کاشت مو به روش FUE

امروزه بسیاری از مردم با ریزش موهای خود مشکل دارند و در تلاش اند که این معضل را درمان کنند، طاسی موهای ناحیه جلوی سر و پشت سر آقایان باعث ناراحتی آن ها می شود و همیشه می خواهند با روشی موثر این ریزش ها را قطع کنند و طاسی را برای همیشه از بین ببرند؛ در ادامه این متن می خواهیم اطلاعات کافی در رابطه با کاشت مو به روش FUE و انواع روش های کاشت مو در اختیارتان قرار دهیم.

کاشت مو چیست ؟

پیوند زدن موهای طبیعی به نواحی که دچار ریزش شده اند، بهترین و تنها ترین راه کار است که این نواحی شامل سر، ابرو، ریش، سبیل، مژه، نواحی اسکار است که در تمام این نقاط قابلیت پیوند زدن وجود دارد؛ کاشت مو مشکل بسیار بزرگی بود که در گذشته نوعی آرزو برای مردم بود اما امروزه تبدیل به روشی سرپایی و سبک شده است؛ امروزه در کاشت مو با پیشرفت علم، می توانند از دسته های مو که کوچکترند استفاده کند و نام آن میکروگرافت است.
در حقیقت کاشت مو به روشی که بتواند تار های مو را از ناحیه اهدا کننده به ناحیه دچار ریزش انتقال دهد، گفته می شود؛ علاوه بر پیوند زدن موها می توان از این روش برای بازسازی ابروها، مژه، موهای سینه و ناحیه تناسلی استفاده کرد؛ در ادامه قصد داریم تا شما را با روش FUE و کاربرد و عوارضش آشنا کنیم.

کاشت مو چیست

کاشت مو به روش FUE :

روش FUE که نوعی روش کاشت مو محسوب می شود یکی از بهترین و مد روز ترین روش ها برای از بین بردن طاسی ها و کاهش دادن ریزش های مو است؛ این روش در برابر دیگر روش ها دارای عوارض کمتری است و کاملا بر خلاف دیگر روش های برداشت نواری است؛ کاشت مو به روش FUE مخفف عبارت Follicular Unit Extraction است که معنی این عبارت خارج کردن واحد فولیکولی است که پزشک می تواند هر سری یک واحد فولیکولی را استخراج کند و به ناحیه پیوندی انتقال دهد؛ به دلیل سرپایی بودن این روش می توان گفت که بیمار در زل عمل در هوشیاری به سر می برد و هیچگونه دردی حس نمی کند.

مراحل کاشت مو به روش FUE

  1. بررسی بانک مو : برای کاشت مو به این روش باید بانک مویی در ناحیه پشت سر یا کنار سر را انتخاب کرد که از دستگاه های فوق پیشرفته در ارزیابی وضعیت بانک مو و منطقه پیوند استفاده می کنند؛ در این ارزیابی بسیاری از مانند تعداد کل فولیکول‌های قابل برداشت از بانک موی سر، وضعیت پوست سر از نظر چربی، رطوبت و الاستیته، وضعیت عمق ریشه‌های مو، تعداد گرافت‌های مورد نیاز را بررسی می شود و امکان طراحی خط رویش مو با کامپیوتر وجود دارد.
  2. تزریق داروی بی‌حسی : در این مرحله نوعی داروی بی حسی موضعی را به سر بیمار تزریق می کنند تا درد ناشی از فرآیند برداشت و کاشت مو را از ببرند.
  3. استخراج فولیکول مو : در این مرحله باید از بانک مو فولیکول مو را به صورت جداگانه و توسط یک دستگاه پانچ برداشت و انتقال داد؛ در روند کار این پانچ ها، تکنولوژی تاثیر زیادی در افزایش کیفیت فولیکول های برداشتی دارد؛ دستگاه پا در این روش ضخامتی به اندازه یک میلی متر دارد؛ در شروع کار، باید زخم کوچکی در اطراف فولیکول توسط پانچ تیز ایجاد کرد و سپس برای دسترسی یافتن به بافت نرم اطراف فولیکول مو باید از یک پانچ کند استفاده کرد و واحد فولیکولی را از بافت اطراف جدا کرد و در ادامه از ابزاری مخصوص برای استخراج، کمک می گیریم و آن را داخل یک محلول مخصوص قرار می دهیم.
  4. کاشت واحدهای فولیکولی مو : در انتهای کار کانال های استوانه ای در محل پیوند را توسط ابزارهای مخصوص ایجاد می کنیم و فولیکول های مو را مانند موهای طبیعی در دسته های 1 تا 4 تایی توسط میکروسکوپ های سه بعدی پیشرفته در ناحیه پیوندی قرار می دهیم.

مراحل کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE برای چه کسانی مناسب است؟

در واقع می توان گفت کسانی که نمی تواند از روش های دیگر مانند برداشت نواری یا FUE استفاده کنند، بهترین گزینه برای آن ها روش FUE است؛ علاوه بر آن کسانی هستند که خاصیت کشسانی خوبی در پوست سر خود ندارند و باید از همین روش FUE استفاده کنند؛ افراد با شرایط زیر می توانند بهترین گزینه برای انجام کاشت مو به این روش باشند:

  • افرادی که الگوی طاسی مردانه دارند
  • کسانی که موهای کم پشت دارند
  • متقاضیان با سابقه بیماری کلوئید یا بیماری‌های کلاژن (سندرم اهلرز دانلوس)
  • کسانی که طاسی ناشی از سوختگی یا آسیب‌های پوست سر دارند
  • افرادی موهای کوتاه‌تری دوست دارند و از مدل موهای کوتاه استفاده کنند.
  • ورزشکاران و کسانی که فعالیت‌های سنگین انجام می‌دهند.
  • کسانی که خیلی سریع پس از عمل کاشت مو  می خواهند به سر کار برگشته و فعالیت‌های عادی خود را انجام دهند.
  • افرادی که به گرافت موی کمی احتیاج دارند یا به بیان دیگر ناحیه طاسی آنها وسیع نیست.

مزایای کاشت مو به روش FUE

کاشت مو دارای فوایدی است که بسیاری از مردم را به خود جذب کرده، این فواید شامل موارد زیر است :

  • عمل زیبایی کم تهاجمی است و  به هیچگونه برشی نیاز ندارد
  • جای بخیه باقی نمی ماند
  • سریع بهبود می یابد
  • برای افراد با پوست سفت مناسب است
  • با تراکم بیشتر کاشت انجام می شود
  • نتیجه ای طبیعی و مناسب
  • محلی که مو برداشته می شود غیر قابل رویت است.

عوارض کاشت مو به روش FUE

لیزر موهای زائد دارای عوارضی است که در ادامه متن این عوارض را بریا شما نام خواهیم برد :

  • این روش در مقابله با دیگر روش ها مانند FUT، مدت زمان عمل جراحی اش طولانی تر است و این طولانی شدن سبب استخراج گرافت های کمتری می شود.
  • موهای سر در کاشت مو باید کاملا کوتاه شوند.
  • برای کسانی که ناحیه طاسی آن ها بسیار وسیع است باید زمان زیادی را در انتظار انجام این کاشت تحمل کند.
  • بنا بر دلایل مختلف پزشک باید اطلاعات کافی و مهارت بالایی در انجام کاشت به این روش داشته باشد بنابراین ممکن است خطای بیشتری در این حین رخ دهد.
  • واکنش آلرژیک به داروهای بی‌حسی ممکن است به وجود آید.
  • محل مورد نظر، سفت است و با درد همراه است.

عوارض کاشت مو به روش FUE

مراقبت های بعد از کاشت مو به روش FUE

پس از کاشت مو در کل باید به نکاتی چه قبل و چه بعد آن توجه کنید و آن ها را رعایت کنید؛ نکات زیر شامل توصیه های مهم پس از کاشت مو به روش FUE است:

نیاز است تا کسی از اعضای خانواده خود را به همراهتان بیاورید تا شما را پس از پایان کاشت به منزل برساند.

انجام برخی فعالیت ها مانند شنا کردن برای شما ممنوع است اما برای انجام کارهای عادی خود می توانید اقدام کنید.

پس از گذشت چند روز از عمل جراحیتان می توانید پوست سر خود را ماساژ دهید.

باید تا مدت دو هفته مراقب موهای کاشته شده باشید.

پس از گذشت رشد موهای پیوند زده شده، می توانید موهایتان را بشویید و کوتاه کنید و سشوار بکشید.

تفاوت کاشت مو به روش FUE با FUT :

وسیله های مورد استفاده در روش FUE  توانسته این امکان را به وجود بیاورد که محل زخم هایی که با روش های قبلی واضح بود به طور کل پوشیده شود؛ به دلیل کم تهاجمی بودن و نبود هرگونه عمل جراحی در روش FUE، می توان فولیکول های مو را به سادگی استخراج کرد و از این سادگی لذت برد، اما اگر به طور ملی بررسی کنسم باید گفت که هر دو روش FUE و FUT روش های جراحی های تهاجمی به حساب می آیند و در هر دو روش نوعی عمل جراحی عمیق صورت می گیرد و به این معناست که در جراحی به لایه های چربی در زیر ناحیه ای که فولیکول دارد می رسیم و در هر دو روش به عمق واحدی می رسیم.

از نظر تفاوت بین این دو روش باید گفت که در روش FUE زخم هایی که ایجاد می شوند به شکل دایره ای اند و در قسمت هایی که مو اهدا شده است به صورت پراکنده اند اما در روش FUT زخم عمیقی در میانه قسمت اهدا کننده مو به وجود می آید؛ در ضمن در روش FUE پزشک می تواند محل های برداشت و فاصله بین آن ها را معین کند؛ در رابطه با FUT  می توان گفت که در این روش پزشک نواری را از پشت سر استخراج می کند و این روش مناسب کسانی است که طاسی وسیعی دارند و کسانی که با جای زخم و دوره نقاهت مشکل ندارند؛

تفاوت کاشت مو به روش FUE با FUT :

اما روش FUE مناسب کسانی است که فولیکول ها را جدا از هم و از قسمت های مختلف برمی دارند و برای افرادی مناسب است که برای کاشت خود به گرافت های کمتری احتیاج دارند و باقی ماندن جای زخم برای آن ها مشکل بزرگی نیست؛ از نظر دوره نقاهت باید گفت که در روش FUE مدت کمتری نسبت به FUT دارد و پس از کاشت در این روش بیمار به سرعت می تواند به زندگی عادی خود برگردد.

کاشت مو را در چه سنی می توان انجام داد ؟

پس از لیزر موهای زائد، موهای زائد از ریشه برداشته می شوند و جایی برای رشد ندارند، اما پس از اصلاح یا اپیلاسیون، فولیکول مو همچنان سر جای خود قرار دارد و احتمال زیادی وجود دارد که موهای مورد نظر در حین رشد، پیچ بخورند دوباره رشد کند و باعث عفونت پوست شود. اگرچه پس از لیزر موهای زائد NIR امکان رشد مو وجود دارد، اما به دلیل دقت بالای لیزر، این موها کاملاً صاف و بدون خمیدگی رشد خواهند کرد.

در ناحیه راس، ریزش مو به صورت دایره ای بدون مو ظاهر می شود. اگر در سنین پایین، زمانی که وضعیت ریزش مو در این ناحیه هنوز ثابت نشده است، موهای ناحیه راس را کاشت کنید، با توجه به پیشرفت روند طاسی، اطراف دایره قابل پیوند، خالی شدن و باید باشد. در اطراف این ناحیه پیوند زده شده است. بنابراین در مورد ناحیه راس زمانی بهتر است که کاشت مو در نظر گرفته شود که ریزش مو یا عدم وجود مو در این ناحیه ثابت باشد و فرد حداقل 25 سال داشته باشد.

دوران نقاهت و بهبودی بعد از کاشت مو :

دوره نقاهت، نحوه گذراندن آن و مدت زمان بهبودی پس از کاشت مو بسیار مهم است. بسیاری از افراد دوره نقاهت را جدی نمی گیرند و سعی نمی کنند این دوره را به درستی بگذرانند، در حالی که نحوه گذراندن دوره نقاهت پس از کاشت مو تاثیر بسزایی خواهد داشت. پوست سر بعد از عمل کاشت موی طبیعی بسیار ظریف و حساس است و به همین دلیل امکان دارد کمی احساس درد کنید که در این صورت متخصص کاشت مو داروهای مسکن تجویز می کند.

ممکن است برای شما داروهای ضد التهاب و آنتی بیوتیک تجویز شود. همچنین، برای مراقبت بیشتر و جلوگیری از آسیب رساندن به فولیکول ها، امکان دارد لازم باشد یک یا دو روز از بانداژ استفاده کنید. برای بازگشت به کار و استراحت بیشتر عجله نکنید. اما بیشتر افراد در عرض 2 تا 5 روز پس از عمل به محل کار خود باز می گردند و فعالیت خود را از سر می گیرند.

دوران نقاهت و بهبودی بعد از کاشت مو :

آیا نتیجه کاشت مو دائمی است ؟

یکی از دلایلی که کاشت موی طبیعی یکی از موثرترین و محبوب ترین روش های ترمیم مو است، ماندگاری نتایج آن است. در طول کاشت مو، پزشکان از فولیکول‌های موی سالم استفاده می‌کنند و از این فولیکول‌ها برای پر کردن نواحی طاس سر استفاده می‌شود. این موهای کاشته شده در برابر هورمون ریزش مو مقاوم هستند و بنابراین نتیجه کاشت موی طبیعی دائمی خواهد بود. از آنجایی که موهای کاشته شده در برابر DHT مقاوم هستند، اگر موهای طبیعی اطراف موهای کاشته شده شروع به ریزش کنند، موهای کاشته شده نمی ریزند. شما می توانید با انجام کاشت موی طبیعی از شر طاسی خود خلاص شوید و شاهد رشد دائمی موهای خود باشید.

آیا کاشت مو درد دارد ؟

کاشت مو، مانند هر روش زیبایی، درد دارد. اما در حین عمل با تزریق داروهای بیهوشی دردی احساس نخواهید کرد. پس از پایان بیهوشی، در ناحیه برداشتن و کاشت مو احساس درد خواهید کرد. اما این درد آنقدر بد نیست که نتوانید آن را کنترل کنید. این درد پس از چند روز کاملا برطرف می شود و طبیعی است. اگر به مراقبت های توصیه شده توجه کافی داشته باشید، دوره نقاهت به سرعت به پایان می رسد و از درد جراحی خلاص می شوید.

عوارض کاشت مو :

کاشت مو مانند هر جراحی زیبایی با یک سری عوارض روبرو است. اما هر قدر که از روش ها و روش های جدید برای مراحل کاشت مو استفاده کنید، با عوارض کمتری مواجه خواهید شد و نتایج این روش زیبایی طبیعی تر خواهد بود. گاهی اوقات وجود شرایط خاصی منجر به عوارض کاشت مو می شود که هم متقاضی و هم جراح با یک سری مشکلات مواجه می شوند.

اما در سخت ترین شرایط هم متقاضی و هم متخصص باید بتوانند به خوبی با عوارض کنار بیایند تا بهترین نتیجه عمل مشاهده شود. بسیاری از عوارض خطرناک روش های کاشت مو به ندرت اتفاق می افتد، همانطور که با آمار به دست آمده مشخص می شود، این عوارض در کلینیک های غیر معتبر و توسط افراد غیر متخصص رخ می دهد. اگر به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید که سابقه درخشانی داشته باشد و بهترین ابزار و متخصصان را در اختیار داشته باشد، احتمال عوارض جانبی بسیار کاهش می یابد.

در کاشت مو امکان دارد عوارضی مانند تنگ شدن ناحیه بانک مو، درد ماندگار، خون ریزی بیش از حد، عفونت، ریزش مو سکه ای، بی‌حسی طولانی، ایجاد اسکار و زخم های گوشتی، جوش ها و التهاب بیش از اندازه در ناحیه برداشت و کاشت مو اتفاق بیفتد.

کاندیدای مناسب برای انجام کاشت مو

کسانی که تراکم بسیار بالایی در پشت سر دارند، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو هستند. زیرا داشتن بانک موی قوی برای انجام مراحل کاشت مو بسیار مهم است. با پیشرفت های صورت گرفته در این زمینه، برای کسانی که موهای نازکی در پشت سر دارند می توان کاشت مو انجام داد. کسانی که پوست شل تری دارند گزینه بسیار مناسبی برای کاشت موی نواری هستند. زیرا پس از برداشتن مو، پوست حالت ارتجاعی خود را برای دوخت به خوبی حفظ می کند و بخیه های کمتری باقی می ماند.

سن مناسب برای کاشت مو چه سنی است ؟

اکثر کارشناسان توصیه می کنند که افراد زیر 23 سال این کار را انجام ندهند. چون هنوز دوره ریزش مویشان تمام نشده است. موضوع مهمی که در انجام کاشت مو توسط متخصص باید به آن توجه شود این است که بهترین فرم مو را طراحی کنند تا فرد بعد از عمل دچار ریزش مو نشود. به افراد بالای 25 سال توصیه می شود که کاشت مو انجام دهند.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با کاشت مو به روش FUE آشنا کنیم و تمام کاربرد ها و مزیت های آن را برایتان ذکر کردیم و امیدواریم توانسته باشیم در این زمینه کمکتان کرده باشیم؛ از شما بسیار سپاس گذاریم که ما را تا پایان متن همراهی کردید؛ اگر هرگونه تجربه و انتقاد در این مورد دارید با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *