ویژگی های کاشت ابرو طبیعی

در این مقاله قصد داریم درباره ویژگی های کاشت ابرو طبیعی صحبت کنیم. یکی دیگر از مشکلات این روزها که افراد زیادی را درگیر خود کرده است ریزش ابرو است. خیلی از افراد اینطور تصور می کنند که ریزش ابرو ها برای زمانی مثل پیری است و در جوانی به سراغ کسی نخواهد رفت، این تصور زمانی درست است که افراد غذاهایی سالم بخورند، فعالیت بدنی زیادی داشته باشند و در موقعیت‌های استرس‌زا قرار نگیرند. البته در صورتی که فرد سابقه ارثی ریزش مو نداشته باشد یا با ابروهای نازک به دنیا نیامده باشد و همه این موارد را رعایت کند، می‌توان این حرف را تا حدی زیادی و نه به طور کامل، درست دانست.

از طرف دیگر برخی بیماری‌ها نظیر بیماری‌های خود ایمنی یا سرطان نیز می‌تواند از دلایل ریزش مو و ابرو باشد. بدون شک ابرو یکی از مهم ترین ها در زیبایی صورت است. به همین دلیل هم روش‌های مختلفی برای جلوگیری از ریزش ابروها و جبران ابروهای از دست رفته ایجاد شده است. کاشت ابرو طبیعی یکی از پرطرفدارترین و موثرترین این روش‌ها است که به افراد کمک می‌کند که ابروهایی کاملا طبیعی و خوش‌فرم داشته باشند. شاید این‌طور به نظر برسد که این روش تنها روشی برای پرپشت و زیباتر کردن ابروهای خانم‌ها است؛ اما باید بدانید که با وجود اینکه خانم‌ها نسبت به استفاده از آن علاقه بیشتری نشان می‌دهند، آقایان نیز ازجمله مشتری‌های پر و پا قرص کاشت ابرو هستند. چراکه زیبایی زن و مرد نمی‌شناسد و همه افراد به داشتن ابروهایی زیبا و خوش‌فرم علاقه دارند.

کاشت ابرو طبیعی چیست؟

از دیگر راه حل ها که باعث می شود ابروهایتان همانند گذشته کشیده شود و پر پشت باشد و یا کم پشتی ذاتی ابروهای شما را از بین ببرد کاشت ابرو طبیعی می باشد. اصول و قواعد و قوانین کاشت ابرو طبیعی همانند کاشت مو می باشد با این تفاوت که در کاشت ابرو به دلیل اینکه شرایط حساس تر بوده نیاز به دقت و ظرافت های بالایی می باشد به همین دلیل در انتخاب کلینیک تخصصی برای انجام این روش باید دقت بالایی در نظر گرفته شود. اگر بخواهیم به صورت کلی کاشت ابرو را تعریف کنیم باید بگوییم که کاشت ابرو طبیعی یا همان پیوند ابرو به فرآیندی گفته می شود که طی آن ابتدا مو ها را از کناره های گوش یا همان بغل گوش برداشت می کنند و در امتداد و در امتداد ابروهای فرد کاشته می شود.

کاشت ابرو طبیعی چیست؟

همانطور که گفته شد اصول و قواعد کاشت ابرو طبیعی همانند کاشت مو می باشد یعنی پس از چند روز موهای ابروی کاشته شده ریزش پیدا می کنند و حدود 3 ماه موهای جدید ابرو جوانه زده و در نهایت در طول 9 ماه پس از کاشت ابرو موهای ابرو کامل در آمده و تکمیل می شود و بهتر است افراد از بهترین روش های کاشت مو برای کاشت ابرو استفاده نمایند تا بدون عوارض و مشکلی بهترین تراکم رشد ابرو را با ظاهری طبیعی در مدت زمان کوتاه تری تجربه نمایند.

مزایای کاشت ابرو

در ادامه با مزایای کاشت ابرو آشنا می شویم:

  • با این روش دیگر دغدغه ایی برای کشیدن ابرو با مداد و استرس پاک شدن آن در موقعیت مختلف مثل گرما و عرق کردن را داشته باشیم.
  • ایجاد زیبایی طبیعی با ابرو های پر پشت
  • افزایش اعتماد به نفس
  • راحتی در زیبا نمودن حالت ابرو و رنگ نمودن آن

معایب کاشت ابرو

در ادامه با معایب کاشت ابرو آشنا می شویم:

  • تورم و کبودی بسیار کم
  • ایجاد زخم در ناحیه کاشت ابروها
  • احساس خارش در ناحیه ابرو و اطراف آن به مدت یک یا دو روز که با زدن پماد های مخصوص که توسط پزشک تجویز شده است، برطرف می شود.
  • امکان نداشتن خواب یکسان موهای ابرو پس از کاشت

معایب کاشت ابرو

عوارض کاشت ابرو طبیعی

  1. تورم بعد از انجام کاشت ابرو: یکی از شایع‌ترین عوارض بعد از کاشت ابرو احساس تورم در ناحیه پیشانی و اطراف چشم‌ها است. معمولا این تورم شدید نبوده و به دلیل مواد بی‌حس کننده و عملیاتی است که در ابروها انجام گرفته است. اگر بعد از انجام این روش، مراقبت های ویژه را به درستی رعایت کنیم مشکلی ایجاد نخواهد شد.
  2. خارش در منطقه کاشت ابرو: از دیگر عوارض کاشت ابرو می توان به خارش در منطقه که کاشت انجام شده است اشاره کرد. این خارش ممکن است بلافاصله بعد از بی حسی ابرو ایجاد شده است تا بهبودی کامل زخم ها اتفاق بیفتد. برای پیشگیری از شدت یافتن خارش‌ها پزشک متخصص پمادهای مخصوصی را تجویز خواهد کرد که در صورت مصرف صحیح آن‌ها مشکل جدی برای شما پیش نخواهد آمد. تنها توصیه‌ای که در ارتباط با این موضوع می‌توان کرد این است که هرگز اقدام به خاراندن یا دستکاری ابروهای کاشته شده نکنید.
  3. پوسته پوسته شدن بعد از کاشت ابرو: یکی دیگر از این عوارض ها پوسته پوسته شدن پوست اطراف ابرو است. دلیل این پوسته پوسته شدن پوست می تواند خشکی اطراف ناحیه کاشت ابرو باشد. این موضوع بسیار مهم نیست.در صورتی که پوست خشکی دارید از پزشک خود بخواهید تا پماد مخصوصی را برای شما تجویز کند.
  4. درد و خونریزی در حین و بعد از کاشت ابرو: اکثر افراد به دلیل خونریزی در حین و بعد از کاشت ابرو از این روش ناراضی هستند و این امر را یکی از عوارض کاشت ابرو می دانند. در صورتی که ممکن است عوامل متعددی داشته باشد. از جمله این موارد ممکن است به عدم مراقب های قبل و بعد اشاره کرد
  5. احساس درد در حین و بعد از انجام کاشت ابرو: یکی دیگر از این عوارض می توان به احساس درد در حین بعد از انجام کاشت اشاره کرد. می‌توان درد را جز یکی از عوارض کاشت ابرو تلقی کرد. البته احساس درد با رعایت مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت ابرو و همچنین مصرف به موقع داروها تا حد بسیار زیادی کاهش یافته و در نتیجه باعث اذیت بیمار نخواهد شد.
  6. رشد کم مو بعد از کاشت ابرو: یکی دیگر از این عوارض رشد کم مو بعد از کاشت ابرو است که باعث شکایت برخی مراجعه کنندگان شده است. در این مورد باید بگویم که برای مشاهده نهایی کاشت مو و یا ابرو باید صبر و حوصله خیلی زیاد خرج دهند. از آنجایی که فولیکول‌ های جدید مو از یک ناحیه مختلف بدن برداشته می‌شوند وجود اختلاف در سرعت رشد آن‌ها با موهای اصلی طبیعی خواهد بود.
  7. ایجاد عفونت در زخم‌ها بعد از کاشت ابرو: ایجاد عفونت در زخم ها بعد از کاشت ابرو، یکی از خطرناک ترین عوارض پس از کاشت ابرو است. البته در صورتی که در کلینیکی معتبر و بهداشتی عملیات کاشت انجام شود و مراقبت‌های بعد از کاشت ابرو توسط بیمار به دقت دنبال شود خطر ایجاد عفونت از بین خواهد رفت.
  8. مشاهده فولیکولیت در محل کاشت ابرو: از دیگر عوارض کاشت ابرو که می‌تواند سبب ناراحتی افراد شود احتمال ایجاد فولیکولیت در ناحیه کاشت است. به این معنا که افراد زیادی شاهد به وجود آمدن زخم‌هایی نظیر آکنه یا جوش در فولیکول‌ های موی خود می‌شوند. در صورتی که شاهد چنین اتفاقی بودید حتما موضوع را به پزشک مربوطه اطلاع دهید تا راهکارهای لازم را برای رفع این مشکل در اختیار شما قرار دهد.
  9. احساس بی‌حسی در نواحی بانک مو و کاشت ابرو: برخی از افراد از احساس بی‌حسی در نواحی کاشت ابرو به عنوان عارضه جانبی شکایت می‌کنند. البته با توجه به روشی که برای کاشت ابرو انتخاب شده میزان بی‌حسی که در نواحی کاشت ابرو احساس می‌شود متفاوت خواهد بود. این مشکل چندان جدی نبوده و معمولا در کمتر از یک هفته بعد از کاشت ابرو از بین می‌رود.
  10. قرمزی بعد از کاشت ابرو: یکی از شایع ترین عوارض کاشت ابرو قرمزی بعد کاشت ابرو است که بسیاری از افراد در دوران نقاهت با آن مواجه می‌شوند ایجاد حالت قرمزی در نواحی پیوند ابرو است. این عارضه کاملا عادی و طبیعی بوده و نیازی به نگرانی بیماران از بروز آن نیست.
  11. ظاهر غیرطبیعی در ابروها بعد از کاشت ابرو: یکی از آزاردهنده‌ترین عارضه‌هایی که افراد می‌توانند بعد از کاشت ابرو با آن مواجه شوند ایجاد ظاهری غیر طبیعی در ابروها است.
  12. رنگ تیره در ابروها بعد از کاشت ابرو: از دیگر عوارض کاشت ابرو ایجاد رنگ تیره در تارهای مو است. در حالت کلی برای رسیدن به نتیجه ایده‌آل بعد از پیوند  ابرو باید صبر و حوصله زیادی را به خرج داد. چرا که برای این منظور پروسه ریزش ابرو صورت بگیرد و چندین ماه به زمان احتیاج دارد.
  13. عدم رشد کافی ابرو: به دلیل اینکه فولیکول‌ های کاشته شده در ابرو از نواحی مختلفی مثل پشت سر، شقیقه‌ها و … برداشته می‌شود سرعت رشد آن‌ها و با سرعت رشد تارهای اصلی ابرو کمی متفاوت خواهد بود. این موضوع می‌تواند تحت عنوان عارضه عدم رشد کافی ابرو بروز پیدا کند. البته با گذشت زمان و عادت کردن فولیکول‌ های مو به جای جدید خود این مشکل برطرف خواهد شد.
  14. بی حسی در ناحیه کاشت ابرو: از آنجایی که حین کاشت ابرو احتمال آسیب دیدن عصب‌های قرار گرفته در بافت‌های این محدوده وجود دارد برخی از بیماران تا مدت‌ها از بی‌حسی در ناحیه کاشت ابرو شکایت می‌کنند. هر چه تکنیک انتخاب شده برای پیوند ابرو کم تهاجمی تر باشد احتمال بروز این مشکل نیز کم‌تر خواهد بود. البته به مرور زمان و با ترمیم دوباره عصب‌های آسیب دیده حالت بی‌حسی به وجود آمده نیز به کلی برطرف خواهد شد.
  15. جلوگیری از بروز عفونت بعد از کاشت ابرو: به دلیل اینکه کاشت ابرو با ایجاد زخم در نواحی بانک مو و کاشت ابرو همراه است، بروز عفونت در دوران نقاهت دور از انتظار نخواهد بود. البته روش‌هایی که کم تهاجمی بوده و با حداقل زخم و خونریزی انجام می‌شوند احتمال عفونت را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد. از طرفی دیگر با رعایت نکات مراقبتی بعد از کاشت و همچنین مصرف مرتب داروها و پمادهای تجویز شده توسط پزشک جای نگرانی بابت عفونت و خطرات ناشی از آن نخواهد بود.

عوارض کاشت ابرو طبیعی

ویژگی های کاشت ابرو طبیعی

جهت رشد موی ابرو یکی از ویژگی های ابرو می باشد. اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم ابرو از سه بخش سر، تنه و دم تشکیل شده است که در هر قسمت از این سه بخش جهت رشد مو متفاوت است. هنگام کاشت ابرو طبیعی پزشک متخصص بر اساس جهت قرارگیری مو در این نواحی می بایست اقدام به کاشت ابرو نماید.یکی دیگر از ویژگی های ابرو زاویه رشد موی ابرو می باشد.زاویه قرارگیری و رشد موی ابرو متفاوت با زاویه صورت بوده به گونه ای که ابرو بر روی صورت می خوابد. یکی از بهترین نوع مو برای کاشت ابرو، موهای پشت گوش است که زاویه آن با زاویه ابرو مطابقت دارد.

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

امروزه عمل زیبایی کاشت ابرو به عنوان یکی از روش‌های تضمینی برای به دست آوردن فرم ابروهای طبیعی و پرپشت است و برای مدت زمان طولانی معرفی شده است. عمل زیبایی پیوند ابرو به افرادی که به دلایل مختلفی همچون بیماری‌های متعددی که باعث ریزش تارهای ابرو خواهند شد، به هم خوردن تعادل هورمون بدن، حساسیت‌ها و جراحات متفاوت؛ حجم زیادی از ابروی خود را  از دست داده‌اند، پیشنهاد می‌شود.

به شرط رعایت نکات و اقدامات توصیه شده پس از انجام عمل زیبایی کاشت ابرو، نتایج مطلوب این فرآیند با سایر روش‌های احیای ابرو ها قابل مقایسه نبوده و کیفیت و زیبایی این روش، برتری قابل توجهی خواهد داشت. عمل پیوند ابرو برای چنین افرادی می‌تواند راه حل مناسبی برای بدست آوردن ابروی مجدد باشد؛ اما برای انجام عمل جراحی پیوند ابرو لازم است نکاتی را  قبل یا بعد از پیوند ابرو رعایت کنید. توجه به مراقبت های بعد از کاشت ابرو، باعث می شود که شما در دوران نقاهت، عوارض کمتری را تجربه کنید و از نتیجه نهایی کاشت ابرو و مو رضایت بیشتری داشته باشید.

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

حال به چند مورد از مراقبت ها اشاره می کنیم:

  • مصرف مسکن برای تسکین درد و ورم بعد از کاشت.
  • دوری از نور آفتاب
  • جلوگیری از رسیدن رطوبت به ابروها
  • وارد نکردن فشار به ابروها
  • شستشوی بعد از کاشت ابرو
  • عدم استفاده از کمپرس یخ
  • کشیدن بخیه ها
  • استفاده از رنگ و مواد شیمیایی

دلایل و عوامل ریزش ابرو :

بیماری هایی همچون تغییرات در هورمون ها ، عفونت ها ، کمبود برخی مواد معدنی مانند آهن در بدن و همچنین اختلالات تیروئیدی ممکن است سبب ریزش مو ابرو شود.امروزه با تحقیقاتی که صورت گرفته است به این تتیجه رسیده شده است که بیشترین دلیل ریزش ابرو اختلالات تیروئیدی می باشد. یکی دیگر از مهم ترین دلایل ریزش ابرو تغذیه نا مناسب می باشد.کمبود ویتامین E در بدن سبب ریزش مو می شود.کمبود آب بدن نیز می تواند دلیل دیگری بر ریزش ابرو باشد.کمبود پروتئین ، بیوتین ، ویتامین های گروه B و… نیز دیگر دلایل کم پشتی و ریزش ابرو است.برای درمان ریزش ابرو می توانید از اسید های چرب استفاده نمایید.مصرف امگا 3 و امگا 6 در کاهش ریزش مو بسیار موثر می باشد.همچنین استفاده مواد غذایی سرشار از پروتئین مانند گوشت مرغ و ماکیان ، تخم مرغ و… سبب از بین بردن شکنندگی مو و ضعف آن می شود. علاوه بر این استفاده از بادام ، بادام زمینی ، فندق ، انبه و … که سرشار از آنتی اکسیدان هستند بهترین راه برای جذب ویتامین E می باشد.غلات هم مانند جو و برنج می تواند نیاز شما به ویتامین B را برطرف سازد.

استفاده از برخی داروهای سبب ریزش ابرو می شود.داروهای ضد التهاب مانند سولینداک ، داروهای درمان روانپزشکی مانند لیتیوم و یا دوگزیپین ، داروهای کاهش وزن و همچنین داروهای ضد تشنج همگی جز داروهایی هستند که استفاده از آن ها منجر به ریزش ابرو می شوند.علاوه بر این موارد داروهایی مانند داروهای ضد بارداری جز داروهایی هستند که استفاده از آن ها باعث ریزش ابرو و مو می شود. از دیگر مواردی که منجر به ریزش ابرو می شود اختلالات رفتاری ، سرطان ها و مراحل درمان آن ، عوامل فیزیکی مانند تصادفات و صدمات جسمی ، بالا رفتن سن ، ایجاد حساسیت ها و آلرژی و عوامل ژنتیکی همگی جزئی از عوامل ریزش ابرو می باشد.

موی ابرو دارای ویژگی هایی می باشد که در این جا به آن می پردازیم. جهت رشد مو ابرو یکی از ویژگی های ابرو می باشد که جهت کاشت ابرو طبیعی می بایست به آن دقت شود.همچنین زاویه قرارگیری ابرو بدین گونه می باشد که رشد فولیکول آن به صورت زاویه دار می باشد تا مو بر روی صورت بخوابد.پس کاشت ابرو طبیعی تفاوت های با کاشت مو دارد و می بایست به آن ها دقت شود.علاوه بر این موی ابرو به صورت تکی رشد می کند و مانند موی سر از دسته های چند تایی تشکیل نشده است. تمامی این نکات سبب می شود که کاشت ابرو طبیعی نیاز به مهارت دقت خاصی داشته باشد.به همین علت پیش از شروع کاشت ابرو تمامی این نکات در نظر گرفته شده و برای توازن 2 ابرو طرح کاشت ابرو بر روی صورت پس از شروع به کار پیاده سازی می شود.

دلایل و عوامل ریزش ابرو :

کلام آخر

ممنون از این که تا پایان مقاله با ما همراه بودید. امیدوارم توانسته باشیم با به اشتراک گذاشتن این مقاله پاسخ سوال های شما را داده باشیم.  لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید و در صورت تمایل برای دریافت مشاوره رایگان با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *