کاشت مو به روش SUT

شاید برای شما هم سوال باشد کاشت مو به روش SUt چگونه است، ما در این مقاله سعی داریم شما را با کاشت مو به روش SUT آشنا کنیم. کاشت مو با این روش جز جدیدترین روش های کاشت مو می باشد. این روش برای آقایان با موفقیت بالا انجام می شود، و همچنین در قسمت های مختلف صورت نوی سر نقش بسزایی را دارد، طاسی کامل و یا موضعی مو می‌ تواند چهره را به‌ طور کامل تغییر داده و اعتماد به‌ نفس آن‌ ها را به‌ شدت کاهش دهد؛ به همین سبب، بسیاری به دنبال این هستند تا با کاشت مو، علاوه بر بهبود ظاهر و استایل خود، اعتماد به نفس و روابط اجتماعی خود را نیز بهبود بخشند. کاشت مو به روش SUT یکی از درمان‌ های بسیار دقیق و مناسب و با کمترین عوارض است.

کاشت مو

برای به دست آوردن کاشت مو طبیعی، جز کم خطر ترین روش های موجود است که توسط افراد زیادی پیگیری می شود. کوتاهی مو هنگام کاشت مو و معلوم شدن جی زخم ها ظاهر ناخوشایندی ایجاد کرد. ممکن است ایجاد شک تردید در یک سری از افراد شود و صرف نظر کنند. و با به روز شدن تجهیزات در کلینیک ها، روش های بی خطری را هنگام کاشت جایگزین روش های قدیمی کرده است.

عوامل زیادی وجود دارد که در کنار هم جذابیت ظاهری فرد را تشکیل می دهد، این عوامل از جمله داشتن موهای زیبا و پر پشت است، بر این اساس بسیاری از افراد پس از کاهش حجم مو خود و برای پایین آوردن سن، دست به روش های مختلفی برای برگرداندن موهای خود می کنند، این در حالی است که با استفاده از یک روش اصولی و پیشرفته و مطمئن در مدت کوتاهی می توان موهای از دست رفته را برگرداند.

کاشت مو

انواع روش کاشت مو

 روش FUE

در روش رایج و سنتی FUT به صورت طولانی و همراه با درد و عوارض می باشد، پس از انجام کاشت مو به جا ماندن محل برداشت مو در پشت سر، ظاهر نامناسبی را به همراه دارد.
ولی در این تکنیک جدیدFUE دیگر شاهد این نوع عوارض نیستیم چرا که شخص کاندید پیوند مو، تجربه ای بدون درد و بدون بجا ماندن اسکار و تورم را در محیطی آرام تجربه می کند و علت برتری این تکنیک با روش FUT برداشت لایه رویی پوست سر که با ظرافت بسیار بالایی توسط تیم مجرب و متخصص این مرکز از پشت سر فرد برداشت می شود، بطوری که هیچ گونه آسیبی به پوست، گوشت، عصب ها و به نمی رساند.
از دیگر مزیت های این تکنیک کاشت مو می توان به تراکم بالا، انجام سریع کاشت مو، بجا نماندن خط اسکار پشت سر فرد و نداشتن هر گونه درد و عوارض بعد از عمل، اشاره کرد.
روش BHT

در این روش پس از بی حسی موضعی، یک نوار باریک حاوی فولیکول های مو از قسمت پشت سر فرد برداشته می شود، سپس گرافت هایی با 1 تا 4 مو از این نوار برش داده می شوند و برای پیوند به بخش های مورد نظر (جلوی سر، فرق سر و …) منتقل شده و جایگزین می گردند.
این عمل جراحی تقریباً 8 ساعت به طول می انجامد و قابل ذکر است که در صورت عدم مهارت کافی جراح، ممکن است در محل برداشت موها خط باریکی باقی بماند. دوره نقاهت یک تا دو هفته، بسته به شرایط بیمار، مورد نیاز خواهد بود.مزایای روش BHT
  • برای برداشت و پیوند مو به یک روز فقط نیاز است.
  • احتمال آسیب دیدن گرافت ها بسیار کم است.

معایب روش BHT

  •  احتمال بالا بودن عفونت التهاب بیشتر از روش های دیگر
  • بودن جای زخم بعد از جراحی

روش SUT

این روش یکی از جدید ترین و بهترین روش کاشت مو  است، کاشت مو به روش SUT کمترین عوارض را دارد، و در اکثر کلینیک های پیوند مو انجام می شود. این روش بدون خونریزی و بیهوشی انجام می شود و با یک دستگاه اتوماتیک موها برای پیوند برداشته می شوند. با این روش می توان ۱۴۰۰۰ تار مو را در قسمت دچار ریزش کاشت.

انواع روش کاشت مو

مراحل کاشت مو به روش SUT :

در ابتدا بعد از کلی تحقیقات لازم برای کاشت مو خود و مراجعه به پزشک متخصص و حاذق، استریک کردن ناحیه مورد نظر و بی حس کردن آن، سپس شکافی به اندازه‌  0.7 میلیمتر در ناحیه طاسی سر ایجاد می شود. و موهای برداشت شده از ناحیه بانک مو پس از آماده سازی پیوند زده می شود. علاوه بر فرایند برداشت مو، فرایند کاشت مو نیز باید با نهایت دقت آماده سازی گردد. واحد های فولیکولی برای خط رویش مو استفاده می گردد، خط رویش در هر منطقه باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد، تا بتوان خط رویش طبیعی را مشاهده کرد.

مزایا روش SUT

  • پانچ لیزری با سرعت و کیفیت بیشتری عملیات کاشت مو را به انجام می رساند.
  • به دلیل آنکه در این روش برای جلوگیری از تخریب فولیکول های مو از دستگاه فریز انتخاب می شود، می توان گفت که این روش جز برترین ها در میان روش های مختلف کاشت مو، می باشد.

معایب روش SUT

  • تورم ناحیه پیشانی
  • احساس بی حسی در ناحیه اهدا کننده که پس از چند هفته ناپدید می شود.
  • رشد نابرابر و با تاخیر در موهای کاشته شده.

روش FIT

یکی از روش های مدرن پیوند مو است، که می تواند نتیجه آن کاملا طبیعی باشد. روش‌هایی مانند SUT و Micro FIT نیز بر اساس روش FIT انجام می‌ شوند. در این روش از یک پانچ کوچک برای استخراج کردن واحد های فولیکولی از زیر پوست، که هر گرافت مو شمال 1 الی 4 مو می باشد، در این روش فولیکول ها از ناحیه  گسترده ای از بانک مو استخراج می کنیم که خطر ایجاد زخم وجود نداشته باشد،  و همینطور ممکن است فولیکول‌ هایی برداشته شوند که نسبت به ریزش مقاوم نیستند.

مزایا روش FIT

  • در این روش خبری از جای زخم، اسکار، خطوط زخم دائمی و مواردی از این قبیل نخواهد بود.
  • نواحی بانک مو (دهنده) و نواحی گیرنده به سرعت ترمیم می‌ شوند.
  • چون برشی روی پوست ایجاد نمی‌ شود، خطر عفونت به حداقل ممکن رسیده است.

معایب روش FIT

  • احتمال آسیب دیدن فولیکول ها زیاد است چون زمان زیادی را می برد و این گرافت ها مدت زمان بیشتری از بدن خارج هستند.
  • و برداشت گرافت ها محدودیت دارد به دلیل وقت گیر بودن این روش میتوان فقط تعداد محدودی را استخراج کرد.
  • تورم در ناحیه پیشانی و سر در تمام روش های کاشت مو از جمله این روش مشاهده می شود.

معایب روش FIT

فولیکول های مو از کجا استخراج می شود ؟

فولیکول های مو عمدتا از پشت سر، از بالای گردن و پشت گوش استخراج می شود. و همچنین تعداد فولیکول های به دست آمده بستگی به تراکم مو دارد، بر این اساس هرچه تراکم مو بیشتر باشد تعداد فولیکول ها هم بیشتر می شود، در بعضی افراد که تراکم مو کمتری دارد، از قسمت های دیگر بدن مثل سینه یا بازو، پاها به عنوان بانک مو استفاده می شود. توصیه می کنیم برای فولیکول های مورد نیاز از قسمت ریش برداشت شود، زیرا موهای ریش به مو های سر شباهت دارد و با همان سرعت رشد می کنند، و قسمت های مختلف دیگر بدن متفاوت اند، طول عمر آنها کم است و به اندازه ریش رشد نمی کنند.

عوارض کاشت مو

  • قرمزی در مناطق اهدا کننده و گیرنده حداکثر 5 تا 7 روز طول خواهد کشید و این حالت به دلیل جراحی روی پوست سر اتفاق می افتد و طبیعی است.
  • تورم در پیشانی و در اطراف چشم برای چند روز و یک هفته طول می کشد. کلینیک، دارویی مناسب برای جلوگیری از این عوارض به شما می دهد.
  • گاهی به دلیل آغاز رشد موها،  جوش های سفید در مناطق اهدا کننده یا در قسمت های گیرنده ظاهر می شوند که طبیعی است. احتیاط کنید که هرگز آنها را  دست کاری نکنید. با مشاور پزشکی خود در تماس باشید تا توصیه های مناسب برای هر مرحله را به شما ارائه دهد.

هزینه کاشت مو SUT

هزینه کاشت مو در شهر های مختلف بسیار متفاوت است، حتی ممکن است این هزینه در نقاط مختلف شهرها متفاوت باشند، به دلیل اینکه پزشکان متخصص دستمزدهای مختلفی را دریافت می کنند. از عوامل دیگری که در در هزینه و دستمزد کاشت مو تاثیر بگذارد روش های مختلف کاشت مو است که هر کدام هزینه خود را دارد.

و همچنین نوع تجهیزات مورد استفاده در کلینیک ها هم ممکن است در هزینه آن تاثیر داشته باشد. و یکی دیگر از عواملی که در هزینه کاشت مو به روش SUT تاثیر بگذارد اندازه ناحیه کاشت مو است که بر روی آن انجام می شود.

اصلی‌ ترین مزیت ­­­­­­کاشت مو روش SUT

اگر بخواهیم به اصلی‌ ترین دلیل انتخاب روش کاشت مو SUT اشاره کنیم، می‌ توانیم عدم نمایان شدن خط اسکار را در نظر بگیریم. یکی از دلایلی که باعث می شود تا بسیاری از افراد خیلی تمایل به کاشت مو و هزینه کردن برای آن را نداشته باشند همین خط اسکار است که می تواند خیلی از افراد را از کاشت مو صرف نظر کند. البته که نباید هزینه کاشت مو به روش SUT که با توجه به نتیجه نهایی عمل ارزنده است را در نظر نگرفت.

کاشت مو به روش SUT به چه افرادی توصیه می‌ شود؟

  • برای افرادی که به بیماری آلوپسی مبتلا هستند، بهترین گزینه است.
  • طاسی به وجود آماده از سوختگی، ضربه یا شیمی درمانی
  • طاسی ایجاد شده توسط التهابات پوست (پس از بهبودی)
  • اسکار های پس از جراحی
  • کاشت ابرو، ریش و دیگر قسمت‌ هایی که نیاز به جزئیات دارند.

نکات مهم قبل از کاشت مو :

  • حداقل تا 24 ساعت قبل از عمل، مصرف دخانیات را متوقف کنید
  • از 2 هفته قبل از عمل، مصرف قرص های انعقاد خون جلوگیری کنید.
  • بعد از عمل نیاز به پانسمان نیست، ولی سعی کنید از یک کلاه سبک استفاده کنید.
  • سعی کنید از خارش هایی که بعد از عمل ممکن است به وجود بیاید جلوگیری کنید، زیرا اگر زخم ها را دستکاری کنید، موجب دلمه های زیر پوستی می شود.

نکات مهم قبل از کاشت مو :

مراقبت های لازم بعد از کاشت مو

  • بعد از عمل شما بلافاصله مرخص می شوید و هیچگونه پانسمانی بر روی زخم ها قرار نمی گیرد،.
  • بعد از عمل 2 الی 3 هفته از باید از انجام ورزش های سنگین جلوگیری کنید.
  • می توانید هر 2 ساعت یکبار به مدت چند دقیقه از کمپرس سرد برای جلوگیری از متورم شدن استفاده نمایید.
  • تا 3 روز بعد از عمل ممکن است خارش خفیف در ناحیه سر ایجاد شود و باید از دست کاری ز خم ها جلوگیری کرد، زیرا باعث التهاب و دلمه های زیر پوستی می شود.

چه کسانی نمی توانند کاشت مو به این روش انجام دهند ؟

افرادی که بیماری زمینه ای دارند مانند مشکل قلبی و از دارو های خاص مصرف می کنند، مانند دارو های انعقاد خون، دارو های افسردگی، افرادی که در دوره درمان هستند نباید مو بکارند. در صورت انجام کاشت مو تحت تاثیر این دارو ها قرار گرفته و مو های کاشت شده می ریزد. افراد در چنین شرایطی اصلا نیازی به کاشت مو ندارند پس از دوره درمان ریزش مو هایشان قطع می شود.

آیا نتیجه کاشت مو دائمی است؟

از بزرگترین دغدغه‌های افراد برای انجام کاشت مو، دائمی یا موقتی بودن آن است. همین مسئله در انتخاب افراد تاثیرگذار می‌باشد. در مورد نتیجه کاشت مو بهتر است بدانید که به طور کلی پس از گذشت 4 تا 6 ماه قابل رویت بوده و به صورت ماهانه مقدار کمی به قد مو اضافه می‌شود.  اولین مورد در نتیجه نهایی کاشت مو، انتخاب بهترین پزشک است که بر اساس سابقه و تجربه باید صورت گیرد. مقدار طاسی و همچنین میزان تراکم مو در ناحیه مورد نظر کاشت، در نتیجه گیری موثر است. مشخصاتی که پوست سر دارد، مانند: رنگ پوست، نوع و همچنین قوام آن که کاشت به هر روشی باید بر اساس این موارد انجام شود.

سن فرد مورد نظر و همچنین وجود بیماری‌های زمینه‌ای بسیار در دائمی بودن نتیجه کاشت تاثیرگذار است. وجود بانک موی قوی در افراد باعث می‌شود تا نتیجه کار نیز به صورت دائمی باشد. در فرایند کاشت مو، فولیکول‌هایی در ناحیه مورد نظر قرار داده شده و باعث رشد مو در آن نواحی می‌شوند. همانند دیگر فولیکول‌ها، آنها نیز یک طول عمر مشخصی دارند ولی به صورت معمول تا پایان عمر فرد، رشد خواهند داشت. در برخی موارد نیاز به چند جلسه برای کاشت لازم است و یا بعضی از پزشکان برای تحریک فولیکول‌های مو داروهای خاصی به پوست تزریق می‌کنند. بهتر است بدانید که تمام این موارد به افزایش عمر فولیکول‌ها کمک بسیاری می‌کند.

بهترین سن برای کاشت مو :

طبق آمارها، حدود دو سوم مردان پس از 30 سالگی و فراتر از 85 درصد مردان، پس از 50 سالگی موهای خود را از دست می‌دهند. معمولاً کوچک شدن فولیکول مو و ریزش آن بالای 35 سالگی اتفاق می‌افتد. برخی بالای 25 سال را برای کاشت مو پیشنهاد می‌کنند؛ اما بهتر است کاشت زمانی انجام شود که ریزش مو متوقف شده باشد. معمولاً ریزش مو از 20 تا 30 سال اتفاق می‌افتد. بنابراین مناسب‌تر است که فرد پس از 30 سالگی برای کاشت مراجعه کند تا چرخه ریزش موی او کامل شده باشد و نتیجه مطلوب‌تری از کاشت مو بگیرد. بنابراین اگر کسی در 20 سالگی مبتلا به طاسی شده، کاشت مو به او توصیه نمی‌شود. ضمناً حداکثر سن برای کاشت مو را 50 سالگی در نظر می‌گیرند.

بهترین فصل برای کاشت مو چه فصلی است ؟

شاید به نظر عجیب باشد که بهترین فصل برای کاشت مو چه مفهومی دارد اما لازم است بدانید که برای کاشت مو ما پیشنهاد می کنیم فصل زمستان را انتخاب کنید. در فصل تابستان و بهار به دلیل تابش مستقیم نور خورشید، باید از کلاه استفاده کنید اما فصل زمستان به کلاه نیازی نیست؛ بنابراین بهترین فصل کاشت مو، زمستان است. به این نکته توجه داشته باشید اگر در فصل تابستان کاشت مو انجام دادید، برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید، حتما از کلاه استفاده کنید. استفاده از کلاه در فصل بهار و تابستان برای محافظت فولیکول های جدید الزامی است.

جدیدترین روش های کاشت مو چه تفاوتی باهم دارند ؟

جدیدترین روش های کاشت مو از نظر نحوه و فاکتور های مختلف با هم تفاوت هایی دارند به این تفاوت ها اشاره می کنیم: بانک مو در کلیه روش ها مختلف است، و به طور کلی بهترین بانک مو از پشت سر است و در ناحیه پشت گوش قرار دارد، و همچنین در جدیدترین روش کاشت مو سعی کردیم که بتوانیم که از نواحی دیگری مثل قفسه سینه و ریش به عنوان بانک مو استفاده کرد. یکی دیگر از تفاوت ها، نحوه برداشت گرافت ها از ناحیه بانک مو است، در روش های قدیمی طر به صورت نواری و یا با ایجاد برش انجام می شد، این در حالی است که جدیدترین روش کاشت مو فولیکول ها به صورت جداگانه و تکی صورت می گیرد و در این این روش آثار کمتری از جراحی روی فرد باقی می ماند.

جدیدترین روش های کاشت مو چه تفاوتی باهم دارند ؟

کلام آخر

یکی از مهم ترین برتری کاشت مو به این روش این است که، این روش بدون خونریزی و درد انجام می شود، بدون اینکه هیچ اسکاری در محل برداشت  و بخش پیوند مو بتوان مشاهده کرد. و همچنین برداشت تار مو ها در هر جلسه تقریبا زیاد است، و تلف شدت زمان و خستگی بیمار مشاهده نمی شود. ممنون که تا ادامه مقاله کاشت مو به روش SUT همراه ما بودید، سعی کردیم بتوانیم این روش را با کلیه مزایا و معایب و عوارض ها شما را آشنا کنیم، لطفا نظرات و پیشنهادات خود را از طریق شماره های گذاشته شده داخل سایت با ما در میان بگذارید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *