کاشت ابرو چه خطرات و عوارضی دارد؟

کاشت ابرو چه خطرات و عوارضی دارد؟ امروز می خواهیم شما را با عوارض کاشت ابرو و خطرات آن آشنا کنیم، امروزه مردم به دلایل مختلفی از قبیل بخیه، جای زخم، بیماری های ژنتیکی و مصرف داروهای خاص دچار ریزش ابرو می شوند؛ برای این دسته از افراد کاشت ابرو بهترین گزینه است تا بتوانند ابرو های خود را پرپشت، حالت دار و زیبا کنند؛ علاوه براین کاشت ابرو می تواند موجب تقویت رشد ابروها و جبران ریزش آن شود.

این روزها روش های باکیفیت و ابزار های جدید توانسته مردم و به خصوص بانوان را جذب این عمل زیبایی کند؛اما باید بدانیم که این عمل زیبایی همانند دیگر اعمال جراحی معایب و مزایای خاص خود را دارد.

دلایل ریزش ابرو چیست؟

عوامل زیادی ممکن است منجر به ریزش ابرو شوند. شناخت و جلوگیری از بروز این عوامل تاثیر بسیار زیادی بر روی ظاهر شما خواهد داشت. در این قسمت برخی از مهم ترین دلایل ریزش ابرو آورده شده است:

  • بر هم خوردن تعادل هورمون های بدن
  • کمبود ویتامین ها و مواد مغذی
  • حوادثی مانند سوختگی و شکستگی
  • استفاده از دارو های خاص
  • زمینه های ژنتیکی
  • استرس
  • بیماری های خودایمنی مانند آلوپسی
  • عفونت و بیماری های پوستی
  • مصرف بیش از اندازه مواد آرایشی نامرغوب

کاشت ابرو چه خطرات و عوارضی دارد؟

در این متن قصد داریم که برای شما عوارض احتمالی کاشت ابرو و روش هایی که می توانید برای برای درمان آن استفاده کنید را بیان کنیم؛در این صورت اگر قصد انجام کاشت ابرو را دارید با ما همراه باشید تا با عوارضی که ممکن است برایتان اتفاق بیفتد بیشتر آشنا شوید.

قرمز شدن پوست 

کاملا طبیعی است که افراد شاهد قرمزی پوست ناحیه اطراف ابرو و لکه ها و جوش های قرمز به مدت 3 الی 4 روز پس از عمل باشند؛ این قرمزی ها با گذر زمان از بین می رود و پوست اطراف ابروی شما به حالت طبیعی برمی گردد و نیازی به درمان خاصی نیست؛ در صورتی که این قرمزی ها از بین نرفت و دوره درمان شما طولانی شد، با پزشک معالج خود صحبت کرده و این موضوع را با او در میان بگذارید؛ یقینا پزشک شما راه کار های درمانی مناسبی به شما ارائه خواهد داد؛ دوباره تاکید می کنیم که هیچ جای نگرانی نیست و قرمزی اطراف ابروی شما پس از عمل کاشت ابرو کاملا طبیعی است.

کاشت ابرو چه خطرات و عوارضی دارد

ظاهر نامناسب ابروها 

از دیگر عوارض می توان به ظاهر نامناسب ابرو های شما پس از کاشت ابرو اشاره کرد؛ اصولا اگر کاشت ابرو به خوبی انجام نشود و پزشک شما فولیکول های ابرو را در زاویه مناسبی قرار ندهد، ابرو ظاهر نامطلوبی به خود می گیرد و ابروها با روند غیر طبیعی رشد می کنند؛ شما با انتخاب مرکز تخصصی و پزشک معتبر می توانید از بسیاری از این عوارض احتمالی در امان باشید و از نتیجه کاشت ابرو خود رضایت کافی را داشته باشید.

ظاهر غیرعادی ابروها

به دلیل تفاوت ابروهای کاشت شده و ابروهای طبیعی، ظاهر غیرعادی ابرو از دیگر مشکلات افراد است؛ اما باید صبر کافی داشته باشید تا با گذر زمان و خوابیدن ابروهای پیوند زده شده، ابروها طبیعی به نظر بیایند و ابروهای کاشته شده همانند ابروهای طبیعی، یکدست شوند.

رنگ متفاوت ابروهای کاشت شده و طبیعی 

رنگ و نوع ابروهای کاشته شده با ابروهای طبیعی متفاوت است و این از نظر بسیاری از افراد مشکل بزرگی است؛ موهای ابروها با موهای نقاط مختلف بدن متفاوت است؛ از این رو پزشکان سعی دارند تا با پیوند زدن موهای پشت گردن، پشت گوش و پشت سر به ابروها، این تفاوت را از بین ببرند؛ با انجام این کار ممکن است این تفاوت به کمترین حد خود برسد؛ بسیاری از افراد با رنگ کردن ابروهای کاشته شده نیز می خواهند این تفاوت را از بین ببرند که این روش تا حدی موثر است.

احتمال خونریزی پس از کاشت ابرو 

از دیگر عوارض کاشت ابرو می توان خطر خونریزی در حین و پس از کاشت ابرو را نام برد که ممکن است مانند هر عمل دیگری احتمال خونریزی وجود داشته باشد،بنابراین به افراد توصیه می شود تا از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، موثرین و داروهای ضدالتهابی استروئیدی که احتمال خونریزی را فراهم می کنند تا 2 روز پس از عمل خودداری کنند؛ در صورتی که پزشک شما با تشخیص خود این داروها را تجویز کند  مجاز به مصرف ان هستید.
گاهی اوقات ممکن است حتی بدون استفاده از داروهای رقیق کننده خون همچنان خونریزی اتفاق بیفتد که در این صورت شما باید از گاز استریل یا پارچه تمیز استفاده کنید و ان را به مدت 5 دقیقه روی زخم خود فشار دهید و نگه دارید تا خونریزی متوقف شود؛ در این مواقع اگر خونریزی متوقف نشد باید به پزشک معالج خود مراجعه کرده یا با مرکز کاشت خود تماس بگیرید؛ اما می توان گفت که احتمال خونریزی پس از کاشت ابرو بسیار کم است و خونریزی مشاهده نمی شود.

تورم در ناحیه کاشت 

از دیگر عوارض کاشت ابرو می توان تورم در ناحیه کاشت را نام برد؛ به مدت 5ساعت پس از کاشت ابرو خم نشوید و باید از بقیه اعضای خانواده خود برای برداشتن اشیا کمک بگیرید؛ در این موارد استفاده از کمپرس گرم می تواند به شما کمک کند؛ بنابراین باید از انجام هرگونه حرکات شدید از جمله دویدن، انجام حرکات شدید، خم شدن تا چند ساعت پس از عمل پرهیز کنید؛ اگر تورمی را در این نواحی مشاهده کردید از کمپرس اب گرم برای از بین بردن ان استفاده کنید؛ نکته قابل توجه دیگر این است که شما باید تا مدت 7 روز پس از عمل از انجام هرگونه ورزش خودداری کنید و ورزش های سبک پس از گذشت 7 روز مجاز به انجام هستند و برای انجام ورزش های سنگین باید تا 14 روز پس از عمل صبر کنید.

خارش در ناحیه اهداکننده یا کاشت 

ممکن است شما در ناحیه کاشت و اهدا کننده دچار خارش شوید که این خارش از دیگر عوارض احنمالی کاشت ابروست؛ در ضمن می توان گفت که خارش از نشانه های ترمیم زخم شماست؛ لارم به ذکر است که باید از لمس و یا خاراندن محل زخم خودداری کنید و برای از بین بردن شدت خارش از کمپرس سرد و یا پد ملایم استفاده کنید؛ در بعضی موارد می توانید از داروی آنتی هیستامین استفاده کنید؛ به هرحال این عارضه خطرناک نیست اما در صورت نیاز باید با پزشک خود تماس بگیرید.

پوسته پوسته شدن در ناحیه کاشت 

از دیگر عوارض کاشت ابرو می توان پوسته پوسته شدن در ناحیه کاشت ابرو در اطراف فولیکول های مو کاشته شده نام برد که برای بعضی از افراد ممکن است اتفاق بیفتد؛ لازم به ذکر است که پس از گذشت مدت 5 الی 14 روز از عمل کاشت شما این پوسته ها به مرور از بین می روند؛ درصورت نیاز به از بین بردن این پوسته ها توصیه می شود که از ژل آلوئه ورا استفاده کنید و روزانه پس از شستشوی محل مورد نظر، از این ژل استفاده کنید؛ در ضمن باید بدانید که کندن پوسته ها موجب به تاخیر افتادن دوره درمان شما می شود.

عوارض کاشت ابرو

فولیکولیت یا التهاب فولیکول های مو در ناحیه کاشت 

گاهی اوقات بیمار فولیکولیت هایی همانند جوش یا آکنه را در محل زخم خود مشاهده می کند؛ شما می توانید برای از بین بردن این فولیکولیت ها از پارچه خیس استفاده کنید و ان را به مدت 15 دقیقه روی التهاب نگه دارید؛ علاوه بر این، پماد آنتی بیوتیک نیز برای درمان التهاب کمک کننده است که شما باید ان را روزی 3 بار روی محل ملتهب شده قرار دهید؛ بسیاری از افراد شاهد این فولیکولیت ها در دوره درمان خود هستند که کاملا قابل درمان است.

ریزش موقت مو در محل اهدا کننده 

از دیگر عوارض کاشت ابرو ریزش موقت در ناحیه بالا یا زیر خط بخیه است؛ در این دوران افراد بسیار نگران می شوند و فکر می کنند تمام وقت و هزینه ان ها برای کاشت ابرو بی فایده بوده است؛ در صورت مشاهده این عارضه اصلا نگران نشوید چرا که پس از گذشت مدت 3 الی 4 ماه از عمل کاشت ابروی شما، رویش مجدد موها را مشاهده خواهید کرد.

احساس درد 

کاشت ابرو نیز همانند دیگر اعمال جراحی همراه با درد است که پزشک مربوطه برای کاهش درد شما داروهای مسکن برای شما تجویز می کند و شما باید مطابق نظر پزشک خود از داروها استفاده کنید؛ شما نیز می توانید علاوه بر استفاده از داروها، دو بالش را زیر سر خود قرار دهید و یا حوله لوله شده ای را زیر گردن خود قرار دهید تا دردتان کمتر شود؛ در صورت صلاح پزشکتان شما می توانید از قرص تیلنول و دیگر داروهای آرام بخش برای تسکین درد خود استفاده کنید.

رشد سریع ابروها 

از دیگر مواردی که باعث ناراحتی افراد مخصوصا بانوان می شود، رشد سریع ابرو هاست؛ چرا که رشد ابروهای کاشت شده نسبت به ابروهای طبیعی بیشتر است و باید به طور دائم آن را مرتب کنند و این امر برای آن ها ناراحت کننده است.

بروز عفونت

احتمال بروز عفونت از دیگر عوارض کاشت ابرو است؛ شما باید به مدت 3 روز پس از عمل، روزانه 1 عدد قرص آنتی بیوتیکی که پزشکان تجویز کرده را استفاده کنید.

بی حسی در ناحیه اهداکننده و کاشت

یکی دیگر از عوارض کاشت ابرو بی حسی در ناحیه اهدا کننده و کاشت است که این بی حسی به دلیل استفاده از  داروهای بی حسی موضعی برای تسکین درد است؛ این بی حسی کاملا طبیعی است و پس از گذشت چند روز این عارضه برطرف می شود و جای نگرانی نیست.

بی حسی در ناحیه اهداکننده و کاشت

مهم ترین نکات قبل از انجام عمل کاشت ابرو

در اولین قدم کاشت ابرو شما باید بهترین کلینیک را در این زمینه شناسایی کنید. چرا که استفاده از جدید ترین تکنولوژی ها در کاشت ابرو در محیطی بهداشتی تا حد بسیار زیادی می تواند از بروز عوارض کاشت مو جلوگیری کند. در این قسمت برخی از نکات مهم قبل از انجام کاشت ابرو آورده شده است:

  • از استعمال دخانیات و مشروبات الکلی حداقل یک ماه قبل از عمل کاشت ابرو خودداری کنید.
  • در صورت داشتن حساسیت های دارویی آن را با پزشک در میان بگذارید.
  • حداقل دو هفته قبل از عمل از مصرف دارو های رقیق کننده بپرهیزید.
  • سعی کنید از محیط استرس آور دور شده و اضطراب را از خود دور کنید.

مراقبت های مورد نیاز برای جلوگیری از عوارض احتمالی کاشت ابرو

در این متن بسیاری از عوارض و راه کارهای درمان بیان شد؛به هر حال رعایت برخی نکاتی که ذکر می شود ضروری است، پس به آن ها می پردازیم:

  • نوار پانسمان باید پس از 24 ساعت توسط دکتر برداشته شود و شما نباید به ان دست بزنید.
  •  24 الی 48 ساعت پس از عمل می توانید شستشو را انجام دهید؛ چرا که شستشوی مرتب به بهبود زخم شما کمک می کند.
  • با گذشت 7 روز از کاشت ابرو، می توانید پوسته های اضافی را بسابید و این اقدام زودتر از این دوره نباید صورت بگیرد.

ورم چشم بعد از کاشت ابرو :

از آنجایی که بافت اطراف چشم برای کاشت ابرو دستکاری می شود، طبیعی است که داوطلبان این جراحی زیبایی پس از کاشت ابرو دچار تورم در چشم شوند و از این رو نگران این مشکل باشند. ایده مردم این است که تورم چشم پس از کاشت ابرو می تواند باعث آسیب بینایی شود. این امر کاملا طبیعی است و همانطور که گفته شد به دلیل دستکاری بافت رخ می دهد.

تورم نشانه فعال شدن سیستم ایمنی بدن برای التیام و ترمیم زخم است. اما یک نکته بسیار مهم این است که شدت تورم چشم پس از کاشت ابرو به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع هر چه آسیب های وارد شده به ابرو شدیدتر باشد، با تورم ناحیه چشم بیشتر مواجه خواهید شد. البته عملکرد کارشناس بسیار مهم است.

در واقع یک پزشک حرفه ای در کاشت فولیکول ها کوچکترین اشتباهی مرتکب نمی شود و کمترین آسیب را به جا می گذارد و در نهایت از شدت تورم کاسته می شود. پس از کاشت ابرو، باید مراقب باشید تا از عوارض خاصی جلوگیری کنید. به عنوان مثال، متخصص از شما می خواهد که برای جلوگیری از تجمع مایعات در ناحیه زخم و جلوگیری از تورم، سر خود را برای چند روز بالاتر از بدن خود نگه دارید.

بنابراین عدم توجه به توصیه های مراقبتی و مصرف غذاهای شور باعث بیشتر شدن شدت ورم چشم پس از کاشت ابرو طبیعی می شود. البته این تورم می تواند ناشی از عفونت باشد. اگر تورم چشم یک عارضه طبیعی باشد در عرض چند روز برطرف می شود. اما اگر این عارضه همچنان وجود دارد و حتی هر روز بیشتر می شود، باید در مورد آن با متخصص صحبت کنید. احتمال عفونت در محل کاشت ابرو بسیار زیاد است.

ورم چشم بعد از کاشت ابرو

عوارض کاشت ابرو در دوران بارداری

معمولا خانم های باردار زیادی به دلیل مشکلات هورمونی ریزش ابرو را تجربه می کنند. اما آیا ریزش ابرو در دوران بارداری موقتی است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که اگر 3 تا 4 ماه پس از زایمان هنوز هم دچار ریزش ابرو باشید، و ابرو هایتان به حالت اولیه خود برنگردد، شما دچار ریزش دائمی ابرو شده اید. در این زمان کاشت ابرو می تواند به شما در بازیابی و رشد مجدد ابرو ها کمک کند.

بسیاری از متخصصین بر این باورند که کاشت ابرو در دوران بارداری امکان پذیر بوده و خطری برای مادر و جنین ندارد. اما برخی دیگر چنین نظری ندارند. این متخصصین انجام این عمل را به دلیل عوارض کاشت ابرو برای مادران باردار توصیه نمی کنند. در حقیقت مخالفت آن ها به این دلیل است که نمی توان در دوران بارداری علت ریزش ابرو را به درستی تشخیص داد. ممکن است بارداری یا عوامل زمینه ای منجر به ریزش ابرو شود.

همچنین مادران باردار باید حین انجام و پس از انجام کاشت باید دارو های خاصی را مصرف کنند؛ بسیاری از این دارو ها نظیر آنتی بیوتیک می تواند تا حدی برای سلامت جنین خطرناک باشد. همچنین در حین عمل زیبایی از بی حسی استفاده می شود. به همین خاطر پیشنهاد می شود تا حد امکان از کاشت ابرو در این دوران خودداری کنید.

عوارض کاشت ابرو در دوران شیردهی

عوامل بسیار زیادی در دوران شیردهی می توانند منجر به ریزش ابرو ها شوند. عواملی نظیر عدم تعادل سطح هورمون های بدن، خستگی و استرس زیاد، کاهش ویتامین و … از جمله این موارد است. با توجه به این که مادر در حین عمل و پس از آن مجبور به مصرف برخی دارو ها است؛ و از آنجایی که مصرف هر نوع دارویی از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود، ممکن است بر روی سلامتی جنین تاثیر منفی بگذارد.

البته استفاده از بی حسی موضعی تاثیر چندانی بر روی نوزاد ندارد؛ زیرا تاثیر آن پس از گذشت چند ساعت از بین می رود و مادر می تواند در این مدت زمان به کودک خود شیر ندهد. اما باز هم استفاده از داروی آنتی بیوتیک در کنار سایر دارو ها می تواند برای نوزاد و سلامت او خطراتی را ایجاد کند. به همین خاطر توصیه می شود که عمل کاشت ابروی خود را به زمانی پس از بارداری و شیردهی موکول کنید. اما اگر اصرار بر این کار دارید، می توانید با پزشک متخصص در این زمینه مشورت کنید.

کاشت ابرو چه روش هایی دارد

کلام آخر

ممنونم که تا آخر مقاله کاشت ابرو چه خطرات و عوارضی دارد؟ با ما همراه بوده اید امیدوارم بیشتر با عوارض کاشت ابرو آشنا شده باشید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید. برای مشاوره رایگان با کلینیک تماس بگیرید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *