح و اپیلاسیون انجام می دهید همین نتیجه را خواهید دید. بنابراین دست از گزینه های حذف موقت و ناخوشایند مو بردارید و همین امروز لیزر بیکینی را شروع کنید.
مراقبت های قبل از لیزر بیکینی
افرادی که می خواهند لیزر بیکینی انجام دهند، باید مراقبت های پیش از لیزر بیکینی را انجام دهند ، فردی که می خواهد لیزر بیکی انجام دهد باید یک هنفته قبل از اینکه برای لیزر برود با استفاده از تیغ قسمت مورد نظر را بتراشد، به این نکته حتما دقت کنید که حتما برای تراشیدن باید از تیغ استفاده نمایید و از اپلاسیون و یا موم و وکس و … استفاده نکنید.
زیرا استفاده از هرکدام از این روشها خطراتی را در حین درمان برای شما ایجاد خواهد کرد، باید یک ماه پیش از درمان از انواع روش هایی که با پوست ربط دارند (مانند وَکس و اپیلاسیون) خودداری کنید چون ریشه موها باید کاملاً سالم و دست نخورده باقی بمانند تا لیزر بتواند به خوبی آنها را از بین ببرد. 2 ساعت قبل از لحظه آغاز لیزر بیکینی باید ناحیه مورد را به طور دقیق با تیغ بتراشید. برای کسب بهترین نتایج باید هرگونه محصولات پوستی مانند لوسیونها، پودرها، عطر، دئودورانت و… را از ناحیه بیکینی پاک کنید و هرگز از آن استفاده نکنید.
- شیو و اصلاح با تیغ : برای رسیدن به بهترین نتیجه دوازده تا بیست و چهار ساعت قبل از انجام لیزر، موهای ناحیه ی مورد نظر را با تیغ یا ژیلت شیو کنید.
- استحمام : پیش از مراجعه حتما حمام کنید، چون رعایت بهداشت در این روند بسیار اهمیت دارد. از شوینده هایی که PH آن ها برای ناحیه ی بیکینی و واژن مناسب است استفاده کنید. از مصرف محصولات شیمیایی معطر اجتناب کنید. مواد شیمیایی موجود در این محصولات پوست حساس این نواحی را تحریک پذیر می کنند و بعد از لیزر باعث سوش و خارش می شوند.
- به هیچ عنوان در معرض اشعه ی نور خورشید قرار نگیرید : قرار گرفتن در معرض اشعه ی نور خورشید و برنزه کردن قبل از لیزر، باعث کاهش تاثیر آن شده و زمینه ی آسیب به پوست را فراهم می کند.
- لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید : از پوشیدن لباس تنگ خودداری کنید و لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید. لباس های تنگ با پوست اصطکاک ایجاد کرده و آن را تحریک پذیر می کنند.
- استرس خود را کنترل کنید : ممکن است حین درمان احساس خجالت کنید و معذب باشد. اما سعی کنید آرامش خود را حفظ و استرس خود را کنترل کنید. کلینیک خانه ی سفید با کادر درمانی بسیار مجرب و حرفه ای تلاش می کند که محیطی آرام و بدون استرس را برای شما فراهم کند.
چگونگی انجام لیزر بیکینی
مرحله | توضیحات |
---|---|
آمادهسازی قبل از لیزر | قبل از انجام لیزر، ناحیه بیکینی باید تمیز و بدون مو باشد (تراشیده شود) و پوست خشک و تمیز باشد. |
تنظیم دستگاه لیزر | متخصص، دستگاه لیزر را بر اساس نوع پوست و موهای شما تنظیم میکند تا بهترین نتیجه و کمترین عوارض را داشته باشد. |
انجام لیزر روی ناحیه بیکینی | پرتوهای لیزر به فولیکولهای مو تابانده میشوند و باعث تخریب آنها میگردند؛ این فرآیند معمولاً بدون درد شدید است، ولی ممکن است کمی احساس گرما یا سوزش خفیف داشته باشید. |
مراقبتهای بعد از لیزر | پس از لیزر، ناحیه بیکینی ممکن است کمی قرمز یا حساس شود؛ استفاده از کرمهای مرطوبکننده و ضد التهاب توصیه میشود و باید از قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری شود. |
مراقبت های بعد از لیزر بیکینی
یکی از موارد هایی که باید بسیار حواستان باشد که به هیچ عنوان انجام ندهید دست زدن به ناحیه مورد نظر است. ناحیه تناسلی ممکن است که ملتهب باشد و با هر دست زدن شما دچار مواردی مانند سوزش یا خارش شود. در صورت مشاهده چنین حالتی بهتر است که سریعا پزشک را در مورد آن آگاه کنید.
یکی از فعالیت هایی که بسیار در این مورد مفید است، استفاده از کمپرس یخ است. از آن جایی که لیزر از طریق گرما فولیکول های پوست را از بین می برد، دمای مناطق موردنظر ممکن است که بسیاری بالا باشد.
به همین دلیل بهتر است که پس از لیزر بیکینی از کمپرس یخ استفاده کنید تا دمای بدن و پوست پایینتر بیاید. سعی کنید پس از انجام این روش لیرز، از تیغ زدن و شیو کردن استفاده نکنید. تیغ کشیدن بر روی پوست فولیکولهای مو را دست نخورده باقی میگذارد و روش درمان را بی اثر می کند. ممکن است که در بین جلسات درمان نیاز به تیغ کشیدن داشته باشید.
انجام این کار اشکالی ندارد. اما در طول زمان نیاز به آن کمتر میشود. همچنین تا زمانی که تمام جلسات درمانی به اتمام نرسیدهاند از اپیلاسیون، کندن مو، بلیچ یا کرمهای رفع موهای زائد یا الکترولیز بر روی ناحیه درمان پرهیز کنید. هر کدام از این روش ها باعث خواهد شد که برای شما مشکلی به وجود بیاید. البته استفاده از تیغ بعد از سه روز پس از درمان مانعی ندارد.
- از لباس زیرهای جنس نخی مرغوب و گشاد استفاده کنید
- از ژل های خنک کننده ایی که کلینیک یا متخصص برای شما تجویز می کند استفاده کنید.
- از آب ولرم برای شستشوی ای نواحی استفاده کنید.
تفاوت لیزر بیکینی با لیزر برزیلی چیست؟
بسیاری از افراد هنوز فرق بین لیزر بیکینی و لیزر برزیلی را نمی دانند، این دو لیزر بسیار به یکدیگر شبیه هستند و اکثرا افراد آن ها را با یکدیگر اشتباه می گیرند، از آنجایی که صحبت کردن درباره این موضوع برای برخی خانمها سخت است ترجیح میدهند تا به جای پرسیدن از متخصص در اینترنت درباره آن بخوانند.
- لیزر خط بیکینی
به ناحیه خارج از خط شُرت، خط بیکینی میگویند. لیزر خط بیکینی معمولاً تا 3 اینچ فراتر از این خط را پوشش میدهد و این ناحیه را کاملاً تمیز و بدون نقص میکند. در این روش برخی از نواحی مانند لبههای بیرونی واژن و بالای ناحیه شرمگاهی که زیر لباسزیر قرار دارند نیز تحت درمان قرار میگیرند که البته لیزر این نواحی به انتخاب خود داوطلب بستگی دارد. - لیزر برزیلی
در این روش نواحی بیشتری نسبت به خط بیکینی تحت درمان قرار میگیرند، مانند لبههای بیرونی واژن و خط باسن. در این روش قسمتی از موهای ناحیه شرمگاهی به شکل یک نوار باریک باقی میماند. در لیزر برزیلی داوطلب باید کاملاً برهنه شود.
میتوانید هر دوی این گزینهها را به انتخاب خود سفارشی کنید.
لیزر بیکینی یا اپلاسیون بیکینی؟ کدام یک بهتر است؟
برای انتخاب بهتر، دو روش را با هم مقایسه می کنیم.
- همان طور که می دانید اپیلاسیون یک روش موقت برای حذف موهای زائد است. اپیلاسیون سرعت رشد مو ها را کاهش می دهد، اما از رویش مجدد آن ها جلوگیری نمی کند. بر خلاف آن، لیزر با تخریب فولیکول موهای بیکینی با درصد بالایی رشد آن ها را متوقف می کند و روشی با اثرگذاری دائمی است.
- در اپیلاسیون خطر آسیب و تحریک پوست وجود دارد. در حالی که لیزر ، اگر به دست متخصص انجام شود، روشی بسیار کم عارضه است.
- در روش اپیلاسیون بر خلاف روش لیزر موهای زائد بیکینی، احتمال انتقال بیماری های عفونی مقاربتی (STI) زیاد است.
- روش لیزر بیکینی بین شش تا هشت جلسه با دردی جزئی و قابل تحمل همراه است و پس از پایان دوره، دیگر بابت از بین بردن موهای زائد خود دردی نخواهید کشید. درست است که اپیلاسیون بیکینی در یک جلسه انجام می شود، اما هر جلسه باید درد زیاد آن را تحمل کنید.
برای آشنا شدن با معایب لیزر مو های زائد بدن به سایت مربوطه مراجعه فرمایید.
لیزر بیکینی شامل چه قسمت هایی می باشد؟
بسیاری از افراد هنوز نمی دانند که لیزر بیکینی دقیقا شامل چه قسمت هایی از بدن می باشد، از آن جایی که صحبت کردن و بحث کردن در این باره می تواند برای بسیاری از افراد خجالت آور باشد خانم ها دوست دارند که خودشان به تنهایی و مستقیما در مورد این مسئله تحقیق کنند به جای این که از تکنسین لیزر مو های زائد سوال نمایند.
با این حال می توانید اطمینان داشته باشید که متخصصان لیزر کلینیک آوینا تهران مشاوره حرفه ای و رایگان ارائه می دهند و درباره همه مواردی که باید بدانید اطلاعات ارائه می دهند. لیزر بیکینی شامل تمام قسمتهایی می باشد که قسمت جلوی لباس زیر آن را می پوشاند به علاوه کمی خارج از لباس. توجه داشته باشید که لیزر باسن و خط باسن از این ناحیه جداست و شما می توانید برای این نواحی نیز لیزر انجام دهید.
چه کسانی می توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟
در ابتدا که می خواستند لیزر مو های زائد را معرفی کنند ، تنها فقط برای افراد با پوستی روشن و مو های تیره در نظر گرفته شده بود با این حال ، فناوری ها و دستگاههای لیزر جدید برای همه ی انواع پوست نتایج خوبی را ارئه می دهد.
آیا لیزر بیکینی درد دارد؟
باید از این موضوع آگاه باشید که لیزر مو های زائد تنها بر روی مو ها انجام نمی شود و پوست نیز درگیر آن است،
لیزر موهای زائد فقط روی موها انجام نمی شود و پوست نیز درگیر است. بنابراین می تواند درد داشته باشد. بیشتر بیماران فقط احساس ناراحتی جزئی دارند و این طبیعی است. هرچه موهای بیشتری را از بین ببریم ، دردناکتر خواهد شد! بنابراین تحمل کنید.
برخی از دستگاههای لیزر وجود دارند که میزان درد را به حداقل می رسانند. همچنین متخصص لیزر ممکن است به شما پیشنهاد دهد برای کاهش درد ، پیش از انجام کار از کرم های بی حس کننده و یا کمپرس یخ استفاده نمایید.
آیا نتیجه لیزر بیکینی دائمی می باشد؟
لیزر موهای زائد کاهش رشد دائمی مو است و نه حذف دائمی موهای زائد. لیزر فولیکولهای موی فعلی شما را هدف قرار داده و از بین می برد ، اما به دلیل تغییرات هورمونی یا تغییر وزن ، می تواند فولیکولهای جدید ایجاد شود.
عوارض لیزر موهای زائد
در رابطه با عوارض لیزر موهای زائد میتوان گفت که اگر لیزر با دستگاههای بروز و استاندارد و به کمک اوپراتورهای ماهر انجام شد، هیچ گونه عوارض خاصی را برای افراد به وجود نخواهد آورد. بنابراین زمانی افراد عوارض پس از لیزر را تجربه خواهند کرد که شخص با دستگاهی نامناسب و یا توسط اوپراتوری بی تجربه انجام بگیرد.
قرمزی و تحریک پوست:
از جمله عوارضی که ممکن است پس از انجام لیزر موهای زائد بروز کند، تحریک شدن و قرمز شدن پوست میباشد. این عارضه بیشتر در نواحی از بدن بروز خواهد کرد که پوست حساستر و نازکتری دارد. در واقع میتوان گفت که قرمزی، سوزش، قرمزی اطراف فولیکول و تورمی که پس از لیزر مشاهده خواهید کرد، دقیقا مشابه زمانی است که موهای زائدتان را به روش اپیلاسیون از بین میبرید.
تغییر رنگدانههای پوست:
افرادی که پوست بسیار روشنی دارند، ممکن است پس از اتمام لیزر درمانی برای از بین بردن موهای زائد، متوجه لکههای تیره روی پوست خود بشوند. در مقابل نیز افراد دارای رنگ پوست تیره ممکن است متوجه لکههای روشنتر بشوند. این تغییرات موقتی بوده و پس از مدتی از بین خواهد رفت اما فراموش نکنید که اگر این عارضه و شدید و طولانی شد، حتما به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه فرمایید.
پوسته پوسته شدن:
عارضه دیگری که ممکن است افراد پس از انجام لیزر درمانی آن را تجربه کنند، پوسته پوسته شدن ناحیهای لیزر شده میباشد.
با وجود این که پوسته پوسته شدن مشکل جزئی به نظر میرسد، ممکن است باعث بروز زخم و یا دلمه بشود. این عارضه زمانی رخ خواهد داد که پوست شخص خشک بوده و سری دستگاه لیزر که با پوست در تماس مستقیم قرار میگیرد، به اندازه کافی سرد نباشد. در چنین شرایطی دستگاه نمیتواند از سوختگیهای سطحی جلوگیری کند و پوست شخص دچار پوسته پوسته شدن میشود. استفاده از کرمهای مرطوب کننده میتواند تا حد زیادی از بروز این مشکل جلوگیری کند.
رویش مو در اطراف نواحی لیزر شده:
این عارضه از جمله موارد بسیار نادری است که ممکن است در تعداد بسیار محدودی از افرادی که لیزر میکنند رخ بدهد، رشد مو در ناحیه لیزر شده و اطراف آن میباشد. برای جلوگیری از این گونه عوارض لیزر موهای زائد از لیزر موهای کرکی خودداری کرده و پیش از انجام لیزر از شرایط هورمونی بدنتان مطمئن شوید.
تاول:
اپراتورهای لیزر به مشتریان یاد آور میشوند که تا چند ساعت پس از انجام لیزر در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرند. چرا که در غیر این صورت، ممکن است با تاولهای زیادی بر روی پوستشان مواجه شوند. با وجو این که این عارضه نیز نادر میباشد اما لازم است که این نکته را حتما رعایت بفرمایید. البته فراموش نکنید که در صورت که اوپراتور لیزر، کار کردن با دستگاه را به صورت کامل بلد نباشد، امکان بروز تاول وجود خواهد داشت.
زگیل تناسلی یا بیماریهای پوستی:
یکی از عوارضی که ممکن است پس از انجام لیزر گریبان گیر افراد بشود، زگیل تناسلی و یا دیگر مشکلات پوستی میباشد. در واقع بروز این مشکل به لیزر کردن موهای زائد بستگی ندارد و تنها به تمیز بودن محیط و تجهیزات مورد نیاز بستگی دارد.
در واقع باید این نکته مهم را مد نظر قرار دهید و به هنگام انتخاب مرکز لیزر نهایت دقت را به خرج دهید. برخی از دستگاههای لیزر سری قابل تعویض دارند که در این صورت باید اوپراتور سری را عوض کرده و کار شما را با سری یک نو و کاملا تمیز انجام بدهد.
کلام آخر
از شما عزیزان سپاس گذاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید، در صورت داشتن سوال و یا خواستن مشاوره رایگان با شماره تماس هایی که در داخل سایت وجود دارد تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.