کاشت مو به روش ترکیبی

ما در این مقاله می خواهیم شما را با کاشت مو به روش ترکیبی آشنا کنیم. امروزه پزشکان برای افرادی که به دنبال یک راهی هستند که از ریزش مو های خود جلوگیری کنند و آن روش نیز یک روش حتمی و دائمی باشد ، روش کاشت مو را توصیه می کنند اما در این بین بسیاری از افراد می توانند از روش کاشت مو به روش ترکیبی استفاده کنند تا نتایج مثبت نهایی را چندین برابر کنند. دلیل تاثیر نهایی کاشت مو به روش ترکیبی چند برابر کاشت مو است ای این است که در کاشت مو به روش ترکیبی افراد می توانند از مزایای چند روش با هم استفاده نمایند پس بنا بر این نتایج مثبت  را چندین برابر می کند. چرا که در کاشت مو به روش ترکیبی می‌توان از مزایای چند روش به صورت یکجا بهره برده و به نتیجه ایده‌آل خود رسیدند.

کاشت مو به روش ترکیبی چیست ؟

در کاشت مو به روش ترکیبی همان گونه که از اسمش مشخص است از چند روش استفاده می شود که ترکیب روش FUT و FIT به صورت هم زمان برای برداشت و کاشت مو استفاده می شود. کاشت مو به روش ترکیبی یکی از مناسب ترین روش های کاشت مو و پوشش نواحی از سر و صورت می باشد که دچار ریزش مو شده اند. روش های مختلف کاشت مو در نحوه برداشت موها از ناحیه اهدا کننده با هم متفاوت هستند. در کاشت مو به روش ترکیبی می توان تا 5000 گرافت مو ( حدود 12000 تا 14000 تار مو ) را در یک جلسه جراحی برداشت کرد و در ناحیه مورد نیاز سر و صورت کاشت. پس یکی از مزیت های این روش برداشت تعداد بسیار بالای گرافت مو در یک جلسه می باشد. یکی از روش های نوین کاشت مو که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است، کاشت مو به روش ترکیبی می باشد. در این روش از ترکیب دو روش FIT و  FUT برای برداشت مو ها از ناحیه اهدا کننده استفاده می شود.

یکی از شایع ترین چیز ها درباره ریزش موی آقایان الگوی طاسی مردانه است.الگوی طاسی مردانه می تواند یک بیماری ژنتیکی باشد ، که امکان اینکه از هر چهار والد به دو نفر از آن ها برسد زیاد است این یک بیماری در اثر یکی از محصولات جانبی هورمون تستسترون به نام دی هیدروتستوسترون یا DHT در فرد ایجاد می شود. DHT با اتصال به فولیکول های مو، باعث می شود که فولیکول ها در طول زمان کوتاه تر شوند. این کوتاهی به مرور زمان باعث کم پشتی موها می شود تا اینکه پس از گذشت مدتی مردان قسمت جلویی  موهای سر خود را از دست می دهند و این ناحیه کاملا طاس می شود. بسیاری از مردان ریزش مو خود را به موقع شناسایی نمی کنند. در اکثر اوقات فرد زمانی متوجه ریزش موهای خود می شود که بیماری به دوره حاد خود رسیده و انجام کارهای درمانی تاثیر چندانی در روند بهبودی او ایجاد نمی کند.یکی از دلایلی که این شناسایی به تاخیر می افتد، روند بسیار کند ریزش مو می باشد و یا اینکه فرد ریزش موی خود را به سادگی انکار می کند.

کاشت مو به روش ترکیبی چیست ؟

کاندید های مناسب کاشت مو به روش ترکیبی

بسیاری از افرادی که می خواهند کاشت مو انجام دهند از پزشک خود می پرسند که کاشت مو به روش ترکیبی برای چه کسانی استفاده می شوند ، در پاسخ به این سوال باید گفت که کاشت مو به روش ترکیبی بیشتر برای افرادی استفاده می شود که ریزش مو شدید و همچنین طاسی موی بسیاری دارند، یعنی اگر میزان ریزش موی شما بالا باشد و نتوان با یک جلسه کاشت مو ناحیه ای که مد نظر شماست برای کاشت مو را پوشش داد اصولا از این روش برای کاشت مو استفاده می کنند. چون در این روش هم از روش FUT و هم از روش FIT استفاده می شود در نتیجه تراکم کاشت مو در این روش بسیار بالاست.

کاشت موی ترکیبی برای افرادی که امکان کاشت مو به روش FUT برای آن ها میسر نیست یا جراحی و برداشت نواری را دوست ندارند انجام نمی شود، همیشه افرادی که دچار ریزش مو و طاسی در منطقه وسیعی از سر خود هستند برای کاشت مو مراجعه می کنند. برای پوشاندن این مناطق به تعداد بسیار زیادی گرافت مو نیاز داریم اما در روش کاشت مو FUT یا روش FIT به تنهایی این امر قابل انجام نیست، یعنی بدست آوردن این میزان از گرافت مو در یک روش کاشت موی نام برده شدنی نیست. به همین دلیل برای این افراد از ترکیب هر دو روش FUT و FIT برای بدست آوردن مقدار گرافت مورد نیاز و در نتیجه ایجاد بیشترین تراکم موهای کاشته شده و پوشش دادن حداکثری منطقه طاسی استفاده می شود. در این روش اول یک مرحله روش FUT اجرایی می شود و سپس در همان روز یا حداکثر تا چند روز آینده یک مرحله FIT نیز انجام خواهد شد.

مراقبت های قبل از کاشت

مشاورین و تیم درمانی کلینیک ساعی قبل از کاشت مو به روش سوپرترکیبی، توصیه هایی را ارائه می دهند که توجه به آن ها ضروری است. در این بخش برخی از این توصیه ها را برای شما لیست کرده ایم. در صورتی که از داروهای زیر استفاده می کنید. به منظور پیشگیری از خطر خونریزی، یک هفته قبل از کاشت مو مصرف آن ها را متوقف کنید:

  • داروهای ضد التهاب؛
  • آسپیرین؛
  • ویتامین های B و E؛
  • داروهای رقیق کننده خون؛
  • تمام داروهای گیاهی.

مراقبت های قبل از کاشت

پزشک معالج باید از تمامی داروهایی که بیمار استفاده می کند مطلع باشد. در برخی مواقع پزشک داروهای مصرفی را تغییر می دهد یا آن ها را توسط داروهای دیگر جایگزین می کند. علاوه بر این توصیه می شود که مصرف الکل و استعمال دخانیات حداقل یک هفته قبل از کاشت مو متوقف شود. استفاده از این مواد سبب کاهش جریان خون در پوست سر و کندی روند درمان زخم ها می شوند.

آزمایش های لازم قبل از کاشت مو

در صورتی که پس از جلسات مشاوره و معاینات اولیه، تصمیم به کاشت مو قطعی شد، بیمار باید برخی آزمایش ها را انجام و نتیجه را در اختیار پزشک قرار دهد. آزمایش های ضروری قبل از کاشت مو عبارتند از:

  • CBS
  • FBS (BS)
  • BUN
  • CREATININE
  • PT
  • PTT
  • HIV
  • HbsAg
  • HbsAb
  • HCV

اصولا نتیجه آزمایش در روز عمل به پزشک ارائه می شود.

مراحل انجام کاشت مو به روش میکرو گرافت

چه افرادی برای کاشت مو به روش ترکیبی مناسب هستند ؟

  1. اگر برای درمان الگوی طاسی پیشرفته به بیش از 4000 گرافت مو نیاز داشته باشید توصیه متخصصین کاشت مو به افراد متقاضی، انتخاب کاشت مو به روش ترکیبی می باشد. چرا که تعداد گرافت به دست آمده در این روش از سایر روش های FUT و FIT به تنهایی بیشتر است.
  2. فرد متقاضی این روش نباید از هیچ یک از روش های FIT و FUT نارضایتی داشته باشد. مثلا از برداشت نواری و جراحی یا تراشیدن موی سر خود نباید ناراضی و ناراحت باشد.
  3. حداقل بانک مویی مورد نیاز برای کاشت را در پشت سر خود داشته باشد تا هم بتوان 2 سانتیمتر از پشت سر را به صورت نواری برداشت و هم مقدار باقی مانده را بتوان با روش FIT برداشت کرد. به عبارتی بانک موی پشت سر فرد حداقل باید 7 تا 10 سانتیمتر مو داشته باشد.
  4. بیماران سالخورده‌ و پیر و همچنین بیماران آسمی یا بسیار چاق اصلا برای کاشت مو به روش ترکیبی مناسب نیستند.
  5. روش ترکیبی تنها برای مناطق وسیع ریزش مو مناسب می باشد. مثلاً برای بیماری که فقط شقیقه‌های او دچار ریزش مو شده باشد، روش ترکیبی بی‌ جهت و بی فایده می‌باشد زیرا هر کدام از دو روش FIT یا FUT به تنهایی می توانند باعث رفع مشکل فرد شوند. و یا اگر در بیماری ارتفاع بانک مویی پشت سرش کمتر از 5 سانتی‌متر می‌باشد، روش ترکیبی فقط بانک موی پشت سر بیمار را خراب می‌کند و شانس انجام دو سایر روش های کاشت را از بیمار می‌گیرد.

برای کسب آگاهی از  کاشت موی طبیعی به سایت مربوطه مراجعه نمایید.

معایب و مزایای کاشت مو به روش ترکیبی

در ادامه این مقاله می خواهیم شما را با برخی از معایب و مزایای کاشت موی طبیعی  به روش ترکیبی اشاره کنیم :

  • قابل اطمینان‌ترین و به‌صرفه‌ترین روش برای جراحی کاشت موی وسیع و فوق وسیع.
  • صرف کمترین زمان (بسته به کیفیت ناحیه اهداکننده، برداشت هر تعداد گرافتی 15 تا 20 دقیقه طول می‌کشد).
  • برداشت گرافت به تعداد زیاد، یعنی 1500 تا 4500 عدد (که معادل 3000 تا 9000 فولیکول یا تار مو است)، با استفاده از کاشت مو به روش ترکیبی امکان‌پذیر می‌باشد.

معایب کاشت مو به روش ترکیبی

تنها عیب روش FUT تشکیل جای زخم است. البته با کاشت تعدادی تار مو روی جای زخم، می‌توان این مشکل را هم حل کرد. معایب کاشت مو به روش ترکیبی دقیقا همان معایب کاشت موی FUT می باشد. چراکه بیشتر موی برداشت شده توسط این روش به روش FUT انجام می شود. بزرگترین عیب کاشت مو به روش ترکیبی جای اسکار و تشکیل خط زخم ناشی از روش FUT باشد. البته با کاشت تعدادی تار مو روی جای زخم، می‌توان این مشکل را هم حل کرد.

مزایای روش سوپر ترکیبی

ترکیب روش های مختلف به منظور افزایش کیفیت کاشت مو، در نهایت موجب ایجاد مزایای بسیار زیادی می شود. برخی از مزایای کاشت مو به روش سوپرترکیبی شامل نکات ذیل می شود:

  • در این روش گاهی حتی امکان برداشت ۵۰۰۰ گرافت (حدود ۱۲۰۰۰ الی ۱۸۰۰۰ تار مو) در یک جلسه وجود دارد؛
  • تراکم حداکثری کاشت مو با توجه به اینکه از دو یا سه روش از روش های FUT، FUE و BHT استفاده می شود؛
  • رفع مشکل ریزش مو در افرادی که کاشت مو با استفاده از روش های FUE و FUT به تنهایی برای درمان ریزش مو در آن ها کافی نیست؛
  • با وجود کیفیت و تراکم بالای این روش کاشت مو، زمان زیادی برای انجام آن نیاز نیست. گاهی کاشت مو به روش سوپرترکیبی، در یک جلسه کامل می شود.

مزایای روش سوپر ترکیبی

معایب سوپرترکیبی

معایب و محدودیت های کاشت مو به روش سوپرترکیبی، همان معایب و محدودیت هایی است که در کاشت مو به روش FIT، FUT و BHT عنوان شده است. برخی از معایب این روش کاشت مو عبارتند از:

  • در افرادی که استفاده از روش FUT به دلیل خشکی پوست سر یا بانک موی ضعیف در پشت سر، ممکن نیست، استفاده از این روش امکان پذیر نیست.
  • ممکن است افراد به ایجاد جای بخیه نواری حاصل از روش FUT حساس باشند، در این صورت نیز از کاشت مو به روش سوپرترکیبی استفاده نمی شود؛
  • جای برش، بخیه و اسکار مربوط به استفاده از روش های FUT و FUE در کاشت مو به روش سوپرترکیبی و ترکیبی نیز مشاهده می شود.

مراقبت های بعد از کاشت مو

  • بعد از کاشت مو لازم است که هنگام خواب و استراحت دو بالش زیر سر خود قرار دهید که سر در زاویه ۴۵ درجه قرار بگیرد؛
  • برای کاهش عوارضی از قبیل درد، خارش و تورم، پزشک دارو تجویز می کند. باید داروها را طبق دستورالعمل پزشک مصرف کنید؛
  • حداقل ۳ روز پس از جراحی از مصرف سیگار و یک هفته پس از جراحی از مصرف الکل خودداری کنید؛
  • روز دوم یا سوم بعد از کاشت مو، مجاز به شستن سر خود طبق دستورالعمل پزشک می باشید؛
  • در صورتی که شرایط شما اینگونه است که مجبورید بیش از۳۰ دقیقه در روز در معرض نور شدید خورشید باشید، لازم است که به مدت ۳ ماه سر خود را با کلاه مخصوص بپوشاند؛
  • معمولا ۲ الی ۳ روز بعد از کاشت مو، قادر به شروع فعالیت های ساده و روزمره خود می باشید. فعالیت های فیزیکی محدود در هفته اول مجاز است؛ اما فعالیت های فیزیکی سنگین تر معمولا از ۴۵ روز الی ۲ ماه بعد از کاشت مو شروع می شود.

آیا برای کاشت مو باید کچل کرد؟

در بسیاری از موارد برای کاشت مو باید موهای موجود در منطقه‌ای که قرار است موهای جدید کاشته شود، کچل شوند. این کار به دلیل دو دلیل اساسی انجام می‌شود. افزایش دسترسی به محل کاشت: با کچل کردن منطقه، رویه‌ی سر راحت تر قابل دسترسی خواهد بود و پزشک متخصص مو بهترین شرایط را برای کاشت مو فراهم خواهد کرد.

جلوگیری از تضعیف کیفیت موهای کاشته شده: با این که در ابتدا به نظر می‌رسد که می‌توان موهای قبلی را در کنار موهای جدید کاشت، اما این می‌تواند به کاهش کیفیت موهای جدید منتهی شود. به دلیل این که برخی موهای قبلی هنوز در دوره‌ی رشد خود نیستند، می‌توانند در طول فرآیند کاشت، با موهای جدید تداخل داشته باشند و باعث ضعیف شدن و یا حتی ریشه‌کن شدن موهای جدید شوند. به طور کلی کچل کردن ناحیه ای از سر به پزشک متخصص مو بستگی دارد که با توجه به شرایط فردی هر بیمار، قسمت مورد نیاز را انتخاب می کند.

زمان مناسب برای انجام کاشت مو :

زمان برای انجام کاشت مو اهمیت بسیار زیادی دارد. افراد زیر ۲۵ سال نمی ­‌توانند کاشت مو انجام دهند زیرا با کاشت مو در این سن، ممکن است موهای دیگر نیز بریزد و در نتیجه نیاز به کاشت مو مجدد باشد. به همین دلیل متخصصان این حوزه معتقدند بهتر است افراد زیر این سن از تقویت کننده‌­ها برای بهبود وضعیت موهایشان و جلوگیری از ریزش مو استفاده کنند. البته بهترین زمان برای انجام کاشت مو به طور کل به شرایط هر فرد بستگی دارد. وضعیت ریزش موی فرد، توانمندی ناحیه­‌ برداشت، انتظار و توقعی که از کاشت موی خود دارید، فصلی که در آن کاشت مو را انجام می ­‌دهید، شرایط جسمی و روانی و بسیار عوامل دیگر از شرایط مختص به هر فرد هستند که می­‌ تواند زمان مناسب را برای هر شخص متفاوت کند. در تشخیص و توصیه های درمانی ریزش مو مراجعه به دکتر ریزش مو می تواند به شما کمک کند.

دست زدن به موهای کاشته شده

دست زدن به موهای کاشته شده ممکن است باعث آسیب به آنها شود و همچنین باعث افت کیفیت و زیبایی موهای کاشته شده شود. به علاوه، در برخی موارد، دست زدن به موهای کاشته شده ممکن است باعث ریشه‌کن شدن موها شود که می‌تواند منجر به از دست دادن موها شود. دلیل اصلی اینکه نباید به موهای کاشته شده دست زد، این است که موهای کاشته شده در ابتدا ضعیف و حساس هستند و به مرور زمان قوی‌تر و پایدارتر می‌شوند.

هرگونه دست زدن به موهای کاشته شده ممکن است باعث جابجایی آن‌ها و خراشیدگی‌هایی در پوست سر شود که می‌تواند باعث آسیب و کاهش کیفیت موهای کاشته شده شود. دست زدن به موهای کاشته شده همچنین ممکن است باعث خروج زودهنگام موهای کاشته شده شود. هرگونه فشار و تماس بیش از حد با موهای کاشته شده، می‌تواند باعث آسیب به ریشه موهای کاشته شده شود و در نتیجه، آن‌ها را از محل کاشت خارج کند. بنابراین، برای حفظ موهای کاشته شده، باید از لمس و دست زدن به آن‌ها خودداری کرد.

مدت زمانی که نباید به موهای کاشته شده دست زد، به روش کاشت مو بستگی دارد. برای مثال، در برخی از روش‌های کاشت مو، مانند روش  FUE، پس از کاشت موها، باید حداقل ۳ روز تا ۱ هفته از لمس موهای کاشته شده خودداری کرد. همچنین، پس از کاشت مو، پزشک معالج ممکن است دستورالعمل‌های خاصی را برای مراقبت از موهای کاشته شده ارائه کند که باید به آن‌ها توجه کرد و به طور دقیق پیروی کرد.

دست زدن به موهای کاشته شده

کلام آخر

از شما دوستان عزیز سپاس گذاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید ، در ص.رت داشتن سوال های بیشتر به دیگر مقاله های ما که مطالب بسیار مفیدی در آن ها است مراجعه نمایید و برای خواستن مشاوره نیز با شماره تماس هایی که در داخل سایت است تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *