هزینه کاشت مو به روش FUE

بسیاری از افراد به دلیل طاسی و کم پشتی موهای سرشان به شدت رنج می برند که روش های بسیاری برای درمان این مشکل به وجود آمده است که یکی از این روش ها روش FUE است. هنگامی که افراد تصمیم به انجام ایت جراحی می گیرند، یکی از دغدغه هایشان بابت هزینه کاشت مو به روش FUE است. ما در این مقاله قصد داریم شما را با دلایلی که بر روی هزینه کاشت مو به روش FUE تاثیر می گذارند، آشنا کنیم.

کاشت مو به روش  FUE چیست؟

در بسیاری از کلینیک های کاشت مو از روش های سنتی استفاده می شود. این موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد از عوارضی که این روش ها داشته بترسند و از کاشتن مو صرف نظر نمایند. این در حالی است که روش هایی مانند FUE اگر مورد استفاده قرار بگیرند، هیچ گونه مشکلی برای افراد به وجود نخواهد آورد.

استفاده مناسب از روش های مدرن و جدید مانند FUE کمک می کند تا افراد بسیار بیشتری برای کاشت مو مراجعه نمایند. این موضوع می تواند هم برای افرادی که دچار ریزش مو بوده و هم برای کلینیک های کاشت مو بسیار مفید باشد. بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت در کلینیک های کاشت مو مانند هر شغل دیگری اگر از تکنولوژی استفاده شود، نتایجی که حاصل می شوند، بسیار مطلوب تر باشند. بدین ترتیب FUE یا Follicular Unit Extraction به عنوان یکی از به روز ترین و موثر ترین روش ها برای کاشت مو می تواند بسیار مفید و موثر واقع شود.

کاشت مو به روش FUE چگونه انجام می‌شود؟

ریزش مو یکی از مشکلات رایج در جامعه امروزی است به گونه‌ای که تقریبا دو سوم مردان و نیمی از زنان در ایران با درجه‌ای از ریزش مو مواجه می‌شوند. برای حل این مشکل روش‌های مختلفی نظیر استفاده از داروها، کلاه گیس و سایر روش‌های ترمیم وجود دارد. در این بین استفاده از روش‌های کاشت مو به عنوان روشی مطمئن برای درمان طاسی سر پیشنهاد می‌شود.

کاشت مو به روش FUE چگونه انجام می‌شود؟

کاشت مو به روش FUE یکی از بهترین و جدیدترین روش‌های کاشت موی طبیعی است که بر خلاف روش‌های قدیمی نظیر برداشت نواری یا روش FUT، عوارض کمتری داشته و بدون نیاز به خونریزی انجام می‌گیرد. عبارت FUE مخفف Follicular Unit Extraction به معنای استخراج واحد فولیکولی است و توصیفی مناسب برای کاشت مو به روش FUE می‌باشد. در واقع در این روش پزشک در هر بار یک واحد فولیکولی را به صورت میکروسکوپی خارج کرده و در ناحیه پیوندی می‌کارد. معمولا بیمار در طول عمل احساس درد ندارد و در طول فرآیند کاشت مو کاملا هوشیار است. در ادامه شما را با جزئیات بیشتری از روش کاشت مو Super FUE یا FUE آشنا می‌کنیم.

مراحل کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE به صورت خلاصه شامل مراحل آنالیز منطقه اهدا کننده و پیوندی، استخراج واحد فولیکولی و کاشت مو است. جزئیات این مراحل عبارت است از:

  1. بررسی بانک مو؛ در کاشت مو به روش FUE یک بانک مو در ناحیه کنار یا پشت سر انتخاب می‌شود. این نواحی به دلیل داشتن تراکم کافی بهترین انتخاب برای برداشت مو در اکثر بیماران است. برای ارزیابی وضعیت بانک موی بیمار و همچنین وضعیت منطقه پیوند از دستگاه‌های فوق پیشرفته استفاده می‌شود. به کمک آنالیز این دستگاه اطلاعات سودمندی مثل تعداد کل فولیکول‌های قابل برداشت از بانک موی سر، وضعیت پوست سر از نظر چربی، رطوبت و الاستیسته، وضعیت عمق ریشه‌های مو، تعداد گرافت‌های مورد نیاز و … مشخص شده و خط رویش مو به کمک کامپیوتر طراحی می‌شود.
  2. تزریق داروی بی‌حسی؛ در این مرحله داروی بی‌حسی به صورت موضعی به سر تزریق می‌شود تا درد ناشی از فرآیند برداشت و کاشت مو از بین برود.
  3. استخراج فولیکول مو؛ در این مرحله واحدهای فولیکولی مو بصورت جدا از هم و به کمک یک دستگاه پانچ مخصوص از بانک مو برداشت شده و به نواحی مورد نظر منتقل می‌شوند. تکنولوژی به کار رفته در این پانچ تاثیر زیادی در افزایش کیفیت فولیکول‌های برداشتی دارد. معمولا دستگاه پانج در کاشت مو به روش FUE کمتر از یک میلی متر ضخامت دارد. ابتدا به کمک یک پانچ تیز زخم کوچکی پیرامون واحد فولیکولی ایجاد می‌شود. بعد به کمک یک پانچ کند به بافت نرم پیرامون فولیکول مو دسترسی پیدا کرده و واحد فولیکولی از بافت اطراف جدا می‌شود. استفاده از پانچ کند در این مرحله به این دلیل است که در بیشتر موارد جهت و زاویه واحد فولیکولی در زیر پوست با جهت مو در سطح پوست متفاوت است. در نتیجه استفاده از پانچ تیز در این مرحله ممکن است به واحد فولیکولی آسیب بزند. در نهایت پس از اینکه واحد فولیکول از بافت اطراف جدا گردید، با استفاده از ابزاری مخصوص استخراج شده و در یک محلول مخصوص قرار داده می‌شود.
  4. کاشت واحدهای فولیکولی مو؛ در مرحله پایانی به کمک ابزار مخصوص کانال‌های استوانه‌ای در محل پیوند ایجاد شده و فولیکول‌های مو به کمک میکروسکوپ‌های سه بعدی، در دسته‌های ۱ تا ۴ تایی دقیقا مانند موی طبیعی در منطقه پیوندی کاشته می‌شود. فرآیند کاشت فولیکول‌ها در روش FUE شباهتی زیادی با روش FUT است.

مراحل فوق، فرآیند پایه‌ای روش FUE را بیان می‌کند. البته این روش با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته‌تر ارتقا یافته و در نتیجه تکنیک‌های دیگری نظیر کاشت مو به روش Super FUE ایجاد شده است. بنابراین کاشت مو به روش Super FUE از نظر فرآیند تفاوت زیادی با این روش ندارد و فقط در آن از دستگاه‌های جدید با دقت بالاتر استفاده می‌شود.

کاشت مو به روش FUE چگونه انجام می‌شود؟

به طور مثال در کاشت مو Super FUE از دستگاه‌های پیشرفته‌تری برای ایجاد کانال‌ها جهت کاشت فولیکول‌های مو استفاده می‌شود که نتایج کاشت مو را طبیعی‌تر می‌کند. در مجموع کاشت مو به روش FUE بسته به نیاز بیمار معمولا چند ساعت طول می‌کشد. به علاوه پس از کاشت مو نیازی به بستری نیست و بیمار می‌تواند به خانه برگردد. در ضمن به دلیل اینکه هیچ گونه‌ای برشی در ناحیه بانک مو ایجاد نشده است، هیچ جای بخیه‌ای باقی نمانده و منطقه اهدا کننده در عرض چند روز بهبود خواهد یافت.

کاندید های کاشت مو FUE چه کسانی هستند؟

کاشت مو به روش FUE یک انتخاب مناسب برای افرادی است که به هر دلیلی نمی‌توانند از روش برداشت نواری یا FUT استفاده کنند. به طور مثال بیمارانی که به دلیل ناکافی بودن خاصیت کشسانی پوست سر کاندید مناسبی برای روش FUT نیستند، به راحتی می‌توانند از روش‌هایی نظیر کاشت مو Super FUE استفاده کنند. به علاوه گروه‌های زیر هم کاندیدای کاشت مو به روش FUE هستند:

  • افراد دارای الگوی طاسی مردانه
  • افراد با موهای کم پشت
  • متقاضیان با سابقه بیماری کلوئید یا بیماری‌های کلاژن (سندرم اهلرز دانلوس)
  • افراد با طاسی ناشی از سوختگی یا آسیب‌های پوست سر

علاوه بر موارد فوق، این نکته نیز حایز اهمیت است که در کاشت مو به روش FUE برش وسیعی روی سر بیمار ایجاد نمی‌شود. به همین جهت این روش انتخاب مناسبی برای افراد زیر است:

  • افرادی که تمایل دارند تا موهای کوتاه‌تری داشته و از مدل موهای کوتاه استفاده کنند.
  • ورزشکاران و افرادی که فعالیت‌های سنگین انجام می‌دهند.
  • افرادی که تمایل دارند خیلی سریع پس از عمل کاشت مو به سر کار برگشته و فعالیت‌های عادی را از سر بگیرند.
  • افرادی که به گرافت موی کمی نیاز دارند یا به بیان دیگر ناحیه طاسی آنها وسیع نیست.

در مجموع روش FUE از نظر هزینه نسبت به روش برداشت نواری گران‌تر است ولی بسیاری از بیماران به دلیل ریسک ایجاد اسکار در روش برداشت نواری به سراغ روش کاشت مو FUE می‌روند (اطلاعات بیشتر).

هزینه کاشت مو به روش FUE

هزینه کاشت مو به روش  FUE مشابه سایر روش‌های پیوند مو بر اساس تعداد گرافت‌ها یا تارهای موی پیوند زده شده مشخص می‌شود. به علاوه دستمزد متخصص، تعرفه و شهرت کلینیک و متخصص و همچنین موقعیت جغرافیایی آن هم تاثیر زیادی در هزینه کاشت مو به روش  FUE دارد.  همچنین در نظر داشته باشید که هزینه کاشت مو به روش  FUE به مکان جغرافیایی و شهر هم مرتبط است. برای اطلاع دقیق از هزینه کاشت مو به روش  FUE و سایر روش‌های کاشت مو در تهران، با شماره هایی که در سایت قرار گرفته است، تماس حاصل فرمایید.

هزینه کاشت مو به روش FUE

مزایا و معایب کاشت مو به روش FUE 

در حال حاضر یک جراح متخصص می‌تواند با استفاده از روش کاشت مو FUT یک کاشت موی موفق با نتایج کاملا طبیعی انجام دهد به گونه‌ای که هیچ کس متوجه نشود که آن فرد کاشت مو انجام داده است. اما بزرگترین مشکل روش FUT این است که با ایجاد برش در ناحیه اهداکننده انجام می‌شود و این مساله می‌تواند باعث ایجاد جای زخم یا اسکار شود. برای رفع این مشکل، تکنیک‌های مختلفی جایگزین شده است که یکی از آنها روش کاشت مو FUE است. مزایای این روش عبارتند از:

  • جراحی کم‌تهاجمی و بدون نیاز به برش؛ همانطور که گفته شد در کاشت مو به روش FUE بر خلاف روش برداشت نواری یا کاشت مو FUT هیچ گونه برش عمیق و بزرگی در ناحیه بانک مو اتفاق نمی‌افتد و این عمل به عنوان یک جراحی کم‌تهاجمی شناخته می‌شود. به همین جهت احتمال بروز عوارض جانبی نظیر زخم‌های گوشتی، بی‌حس شدن طولانی مدت پوست، اسکار و دردهای طولانی مدت در این روش نسبت به روش FUT کمتر است.
  • باقی نماندن جای بخیه؛ در کاشت مو به روش Super FUE هیچ برشی روی سر ایجاد نمی‌شود. بنابراین در این روش خبری از بخیه زدن و باقی ماندن جای اسکار زخم نیست.
  • مناسب برای افراد با پوست سفت؛ یکی از مزایای کاشت مو به روش FUE این است که افراد با پوست سر سفت با خاصیت کشسانی کم هم می‌توانند از این روش استفاده کنند. این مورد یکی از برتری‌های مهم روش FUE نسبت به کاشت مو FUT است.
  • بهبودی سریع؛ کاشت مو به روش Super FUE یک روش کم‌تهاجمی است و به همین دلیل دوره نقاهت بعد از عمل هم در آن کوتاه‌تر است. به طوری که بیمار روز بعد از کاشت موها می‌تواند به سر کار خود برگردد و فعالیت‌های عادی را از سر بگیرد.
  • کاشت مو با تراکم بیشتر؛ محدودیت برداشت فولیکول‌ها در کاشت مو FUE کم است زیرا متخصص می‌تواند فولیکول‌های مو را از هر ناحیه‌ای از بانک مو استخراج کند. به همین دلیل در این روش گرافت‌های بیشتری از بانک موی سر استخراج شده و کاشت مو با تراکم بیشتر و نتیجه ایده‌آل‌تر انجام می‌گیرد. البته سرعت استخراج گرافت‌ها در این روش کمتر است.
  • نتیجه مناسب کاشت مو؛ با کاشت مو به روش Super FUE در مقایسه با روش FUT نتایج بهتری دارد. در این روش با گذشت زمان تغییری در شکل ظاهری موها ایجاد نمی‌شود و خط رویش موها کاملا طبیعی است.

معایب کاشت مو به روش FUE 

با سایر معایب کاشت مو آشنا شوید:

  • مدت زمان عمل در کاشت مو به روش FUE نسبت به روش FUT طولانی است و به همین دلیل در یک جلسه تعداد گرافت‌های کمتری استخراج و کاشته می‌شود.
  • تمام موهای سر در کاشت مو به روش FUE باید کوتاه شوند.
  • کاشت مو FUE برای کاشت مو در افراد با طاسی وسیع سر بسیار زمانبر خواهد بود و مناسب نیست.
  • کاشت مو FUE نیاز به تخصص و مهارت بیشتری دارد و به همین دلیل احتمال خطا و اشتباه توسط پزشک در آن بیشتر است.
  • احتمال بروز واکنش آلرژیک به داروهای بی‌حسی
  • زمانی که موهای خود را کوتاه‌تر از 5 میلی متر کنید، میکرو اسکارهای ایجاد شده در ناحیه اهدا کننده آشکار می‌شوند. از هر نقطه‌ای که فولیکول مو جدا شده، علامتی سفید رنگ به جای مانده است.

معایب کاشت مو به روش FUE 

مراقبت های پس از کاشت مو به روش FUE

پس از اتمام جلسه کاشت مو، پزشک مجموعه‌ای از توصیه‌های مراقبتی، نحوه شستن سر، نحوه صحیح خوابیدن و همچنین داروهای مورد نیاز را در اختیار شما قرار می‌دهد. با دقت به این موارد توجه کرده و آنها را دقیقا مطابق دستور پزشک انجام دهید تا بهبودی به سرعت حاصل شده و بهترین نتیجه بدست بیاید. سایر توصیه‌ها و نکات مهم پس از کاشت مو FUE به شرح زیر است:

  • بهتر است در روز جراحی یک نفر همراه شما باشد تا در صورت نیاز شما را پس از اتمام جراحی به منزل برساند.
  • روز پس از جراحی کاشت مو می‌توانید فعالیت‌های عادی خود را از سر بگیرید. البته انجام برخی فعالیت‌ها مثل شنا کردن برای شما ممنوع است.
  • چند روز پس از جراحی می‌توانید بانداژ را برداشته و موی سر را به آرامی بشویید.
  • شما باید 14 روز پس از جراحی مراقب موهای کاشته شده باشید. زیرا در این مدت پیوندهای جدید هنوز محکم نیستند.
  • موهای کاشته شده در چند روز اول بعد از جراحی رشد کرده و بلندتر می‌شود. حدود یک ماه پس از کاشت، این موها شروع به ریزش می‌کنند که این موضوع جز فرآیند طبیعی کاشت مو است. پس از آن رشد موهای جدید آغاز می‌شود.
  • رشد موهای جدید 3 ماه پس از کاشت به حدود 10 درصد می‌رسد. این موها پس از 10 تا 12 ماه به 80 تا 90 درصد از رشد خود رسیده و از این زمان به بعد نتایج کاشت مو به روش FUE مشخص می‌شود. پس از اینکه موهای پیوندی و جدید رشد کردند، می‌توانید آن ها را شسته، کوتاه کرده یا سشوار کشید و از این موها تا آخر عمر لذت ببرد. برای آشنایی بیشتر با روند رشد موهای کاشته شده و نتایج کاشت مو FUE می‌توانید به این سایت مراجعه کنید

چقدر طول می کشد گرافت مو محکم شود ؟

مدت زمان محکم شدن گرافت مو به شدت به روش کاشت مو و وضعیت شخصی بستگی دارد. با این حال، به طور کلی می‌توان گفت که معمولاً موهای کاشته شده در عرض چند روز به پوست سر چسبیده و بافت سلولی پوست را تثبیت می‌کنند. پس از آن، در عرض چند هفته یا ماه، ریشه موهای کاشته شده شروع به رشد می‌کنند و به مرور زمان قوی‌تر و پایدارتر می‌شوند. در روش FUE، که یکی از روش‌های رایج کاشت مو است، موهای کاشته شده در عرض چند روز به پوست سر چسبیده و در عرض ۱۰ تا ۱۴ روز، پوشش‌دهی کامل به پوست سر می‌رسد.

در این روش، پس از چند هفته، موهای کاشته شده شروع به رشد می‌کنند و پس از ۳ تا ۶ ماه، موهای کاشته شده به طور کامل محکم شده و در حال رشد طبیعی هستند. در کل، برای محکم شدن کامل گرافت مو، معمولاً حدود ۶ تا ۱۲ ماه زمان لازم است. با این حال، برای هر فردی می‌تواند این زمان متفاوت باشد و بهتر است به دستورالعمل‌های پزشک متخصص و صبر و شکیبایی برای رسیدن به نتایج بهتر از کاشت مو توجه کنید.

زمان مناسب برای انجام کاشت مو :

زمان برای انجام کاشت مو اهمیت بسیار زیادی دارد. افراد زیر ۲۵ سال نمی ­‌توانند کاشت مو انجام دهند زیرا با کاشت مو در این سن، ممکن است موهای دیگر نیز بریزد و در نتیجه نیاز به کاشت مو مجدد باشد. به همین دلیل متخصصان این حوزه معتقدند بهتر است افراد زیر این سن از تقویت کننده‌­ها برای بهبود وضعیت موهایشان و جلوگیری از ریزش مو استفاده کنند. البته بهترین زمان برای انجام کاشت مو به طور کل به شرایط هر فرد بستگی دارد. وضعیت ریزش موی فرد، توانمندی ناحیه­‌ برداشت، انتظار و توقعی که از کاشت موی خود دارید، فصلی که در آن کاشت مو را انجام می ­‌دهید، شرایط جسمی و روانی و بسیار عوامل دیگر از شرایط مختص به هر فرد هستند که می ­‌تواند زمان مناسب را برای هر شخص متفاوت کند. در تشخیص و توصیه های درمانی ریزش مو مراجعه به دکتر ریزش مو می تواند به شما کمک کند.

زمان مناسب برای انجام کاشت مو :

کلام آخر

با سپاس از شما همراهان گرامی که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید. برای مطلع شدن از هزینه کاشت مو به روش FUE، با شماره هایی که در سایت قرار گرفته است، تماس حاصل فرمایید.

 

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *