هزینه کاشت مو برای خانم ها

ما در این مقاله می خواهیم راجع به هزینه کاشت مو برای خانم ها صحبت کنیم. کاشت مو روشی بسیار کارآمد برای جلوگیری از ریزش مو و پدید آمدن طاسی سر است. برای این منظور روش های متعددی وجود دارد که هر یک از آن ها دارای مزایایی هستند که از شخصی به شخص دیگر می تواند اهمیت پیدا کند. از مهم ترین بحث هایی که قبل از تصمیم گیری برای انجام پیوند مو و انتخاب روش مناسب، ذهن افراد را به خود درگیر می کند، هزینه کاشت مو است. برای تعیین هزینه کاشت مو برای خانم ها عوامل مختلفی وجود دارد که بر روی آن تاثیر گذار است. از آنجایی که یکی از اصلی ترین کاندید های پیوند مو زنان هستند در این مقاله قصد داریم که راجع به هزینه کاشت مو برای خانم ها صحبت کنیم پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

عوامل موثر بر روی هزینه کاشت مو

عوامل مختلفی بر روی هزینه کاشت مو تاثیر گذار هستند که در ادامه راجع به هرکدام از این عوامل صحبت می کنیم:

میزان گرافت های از دست رفته

هرچقدر طاسی سر وسیع تر باشد به تعداد گرافت های بیشتری برای انتقال به ناحیه طاسی سر نیاز است. به همین دلیل کاشت گرافت به زمان، انرژی و مواد مصرفی بیشتری نیاز دارد و همین موضوع سبب می شود که هزینه کاشت مو افزایش یابد.

روش انتخابی برای کاشت مو

امروزه کاشت مو با روش های مختلفی انجام می شود که هرکدام از این روش ها دارای پیچیدگی ها و مراحل مختلف خودش است. پس یکی از دلایل تاثیرگذار بر هزینه کاشت مو، روش انتخابی می باشد. کلینیک های پوست و مو هنگام استفاده از دستگاه های به روز و پیشرفته هزینه بیشتری دریافت می کنند.

مهارت و تخصص کلینیک یا پزشک مورد نظر

از مهم ترین عواملی که بر روی هزینه کاشت مو موثر است، کلینیک یا دکتر انتخابی برای کاشت مو می باشد. هرچقدر کلینیک انتخابی شما پیشرفته تر باشد و با استفاده از تکنیک های به روز کاشت مو را انجام دهد مطمئنا هزینه بیشتری بابت کاشت مو دریافت می کند. البته پزشکانی که در زمینه کاشت مو مهارت و تجربه بیشتری دارد، نتیجه بهتری از کاشت مو برای زنان به ارمغان می آورند.

موقعیت مکانی کلینیک

شاید تا به حال به این نکته توجه نکرده باشید که موقعیت مکانی کلینیک می تواند بر روی هزینه کاشت مو تاثیر گذار است. اما زمانی که کلینیک کاشت مو را برای انجام کاشت مو انتخاب می کنید، هزینه این اقدام زیبایی کاملا برای شما مشخص می شود. در واقع کلینیک هایی که در موقعیت مکانی بهتری قرار دارند و در شهرهای به روز و پیشرفته خدمات خود را انجام می دهند، قطعا هزینه بیشتری برای کاشت مو در نظر می گیرند. اما این نکته را در نظر داشته باشید که اکثر متخصصین و کلینیک های حرفه ای در بهترین موقعیت های مکانی قرار دارند. به همین دلیل بیشتر افراد ترجیح می دهند برای اقدامات زیبایی به شهرهای پیشرفته مانند تهران مراجعه کنند.

عوامل موثر بر روی هزینه کاشت مو

دلایل ریزش مو و کاشت مو در زنان

شرایط مختلف روانی، فیزیکی و شیمیایی می توانند باعث ریزش مو به صورت گسترده بر روی ناحیه سر شود. ریزش موی ناشی از کشیدن موها به علت حالت دادن یا بستن آن ها، استفاده از محصولات شیمیایی برای موها مانند حالت دهنده ها در خانم ها بسیار زیاد است.

از دلایل دیگر ریزش مو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمبود آهن
  • افزایش سن
  • کاهش مقدار هورمون استروژن
  • عوارض جانبی مصرف دارو
  • در اکثر زنان به علت افزایش سن
  • اختلالات غده تیروئید

الگوی ریزش مو در بانوان

ریزش مو در اغلب به این صورت است که خط رویش مو دست نخورده باقی می ماند و موها در ناحیه بالای سر نازک می شوند و موها در ناحیه کف سر کم پشت دیده می شوند.

قبل از انجام پیوند مو، بیماران باید توسط پزشک معاینه شوند تا مشخص شود ریزش موی آن ها به علت بیماری خاصی نیست. سپس یک ارزیابی میکروسکوپی برای تعیین محل، در صد نازکی و کم پشت شدن موها انجام می دهند زیرا زنانی که با درصد بالای ریزش و کم پشت شدن مو مواجه باشند، دارای شرایط پیوند مو نیستند.

انواع الگوی ریزش مو در خانم ها

ریزش مو کششی

این ریزش مو به دلیل کشش بیش از حد مو برای فرم دادن، بافتن و بستن مو ایجاد می شود. اما در بیشتر مواقع، کاشت مو می تواند به بازگشت موهای از دست رفته در مناطق کشش تا زمانی که فرد علت ریزش را متوقف کند، کمک کند.

ریزش مو پس از عمل جراحی کشیدن پوست صورت

در این مورد ریزش مو معمولا در ناحیه شقیقه ها اتفاق می افتد و ممکن است جای زخم این جراحی ریزش مو را واضح تر جلوه دهد.

ریزش مو ناشی از زخم

هنگامی که ریزش مو به علت آسیب به سر و یا جراحی ایجاد شده است، پیوند مو می تواند روی زخم را بپوشاند و به بهتر شدن ظاهر مو در آن ناحیه کمک کند.

ریزش مو ناشی از زخم

خط رشد مو بالاتر از حد معمول به صورت ارثی

بالا بودن خط رویش به صورت مادرزادی باعث می شود زنانگی چهره فرد کم تر شود، بنابراین پیوند مو می تواند انتخاب خوبی برای این افراد باشد.

الگوی ریزش مو مردانه در بانوان 

این مورد یکی از دلایل شایع ریزش مو در زنان است که موهای جلو، بالا و فرق سر دچار ریزش می شود و موهای پشت سر و کناره های سر باقی می ماند.

تریکوتیلومانیا

در این بیماری فرد تمایل به کندم موهای سر، ابروها یا سایر نقاط بدن دارد. از علائم آن می توان به کندن ناخودآگاه موها و وجود فضای خالی از مو در سر اشاره کرد، اما می توان گفت که هرگونه ریزش موی مداوم می تواند با کاشت مو درمان شود.

 

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان

ناحیه اهدای مو در زنان بیشتر است

در زنانی که الگوی ریزش موی آن ها مردانه نیست، ناحیه اهدای بزرگتری دارند زیرا موهای بالای سر و فرق سرشان در معرض خطر ریزش نیستند و نمی توانند برای پیوند استفاده شوند. در مقابل آقایانی که در مراحل پیشرفته ریزش مو قرار دارند، ناحیه اهدا در آن ها محدود به نواحی پشت و دو طرف سر است.

زنان نمی توانند از موهای بدن خود برای پیوند استفاده کنند

خانم ها نمی توانند از موهای بدن خود برای پیوند مو استفاده کنند اما بسیاری از مردان می توانند از موهای بخش های مختلف بدنشان مانند ریش و موهای بدن برای پیوند مو استفاده کنند.

جای زخم ناحیه اهدای مو برای حائز اهمیت نیست

این مسئله در اولین جلسه مشاوره با داشتن عکس هایی واضح از مکان اهدایی و منطقه دریافت کننده تعیین می شود. در آقایان اغلب به علت داشتن موهای کوتاه روش FUT گزینه مناسبی نخواهد بود، زیرا زخم ناحیه اهدای مو در آن ها به دلیل کوتاهی موها دیده می شود، اما زنان به ندرت دارای موهای بسیار کوتاه هستند بنابراین می توانند به راحتی از پیوند مو نواری استفاده کنند و تعداد گرافت مو را به حداکثر رسانند و در عین حال هزینه های کاشت مو را نیز پایین آورند.

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان

تفاوت دیدگاه زنان و مردان نسبت به کاشت مو

زنان نسبت به مردان انتظارات متفاوتی از پیوند مو دارند. در مردان کاهش وسعت بخش کم پشت سر برای اکثر آن ها رضایت بخش است، در صورتی که زنان انتظار دارند مشکل آن ها به طور کامل برطرف شود. معمولا تنها با یک بار عمل پیوند ممکن است یک خط رویش مو برای زنان ایجاد شود اما به اندازه موهای دوران کودکی آن ها دارای تراکم بالا نباشد. زنانی که موهای جلو، بالا و فرق سر آن ها کم پشت شده است باید مهم ترین ناحیه را برای ترمیم مو انتخاب کنند. افزایش تراکم مو در همه بخش های پوست سر بهترین انتخاب برای دریافت بهترین نتیجه نیست. خانم هایی که دچار ریزش موی گسترده هستند باید برای بازگرداندن خط رویش مو یا ناحیه ای که فرق سر خود را از آن جا باز می کنند، تمرکز کنند.

انواع روش های کاشت مو برای خانم ها

روش های مختلفی برای کاشت مو در خانم ها وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

روش کاشت موی FIT

در این روش بخش های فولیکولی گرافت های مو به طور جداگانه و پراکنده از بانک مو توسط پانچ مخصوص جداسازی می شود به طوری که هیچ گونه زخم و اسکاری برجای نمی گذارد. این گرافت ها به طور مستقیم در محل طاسی سر کاشته می شوند.

روش کاشت موی FUT

در این روش بعد از بی حسی موضعی، یک نوار کوچک از پشت سر که به آن فلپ می گویند، برداشته شده و محل آن بخیه زده می شود. طول فلپ در این روش چند اینچ است. در مرحله بعد پزشک متخصص، فلپ برداشته شده را با کمک میکروسکوپ های پیشرفته و لوازم جراحی به واحد های فولیکولی تقسیم می کند. این واحد ها پس از ایجاد روزنه هایی در سطح طاسی سر، کاسته می شوند.

روش کاشت موی SUT

در این روش از کاشت مو از پانچ اتوماتیک برای برداشت گرافت ها از پشت سر استفاده می شود که این امر آسیب کمتری را به فولیکول های مو،نسبت به سایر روش ها در پی دارد و سرعت کار بالاتر می رود.

روش کاشت موی میکروگرافت

میکروگرافت از جدیدترین شیوه کاشت موی طبیعی است. کاشت مو در این روش غیر جراحی با دستگاه اتوماتیک انجام می شود، به عنوان مثال کلیه مراحل اعم از اندازه گیری، خط رویش، بی حسی موضعی، برداشت و کاشت به صورت اتوماتیک است.مراحل برداشت مانند روش SUT است و در مراحل کاشت از دستگاه اتوماتیک استفاده شده که ظرافت کاشت مو تا حد میکرو را دارد و تراکمی تا چند برابر سایر روش ها به وجود می آورد.

روش کاشت موی میکروگرافت

روش کاشت موی FUE

این روش یکی از جدیدترین روش های پیوند مو در دنیا است. در این روش نیز از دستگاه های اتوماتیک برای بهبود کیفیت و سرعت کاشت مو استفاده می شود و برای افرادی که بانک موی مناسبی جهت پیوند مو ندارند، کاربرد زیادی دارد. در روش FUE گرافت های بیشتری را از بانک مو برداشته و با تراکم بالا کاشت مو انجام می شود و ظاهری طبیعی در مو ایجاد می شود.

زمان مناسب برای کاشت مو در خانم ها

کاشت مو در زنان معمولا بعد از سن 25 سالگی است زیرا بیمار به مرحله بلوغ کامل رسیده است و می توان انتقال مو را انجام داد. در بیماران سن های بالاتر که در اواخر دهه60، 70 یا حتی 80 زندگی خود هستند هم می توان از کاشت مو استفاده کرد زیرا اکثرا در این سن از دست دادن یا کم پشت بودن موها را می توان به دوران یائسگی نسبت داد. در بازه سنی غیر مناسب می توان از سایر روش های کاشت مو استفاده کرد.

هزینه کاشت مو برای خانم ها

قیمت کاشت هر تار مو زنان بر اساس روش های کاشت متفاوت است که بعد از نظر پزشک متخصص در مشاوره مشخص می شود. در کاشت مو زنان ارزان ترین روش FUT بوده و پرهزینه ترین آن ها روش ARTAS است. اما یکی از بهترین روش های کاشت مو، روش FIT یا روش میکرو FIT است که از جدیدترین روش های کاشت مو محسوب می شود.

 

کاشت مو برای چه زنانی مناسب است؟

موهای فرد باید از ناحیه پشت و پهلو به اندازه کافی باشد تا بتواند به قسمت های کم پشت، مو اهدا کند. در واقع نیازمند بانک موی مناسب برای کاشت می باشید.

ماندگاری موهای پیوند زده شده چقدر است؟

موهایی که پیوند زده می شوند، به همان اندازه که در ناحیه دهنده مقاوم هستند، در ناحیه گیرنده ماندگاری دارند.

آیا تراشیدن موی سر برای کاشت مو برای زنان ضروری است؟

خیر، زنان لازم نیست قبل از عمل کاشت مو کاملا موهای سر خود را بتراشند.

آیا تراشیدن موی سر برای کاشت مو برای زنان ضروری است؟

مراحل کاشت مو چیست؟

مراحل کاشت مو و رعایت آن اهمیت زیادی دارد که برای انجام جراحی کاشتن مو بایستی مراحل زیر را طی کنید:

انجام مشاوره قبل از عمل

شما می‌توانید در این مرحله تمامی سوالات خود را از پزشک متخصص بپرسید و ابهامات خود را نیز در مورد بهترین کاشت مو نیز برطرف سازید. پس از اینکه تصمیم قطعی برای عمل کاشتن مو گرفتید، پزشک پوست سر و موهای شما را بررسی می‌کند و روش مناسب برای جراحی را نیز انتخاب می‌نماید.

 انجام آزمایشات و دریافت نوبت عمل

انجام آزمایشات لازم در این جراحی همانند سایر عمل‌های زیبایی بایستی برای بررسی انعقاد خون، ویروس ایدز، هپاتیت و …. صورت گیرد. پس از آن روز و ساعت عمل برای بیمار مشخص می‌گردد. همچنین در جلسه مشاوره با توجه به شرایط هر فرد جدید ترین روش کاشت مو برای فرد انتخاب و فرایند کاشت شروع می‌شود. در ادامه مقاله به روش های مختلف کاشت مو  با جزئیات اشاره شده است.

 انجام جراحی کاشت مو

گرافت‌ها به تعداد مورد نیاز از بانک مو برداشته می‌شود و پس از انجام آزمایشات لازم بهترین فولیکول‌ها برای کاشت انتخاب می‌گردند. بانک مو به نواحی از سر گفته می‌شود که دارای موهای سالم و پرپشت برای برداشتن فولیکول‌ها و پیوند آن‌ها به نواحی دریافت کننده هستند. در نهایت موهای انتخاب شده در نواحی که از قبل تعیین و بی حس شده است کاشته می‌شوند. از آنجایی که این جراحی همراه با بی حسی موضعی است بیمار هیچ گونه دردی را احساس نمی‌کند.

کاشت مو به روش میکروگرافت چگونه است ؟

روشهای جدید کاشت مو در نتیجه‌گیری سریع‌تر موثر است. در این روش از عمل کاشتن مو، تمامی فولیکول‌های مناسب برای کاشت از طریق هولدرهای مخصوص و الکتریکی برداشته می‌شوند و همین مسئله باعث می‌گردد تا خطای انسانی و از بین رفتن گرافت‌ها بسیار کاهش پیدا کند. علاوه بر این مسئله این تکنیک به گونه‌ای است که جای هیچ زخم و یا اسکاری بر روی سر باقی نخواهد ماند.

روش میکروگرافت را می‌توان به عنوان دقیق‌ترین روش برای کاشت مو در نظر گرفت که در آن گرافت‌های تکی تا ۵ تایی تار مو را می‌توان از پوست سر جداسازی کرد. برای کاشتن موی طبیعی از میکروموتورهای اتوماتیکی استفاده می‌شود که سری‌های آن قابل تنظیم می‌باشد و با کمک آن می‌توان گرافت‌هایی با انواع مختلف را خارج ساخت. نظرات کسانی که کاشت مو انجام داده اند را می‌توانید در قسمت کامنت‌های سایت مطالعه کنید.

کدام روش کاشت مو پرتراکم است؟

روش های مختلف کاشت مو مزایای منحصر به فرد خود را دارند. روش کاشت مو MICRO FIT نسبت به دیگر روش‌ها، از تراکم موی بیشتری برخوردار است و به همین دلیل طرفداران بسیار زیادی دارد. در روش میکروفیت فولیکول‌ها از بانک مو برداشت می‌شود و در ناحیه مد نظر برای کاشت پیوند زده می‌شود. امکان برداشت فولیکول و کاشت مو به طور همزمان در این روش وجود دارد و روش میکروفیت درد و خونریزی وجود ندارد و بعد کاشت تراکم بسیار بالایی دارد و موها به صورت طبیعی رشد خواهند کرد.

کلام آخر

از شما همراهان عزیز سپاس گذارم که تا پایان این مقاله همراه ما بودید. امیدوارم به مطالب و نکات گفته شده توجه کافی را کرده باشید. در صورت داشتن سوال می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید. در صورت داشتن انتقاد و یا پیشنهاد می توانید آن را با ما درمیان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *