هزینه میکرونیدلینگ صورت

هزینه میکرونیدلینگ صورت یکی از جدیدترین روش های جوانسازی پوست است که در اجرای آن با استفاده از سوزن های بسیار ریز سوراخ های سطحی در پوست ایجاد می شود. این روش برای رفع ترک های پوستی در اثر زایمان چاقی و بلوغ، رفع جای سوختگی، بستن منافذ پوست، درمان لکه های پوستی، رفع چین و چروک و از بین بردن جای زخم بخیه و رفع جای جوش موثر است. حال می‌خواهید بپرسید ، هزینه میکرونیدلینگ صورت چقدر است؟ این روش مانند دیگر روش های زیباسازی به عوامل مختلفی مربوط می شود.

اگر به تعداد جلسات بیشتری برای انجام میکرونیدلینگ نیاز داشته باشید، هزینه این روش بیشتر خواهد شد. اما معمولاً این روش در ۴ جلسه درمانی به فاصله یک ماه  اجرا می شود. موارد دیگری که بر روی هزینه میکرونیدلینگ صورت تاثیر گذار است، ناحیه درمان و دستمزد پزشک است. در واقع هر چقدر پزشک شما در این زمینه مهارت بیشتری داشته باشد، هزینه این روش بالاتر می رود. همچنین اگر این روش را همراه با دیگر روش های جوانسازی انجام دهید تا اثربخشی بیشتری داشته باشد، طبیعتاً قیمت میکرونیدلینگ بالاتر خواهد بود.

فواید میکرونیدلینگ

روش میکرونیدلینگ یک روش ایمن برای رفع مشکلات پوستی است. اما مانند دیگر روش های زیباسازی باید نکات مراقبتی را به خوبی رعایت کرد. چرا که در صورت عدم رعایت مشکلات مختلفی ایجاد می شود و فرد با حساسیت های پوستی التهاب و تورم بسیار شدید روبه‌رو خواهد شد. از جمله مزایای این روش درمانی، شامل موارد زیر می باشد:

  • تولید کلاژن
  • افزایش جریان خون در قسمت پوست صورت
  • رفع بسیاری از مشکلات پوستی برای انواع رنگ های پوستی. یعنی پوست های تیره هم می توانند از این روش استفاده کنند.
  • جنس سوزن های میکرونیدلینگ از تیتانیوم است. این فلز هنگام حرکت هیچ حرارتی تولید نمی کند و پوست را نمی سوزاند. همچنین هیچ حساسیتی برای فرد به همراه نخواهد داشت.
  • این روش برای رفع مشکلات پوستی در نواحی زاویه دار و کوچک مانند بینی بالا و پایین، چشم، لب بالا و لب پایین بهترین گزینه است. در حالی که دیگر روش ها مانند لیزر توانایی رفع مشکل این قسمت ها را ندارد.
  • هزینه میکرونیدلینگ در مقایسه با دیگر روش‌ها مانند لیزر بسیار مناسب تر است.
  • آسیب‌های ناشی از روش های لیزر و پرتو درمانی را به همراه ندارد.

فواید میکرونیدلینگ 

چه عواملی در هزینه میکرونیدلینگ تاثیر گذار است ؟

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه های میکرونیدلینگ، موقعیت مکانی مطب یا کلینیک است. هر چقدر موقعیت مکانی مطب یا کلینیک بهتر باشد، هزینه درمان بیشتر خواهد شد. به همین خاطر با مراجعه به کلینیک های برخی شهرها و تغییر موقعیت مکانی از پایین شهر به بالا شهر شاهد تغییر قیمت خواهید بود. این روش نه تنها برروی هزینه میکرونیدلینگ بلکه بر روی هزینه تمام روش های زیبایی صدق می کند.

در جلسه مشاوره هزینه دقیق میکرونیدلینگ  مشخص می شود :

برای آگاهی از هزینه دقیق این روش باید به صورت حضوری نزد متخصص مراجعه کنید تا او در جلسه مشاوره با بررسی‌های لازم هزینه دقیق را به شما اعلام کند. به طور کلی، هزینه میکرونیدلینگ برای هر جلسه ۳۵۰ هزار تومان به بالا می باشد.  هزینه بیان شده برای عمل زیبایی و بازسازی صورت بسیار به صرفه است.

کار میکرونیدلینگ تحریک کلاژن سازی و یک روش غیر تهاجمی است :

از روش میکرونیدلینگ برای کلاژن سازی استفاده می کنند و به عنوان یک روش غیر تهاجمی شناخته می شود. التهابی که در این روش ایجاد می‌شود پوست را برای تولید کلاژن و الاستین تحریک می کند. میکرونیدلینگ توسط یک قلم مخصوص که بر روی آن سوزن های بسیار ریزی قرار گرفته شده است انجام می شود. سوزن های مخصوص را می توان در شکل ها و سایزهای مختلفی مشاهده کرد که با توجه به شرایط فرد انتخاب می شود. برای انجام این روش هیچ نگرانی بابت انتقال بیماری و ویروس وجود ندارد. چرا که هر شخصی از سری مخصوص به خودش استفاده می کند. در صورتی که روش میکرونیدلینگ را همراه با داروهای مزوتراپی انجام دهید، نتایج بسیار موثری را مشاهده  خواهید کرد.

کاربرد های میکرونیدلینگ

با استفاده از روش میکرونیدلینگ می‌توانید نتایج گفته شده در زیر را مشاهده کنید:

  • پاک کردن تاتو
  • درمان جای جوش
  • رفع اسکار و آکنه
  • تحریک رویش مو
  • رفع لک
  • جوانسازی صورت

آیا با به کار گیری محصولات دیگر اثر گذاری میکرونیدلینگ بیشتر می شود ؟

بیشتر متخصصان برای اثرگذاری بهتر میکرونیدلینگ همزمان با ایجاد سوراخ هایی بر روی صورت از محصولاتی که باعث تحریک تولید کلاژن می‌شود استفاده می‌کنند. مانند اسید هیالورونیک یا سرم ویتامین c و همچنین روشن کننده پوست. بعد از انجام میکرونیدلینگ بر روی صورت زخم های ایجاد می شود که همین زخم ها هم باعث بازسازی پوست خواهند شد. بهتر است بین جلسات درمانی این روش فاصله ای حدود ۴ الی ۶ شما قرار بگیرد تا پوست زمان کافی برای بازسازی دوباره و کلاژن سازی داشته باشد.

معمولا متخصصان برای رفع جای جوش حدود ۴ جلسه میکرونیدلینگ در نظر می‌گیرند. اما برای رفع زخم های حاصل از سوختگی حدود ۵ جلسه درمانی نیاز است. مزیتی که این روش در مقایسه با دیگر روش های زیباسازی دارد این است که برای انواع پوست ها مناسب است و به راحتی می توان از آن برای مناطق بسیار حساس و شکننده پوست مانند اطراف چشم، گردن و پشت دست ها بدون هیچ نگرانی استفاده کرد.

کاربرد های میکرونیدلینگ 

قبل از انجام میکرونیدلینگ باید چه کاری انجام دهید ؟

قبل از این که متخصص، میکرونیدلینگ را شروع کند پوست شما را پاکسازی می‌کند تا از هرگونه آلودگی و کثیفی پاک شود. سپس  برای اجرای بهتر میکرونیدلینگ و راحتی فرو رفتن سوزن ها به داخل پوست لایه برداری انجام می دهد. دقت داشته باشید قبل از مراجعه، پوست خود را تمیز نگه دارید و از هیچ گونه لوازم آرایشی و مراقبتی پوست استفاده نکنید.

آیا میگرونیدلینگ درد دارد ؟

  خیلی از کسانی که قصد دارد این روش را انجام دهند، نگران عوارض میکرونیدلینگ و درد حاصل از اجرای آن هستند و سوال می پرسند که آیا فرو رفتن سوزن ها به داخل پوست دردناک است یا نه. اما مسئله ای که وجود دارد این است که اندازه سوزن ها کاملا متفاوت است. به همین خاطر سبب می‌شود درد زیادی را حس نکنید.

برخی از متخصصان برای حس بهتر شما از ماده بی حس کننده استفاده می کنند تا درد حاصل از فرو رفتن سوزن ها را احساس نکنید. پس اگر فکر می کنید نسبت به اجرای این روش نگران هستید یا آستانه تحمل درد تان کم است، از دکتر خود بخواهید حتماً از کرم بی حس کننده برای شما استفاده کند.

جلسات ابتدایی میکرونیدلینگ چگونه است ؟

این روش مانند دیگر روش های جوانسازی پوست نیاز به دقت فراوانی دارد و برای اثرگذاری بیشتر ابتدا متخصص از سوزن‌های ریزی استفاده می کند که در جلسات بعدی اندازه سوزن ها را افزایش می دهد تا بتوانید از فواید این روش نهایت استفاده را داشته باشید. به طور کلی، سوزن ها با طول ۳ میلی متر یا بیشتر هستند که هر چقدر طول سوزن بیشتر باشد، احتمال خونریزی بسیار کمی وجود دارد. پس اگر هنگام استفاده از سوزن های کوتاه نتیجه موثر مشاهده نکردید، به سراغ سوزن های بلندتر بروید.

چه افرادی نمی توانند میکرونیدلینگ انجام دهند ؟

اگرچه بیان کردیم که روش میکرونیدلینگ برای همه افراد مناسب است و هر فردی با رنگ پوستی می تواند این روش را انجام دهد. اما در صورت وجود جوش های فعال، روزاسه، اگزما و پسوریاریز یا ابتلا به بیماری های پوستی مزمن، انجام این روش برای شما توصیه نمی شود. نکته دیگری که باید حین انجام میکرونیدلینگ رعایت شود، نکات بهداشتی است.

پیش از شروع جوانسازی تمام وسایل مربوط به میکرونیدلینگ باید به خوبی تمیز  و وسایل داغ شسته تا سوزن ها کاملا استریل شود. چراکه در اجرای این روش هنگامی که پوست خونریزی می کند ممکن است در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی به مصرف‌ کننده بعدی بیماری های خطرناک انتقال داده شود.  دقت کنید زمانی که شما برای انجام این روش انتخاب شده اید نباید اجازه دهید به طور همزمان فرد دیگری از وسایل مورد استفاده شما استفاده نماید.

مطمئن شوید پیش از شروع درمان تمام وسایل با استفاده از الکل و مواد ضدعفونی کننده به خوبی تمیز شده است تا آلودگی های روی دستگاه به پوست شما وارد نشود. در غیر این صورت نتیجه میکرونیدلینگ خلاف تصور شما خواهد بود و احتمال بروز عفونت افزایش پیدا می کند.

چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

این روش برای کسانی که در شرایط زیر قرار دارند غیر قابل انجام است:

  • افرادی که حدود سه ماه پیش از روش های درمانی رفع اسکار و جای آکنه مانند لیزر یا درم ابریژن استفاده کردند.
  • در صورت وجود هر نوع عفونت فعال در هر قسمت از بدن
  • وجود آکنه فعال
  • در صورت سابقه ایجاد گوشت اضافه در محل زخم
  • افرادی که ترکیبات رتینوئید خوراکی یا موضعی مانند قرص روآکوتان و کرم ایزوترتینوئین در سه ماه گذشته مصرف کردند.
  • خانم هایی که در دوره بارداری و شیردهی قرار دارند.
  • کسانی که طی سال گذشته تحت روش های پرتو درمانی و اشعه درمان قرار گرفتند.
  • کسانی که زخم هایشان خیلی دیر التیام پیدا می کند.

مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ :

  • قبل از شروع درمان پوست خود را از هرگونه کرم مواد آرایشی و محصولات مراقبتی و لوسیون پاک کنید.
  • در صورتی که دچار بیماری خاصی هستید یا مجبورید از داروی خاصی استفاده نمایید، قبل از شروع میکرونیدلینگ حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر ضایعه پوستی مثل تبخال در ناحیه مورد نظر دارید به پزشک اطلاع دهید.
  • اگر به تازگی از روش‌های درمانی دیگری به منظور جوانسازی پوست استفاده کرده اید، برای انجام میکرونیدلینگ با پزشک خود مشورت کنید.

چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

انجام میکرونیدلینگ چقدر طول می کشد؟

این روش حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد که در این مدت از بی حسی استفاده می شود. برای تاثیرگذاری بی حسی باید حدود ۱۵ دقیقه قبل از شروع میکرونیدلینگ صبر کرد. در مجموع این روش حدود ۱ الی یک ساعت و نیم زمان می برد.  بعد از انجام این روش طراوت پوست را به راحتی حس می کنید و از اثرات مثبت آن لذت می برید.

روش میکرونیدلینگ چقدر تاثیر گذار است؟

نتایج به دست آمده مشخص شده است حدود ۵۰ درصد مراجعین بعد از اتمام جلسه دوم و حدود ۳۰ درصد از آنها بعد از جلسه اول شاهد تغییرات مثبتی بوده اند و به طور واضح بهبودی اسکار و شفافیت پوست را مشاهده کردند . به طور کلی، اکثر مراجعه کنندگان، از این روش رضایت کامل را کسب می کنند. اما در صورتی که شما بعد از انجام آن نتیجه مطلوب و ایده‌آل خود را مشاهده نکردید، بهتر است این روش را با درمان های دیگری مانند تزریق ژل، سابسیژن و پانچ ترکیب کنید.

بعد از میکرونیدلینگ باید از چه داروهایی استفاده کنید ؟

معمولاً متخصص بعد از انجام میکرونیدلینگ توصیه می کند، بر روی پوست خود از کرم های محافظت کننده استفاده نمایید. حداقل دو روز نباید به پوستتان آب بزنید و کرم محافظت کننده و ضد آفتابی که بعد از میکرونیدلینگ استفاده می کنید، باید فاقد رنگدانه باشد و بعد از گذشت چند روز کرم های موضعی برای رفع تیرگی، لک و ضد چروک توصیه می‌ شود تا دوره درمانی کامل شود. پس خوب دقت کنید تمام توصیه های پزشک را به طور کامل انجام دهید تا دوره درمانی شما با موفقیت به پایان برسد و از نتیجه میکرونیدلینگ رضایت کامل را کسب کنید.

برای انجام میکرونیدلینگ به کجا مراجعه کنیم؟

اگر نمی دانید برای انجام میکرونیدلینگ به کجا مراجعه کنید ما برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم. کلینیک تخصصی پوست و مو آوینا یکی از بهترین کلینیک های تخصصی داخل کشور است که دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان می باشد. این کلینیک تمام تلاش خود را انجام می دهد تا خدمات تخصصی را متناسب با نیاز مشتریان ارائه دهد. همچنین کلینیک آوینا با بهره مندی از دستگاه های روز دنیا بهترین نتیجه را در زمینه خدمات پوست، مو، لیزر و زیبایی، کاشت مو، کاشت ابرو، کاشت ریش و سیبیل به همراه دارد و این افتخار را دارد با پزشکان متخصص و فوق تخصص در زمینه پوست و جراحی همکاری دارد.

خدمات کلینیک آوینا شامل موارد زیر می باشد:

  • تزریق ژل و بوتاکس
  • لیزر موهای زائد
  • جوان سازی پوست
  • کاشت مو
  • کاشت ریش
  • تزریق چربی
  • لیفت با نخ
  • کاشت ابرو
  • فراکشنال
  • کربوکسی تراپی

خبر خوبی که درباره مجموعه آوینا وجود دارد این است که برای مشتریان خود جشنواره پاییزه در نظر گرفته است. پس برای انجام میکرونیدلینگ این فرصت ویژه را از دست ندهید.

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ انواع مختلفی دارد که در ادامه با آن آشنا می شوید :

دستگاه درماپن :

این دستگاه شبیه یک خودکار با سوزن های ریز در نوک آن است. این دستگاه روی پوست قرار می گیرد و سوزن ها توسط موتور الکتریکی به حرکت در می آیند. انجام روش میکرونیدلینگ با استفاده از این دستگاه مشابه حرکت استمپ است. به همین دلیل در یک حرکت تعداد زیادی سوراخ روی پوست ایجاد می شود. برخی افراد از این دستگاه در خانه استفاده می کنند. اما ایمنی استفاده از آن در داخل ساختمان بسیار پایین است.

دستگاه درما استامپ :

دستگاه درما استمپ مانند برس ساختمانی است و قرار دادن آن بر روی صورت مانند ضربه زدن است. سوزن های بسیار کوچکی بر روی این دستگاه تعبیه شده است که با کشیدن به داخل پوست فرو می روند. عملکرد این دستگاه شبیه دستگاه تاتو است با این تفاوت که به جای یک سوزن، تعداد زیادی سوزن کوچک به طور همزمان وارد پوست می شود.

دستگاه درمارولر :

ظاهر دستگاه درمارولر شبیه دستگاه درما استامپ است. با این تفاوت که این ویژگی مانند مهر زدن نیست و باید روی صورت حرکت داده شود. این ابزار توسط استوانه ای گرد در این سوراخ بر روی یک محور افقی می چرخد ​​و با چرخش دستگاه حدود 200 سوزن بسیار ظریف وارد پوست می شود. برای استفاده از این دستگاه باید فشار کمی به پوست وارد کنید.

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

بعد از میکرونیدلینگ چه مراقبت هایی باید انجام شود ؟

برای این که دچار خطرات و عوارض نشوید و نتیجه مناسبی از این روش بگیرید باید مراقبت هایی انجام دهید. پس از پایان دوره درمان، پوست شما ملتهب، قرمز و گاهی کبود می شود که جای نگرانی نیست. این التهاب پس از 1-2 روز به طور کامل برطرف می شود. در دوران ریکاوری بهتر است پوست خود را لمس نکنید.

برای بهبودی سریعتر، میوه هایی مانند آناناس بخورید. مصرف این میوه باعث درمان التهاب و کاهش کبودی روی پوست شما می شود. هرگز از داروهای ضد التهابی مانند ایبوپروفن استفاده نکنید تا زودتر از شر التهاب و قرمزی پوست خلاص شوید و اجازه دهید روند بهبودی طبیعی انجام شود. سعی کنید تا دو روز بعد از میکرونیدلینگ دوش نگیرید.

از انجام ورزش ها و فعالیت هایی که باعث تعریق بیش از حد پوست می شود خودداری کنید. سعی کنید تا دو هفته بعد از میکرونیدلینگ زیر نور آفتاب نروید. اگر مجبورید بیرون بروید، حتما از بهترین ضد آفتاب استفاده کنید. زمانی که پوست در حال لایه برداری است، به هیچ وجه با آن دست نزنید و به طور مداوم از مرطوب کننده ها استفاده کنید. در روزهای اول از محصولات اسید رتینول گلیکولیک حاوی اسید و فعال کننده استفاده نکنید.

کلام آخر

فراموش نکنید که این روش مانند دیگر روش های درمانی پوست برای تمام افراد نتیجه یکسان ندارد و ممکن است برای حل مشکل برخی از افراد کاملاً بی تاثیر باشد یا این که حداقل نتیجه حاصل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *