هزینه کاشت ریش و سبیل

ما در این مقاله سعی داریم شما را با هزینه کاشت ریش و سبیل آشنا کنیم. بیشتر افراد خواستار ریش و سبیل پرپشت هستند زیرا داشتن ریش در زیبایی مردان تاثیر زیادی دارد. بعضی از مردان به دلایلی دچار ریزش ریش می شوند که از این بابت رنج می برند و باعث کاهش اعتماد به نفس در افراد می شود. امروزه با روش های جدیدی می توان ریش هایی پرپشت داشت و از شر ریزش ریش برای همیشه خلاص شد. یکی از این روش ها کاشت ریش است که می تواند باعث زیبایی چهره در مردان شود. در ادامه برای آشنا شدن با ریزش ریش با ما همراه باشید.

کاشت ریش چیست ؟

یکی از ویژگی ها و جذابیت افراد داشتن ریش های پرپشت و منظم است. ریش در چهره افراد تاثیر زیادی دارد و نداشتن ریش یا کم پشت بودن آن می تواند تاثیر منفی در صورت مردان داشته باشد. کاشت ریش یک روش پیوند مو است که پزشک مو ریش را با استفاده از روش استخراج واحد فولیکولی و ابزارهای خاص می کارد. کاشت ریش به هر روشی که باعث یک ریش جدید و باعث تقویت ریش ها می شود نسبت داد.

برای عمل ساخت دوباره ریش، پزشک موهای فرق سر را در ناحیه ای از صورت یک به یک می کارد. استفاده از مو ریش برای کاشت دوباره در بعضی از کلینیک ها استفاده نمی شود. کاشت ریش یک روش حساس است و برای انجام آن سعی کنید از جدیدترین و بهترین روش کاشت مو استفاده کنید تا با ریسک پایین درمان و بدون آسیب نتیجه مناسبی مثل تراکم بالا ریش و حالت طبیعی داشته باشید.

 

کاشت ریش چیست

روش انجام کاشت ریش :

روش کاشت ریش این گونه است که قبل از شروع کاشت ناحیه اهدا کننده که بهترین ناحیه برای اهدای پشت یا اطراف سر است شست و شو شود و پوست سر در این ناحیه بی حسی می شود و با استفاده از سورن های مخصوص دستگاه گرافت ها را استخراج می کنند و بعد از تمام شدن برداشت ناحیه ای که مو از آن جا برداشت می شود با استفاده از یک پوشش ضد عفونی بسته می شود. این مرحله بین 1 تا 3 ساعت طول می کشد اما مدت زمان انجام این جراحی به تعداد گرافت های مورد نیاز بستگی دارد.

مرحله بعد جایگذاری مو است. قبل از انجام این کار ناحیه هایی که باید گرافت ها کاشته شوند مشخص می شوند و طبق این محدوده ها برش هایی کوچک روی پوست به وجود می آید و گرافت های مو با الگویی منظم و مطابق با سایر موها و بر اساس تراکمی که در ریش وجود دارد کاشته می شوند. این مرحله می تواند بین 1 تا 3 ساعت زمان نیاز داشته باشد. در بیشتر موارد پزشک مو را از پشت سر برمی دارد که این ناحیه را ناحیه اعطا کننده یا دهنده می گویند و آن را در بخشی که نیاز است می کارند. موهای این منطقه از سر مقاوم است.

امکان دارد همه افراد در این ناحیه موهای زیادی نداشته باشند و بعضی از افرا امکان دارد مو فرق سر نداشته باشند. در این صورت مو بدن مانند بازوها، ران ها و قفسه سینه بهترین ناحیه برای برداشته شدن و کاشت در ناحیه مورد نظر است. امکان دارد در بعضی از مواقع بعضی از افراد در قسمت هایی از بدنشان مو نداشته باشند که در این حالت از موهایی مانند دیگر قسمت های بدن استفاده می شود و در ناحیه دیگر صورت کاشته می شود. کاشت ریش در مردانی که هیچ مویی در صورت آن ها وجود ندارد و بیماری داءالثعلب دارند نمی توانند از این جراحی استفاده کنند.

دلیل ریزش موهای ریش چیست ؟

مشکلات ریش و سبیل در مردان به 3 صورت دیده می شود. اول این که در اکثر مردان قسمت هایی از صورت فاقد ریش است اما قسمت های دیگر مثل چانه تراکم خوبی دارد. دوم این که بعضی از مردان ریش و سبیل کامل دارند اما تراکم و موهای ضعیفی دارد. این افراد نمی توانند ریش و سبیل خود را بلند کنند. سوم این که بعضی از مردان ریش و سبیل ندارند که به خاطر دلایل ژنتیکی و مادرزادی است. این مشکلات را می توان با کاشت ریش از بین برد. در ادامه با دلایل ریزش موهای ریش آشنا می شود :

سبک زندگی :

سبک زندگی سالم این است که شما باید غذای سالم بخورید، ورزش کنید، خواب کافی داشته باشید و از استرس خود کم کنید زیرا این موارد می تواند برای سلامت شما مناسب باشد و در رشد موهای شما تاثیر گذار باشد. نیاسین و ویتامین‌های بیوتین می تواند در رشد ریش تاثیر گذار باشد. این ویتامین ها در خوراکی هایی مثل تخم آفتابگردان، آووکادو، تخم مرغ، ماهی پیدا می شود و بهتر است در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد.

هورومون ها :

هورمون ها می توانند یکی از دلایل کم پشتی ریش باشند. تستسترون یکی از هورمون های حیاتی است که در رشد ریش و سبیل تاثیر حیاتی دارد. این هورمون یکی از هورمون‌های جنسی بدن است که به هورمون جنسی مردانه معروف است و خانم‌ها هم می توانند این هورمون را بسازند اما مقدار ترشح آن در آقایان بیشتر است. تولید و ترشح هورمون تستسترون در دوران بلوغ آقایان بیشتر می‌شود. ریش و سبیل پسران در سن بلوغ به تدریج پرپشت‌تر می‌شود. بعضی از افرادی که می خواهند کاشت ریش و سبیل انجام دهند افرادی هستند که بدن آن ها تستسترون کمتری تولید می‌کند.

تستسترون در پوست به هورمون DHT یا دی هیدرو تستسترون تبدیل می‌شود. DHT اثرات تستسترون را روی فولکیول‌ها می‌گذارد اما چون یک هورمون موضعی است و مدت زیادی در بافت می‌ماند و تاثیرات زیادی نسبت به تستسترون روی موها می‌گذارد. در پوست ما آنزیمی به نام 5 آلفا ردوکتاز وجود دارد که تستسترون را به DHT تبدیل می‌کند. از داروهای مهار کننده‌ی این آنزیم برای درمان ریزش مو با الگوی مردانه استفاده می‌شود. DHT در افرادی که ریزش موی ارثی دارند باعث ریزش موهای سر و بیشتر شدن موها در بقیه نقاط بدن می‌شود.

برای همین اگر آنزیم 5AR کم باشد یا به هر دلیل دیگری تولیدات DHT کم شود موهای سر پرپشت تر و موهای صورت کمتر می‌شوند. بعضی از افرادی که می خواهند کشات مو انجام دهند افرادی هستند که آنزیم 5 آلفا ردوکتاز کمتری در بدن خود دارند. در برخی از مردان خون رسانی به ناحیه گونه ضعیف‌تر از خون رسانی به بقیه بخش‌های صورت است. برای همین مواد مغذی و هورمون‌های کمتری به فولیکول های این ناحیه می‌رسد.

عوامل ژنتیکی :

یکی از مهم ترین دلایل ریزش و کم پشت شدن ریش عوامل ارثی یا ژنتیکی است. اگر پدر و پدربزرگ شما ریش پرپشت و سبیل ضخیمی داشته باشند به احتمال زیاد برای شما هم همینطور می شود. اگر هم که این گونه نباشد ریش و سبیل پرپشتی ندارید. در عوامل ژنتیکی و ارثی دارویی برای درمان وجود ندارد و کاشت ریش تنها گزینه برای درمان است. مزوتراپی، داروها، سرم‌ها و بقیه روش ها نمی تواند باعث رشد ریش شود.

آسیب ها و بیماری ها :

بعضی از آسیب ها به پوست می تواند باعث طاسی موقت یا همیشگی در ناحیه ریش و سبیل شود. بعضی از این آسیب ها فولیکولیت، زخم و اسکار، شکستگی، سوختگی‌ها، جای بخیه، عمل‌های جراحی مانند جراحی ترمیم شکاف کام است. در بعضی از مواقع ریش ریش در اثر این موارد نیست اما اگر این طور باشد با کاشت ریش می توان آن را برطرف کرد. آلوپسی آره‌آتا یا ریزش موی سکه‌ای هم می‌تواند باعث ریزش و کم پشتی موهای ریش و سبیل شود. ریزش مو در آلوپسی آره‌آتا موقتی است اما به صورت دوره‌ای تکرار می‌شود. طاسی‌های در اثر آلوپسی آره‌آتا را نمی‌توان با کاشت درمان کرد.

دلیل ریزش موهای ریش چیست

کاشت ریش چه روش هایی دارد ؟

کاشت ریش دارای انواع مختلفی است که پزشک با توجه به شرایط افراد از این روش ها استاده می کنند. در ادامه به روش های کاشت ریش آشنا می شوید :

  • روش FUT : در این روش یک نوار از بانک مو برداشته می شود و امکان دارد زخم در این روش طبیعی باشد اما به خاطر برداشت نواری تراکم ریش بیشتر می شود. کاشت ریش به روش FUT یکی از بیشترین رو های کاشت است.
  • روش FIT :  این روش یک روش سنتی است که در آن با برش بانک مو و برداشت گرافت های زیاد می توان تراکم زیادی از ریش را به وجود آورد اما به خاطر بخیه خوردن بخش اهدا کننده دوره نقاهت این روش طولانی است.
  • روش SUT : روش SUT یک روش جدید است که با ابزارهای جدید فولیکول ها دقیق و بدون آسیب دیدن از بانک مو جدا می‌شوند. نتیجه این روش ظریف و پرتراکم است و احتمال ریزش در این روش بسیار پایین است.
  • روش FUE :در این روش با ابزار FUE از بانک مو گرافت های لازم برداشته می‌شود. این روش باعث می‌شود بانک مو کمترین میزان جراحت را داشته باشد. در این روش به خاطر تهاجم کم دوره نقاهت در این روش کوتاه است و زودتر می توانید به فعالیت های خود ادامه دهید.

 

برای آشنا شدن با سن مناسب برای کاشت ریش و سبیل به سایت مربوطه مراجعه کنید.

 

مدت زمان کاشت ریش چقدر است ؟

مدت زمان کاشت ریش به اندازه ناحیه ریزش و تعداد واحدهای فولیکول مو که برای کاشت در ناحیه ریش استخراج می‌شوند بستگی دارد. این به نوع ریشی که می خواهید داشته باشید نیز بستگی دارد. اگر بخواهید ریش پر و پرپشتی داشته باشد باید واحدهای بیشتری از فولیکول مو استخراج و استفاده شود. اما برای بعضی از مدل ها به گرافت های کمتری نیاز است و زمان کار کمتر است. روش مورد استفاده در این زمینه اهمیت زیادی دارد. روش های قدیمی FUE سریع ترین زمان ممکن را داشت اما امروزه با استفاده از روش SUT در کوتاه ترین زمان ممکن و سریع ترین شکل ممکن امکان کاشت موهای صورت یا کاشت ریش وجود دارد. افراد در یک جلسه به مدت طولانی می توانند این روش را برای مدت محدودی و در کمترین زمان انجام دهند و نتیجه مناسبی از این روش بگیرند.

عوارض کاشت ریش

کاشت ریش مانند روش های دیگر دارای مزایا و معایبی است که در ادامه به عوارض کاشت ریش و سبیل می پردازیم :

  • باید 2 تا 3 روز بعد از عمل مراقبت های لازم را انجام دهید.
  • امکان دارد بعد از جراحی پوست شما قرمز شود.
  • باید بعد از جراحی چند روز تا چند هفته استراحت کنید.
  • امکان دارد پوست سر و صورت شما سفت شود.
  • یکی از عوارض کاشت ریش به وجود آمدن تورم در صورت است.
  • به وجود آمدن حساسیت یا درد در ناحیه اهدا کننده و دریافت کننده یکی دیگر از عوارض جراحی کاشت ریش است.
  • داشتن درد در ناحیه پیوند ریش از عوارض کاشت ریش است.

عوارض کاشت ریش

یکی دیگر از عوارض جراحی کاشت ریش به وجود آمدن خارش و سوزش است که امروزه با استفاده از روش هایی مانند SUT این عوارض کمتر شده است و به غیر از بهتر شدن سریع و دوره نقاهت کم افراد بعد از جراحی می توانند فعالیت های خود را ادامه دهند. این روش یکی از بهترین روش کاشت ریش است که نسبت به روش های قدیمی مزایای زیادی دارد. مردان امکان دارد رنگ مو ریش آن ها با موهای سرشان فرق داشته باشد که در این صورت کاشت ریش در فرق سر این اختلاف رنگ را نشان می دهد و این کار توصیه نمی شود. خصوصیات موهای ریش تغییر نمی کند و با خصوصیات ناحیه گیرنده تطابق ندارد. یعنی مو ریش نرم تر یا نازک تر و بلندتر از حد معمولش نمی شود و گذشت زمان باعث نمی شود که خصوصیات مو ریش تغییر کند.

هزینه کاشت ریش و سبیل

عوامل زیادی در تعیین هزینه های کاشت ریش و سبیل وجود دارد. برای مثال وسعت ناحیه ریزش موهای ریش، تعداد گرفت های استخراج شده، میزان تجربه و مهارت پزشک، روش مورد استفاده و موارد دیگری که به شرایط شما و  کلینیک دارد. موقعیت جغرافیایی هم یکی از این عوامل هزینه کاشت ریش و سبیل است برای مثال دستمزد یک کلینیک در تهران نسبت به یک کلینیک در شهرستان بیشتر است.

مراقبت‌های بعد از کاشت ریش و سبیل به روش FIT

معمولاً دوره بهبودی پیوند ریش یا سبیل بین 1 تا 2 هفته طول می‌کشد. ممکن است طی چند روز نخست بعد از عمل کاشت، قرمزی، خارش، تورم و ناراحتی را تجربه کنید که طبیعی است و خیلی زود برطرف می‌شود. در دوره ریکاوری معمولاً بخش اعظمی از ریش‌های کاشته شده می‌ریزند که البته همان‌طور که اشاره کردیم این امر طبیعی است و معمولاً بعد از 4 ماه این موهای ریخته شده مجدداً رشد می‌کنند. در دوران نقاهت باید مراقبت درستی از پوست ناحیه کشت و همچنین موهای کاشته شده به عمل‌ آورید. موهای پیوندی را نباید زیاد تحریک کرد، بنابراین مالیدن یا خارش قسمت کاشت شده ممنوع است.

صورت خود را مقابل نور مستقیم آفتاب قرار ندهید. فعالیت‌های شدید بدنی نداشته باشید. نواحی انتقال مو و همچنین برداشت مو را به خوبی تمیز کنید تا دچار عوارض نشود. استفاده از پمادهای آنتی‌بیوتیک مطابق با نظر پزشک معالج بلامانع است. در روزهای اول بعد از کاشت باید حتماً به پشت خوابید تا ناحیه صورت تحت‌ فشار و تماس قرار نگیرد. کشیدن سیگار و نوشیدن الکل در دوران نقاهت ممنوع است. از رقیق کننده های خون نباید استفاده شود. استفاده از سونا و یا شنا در آب گرم ممنوع است. 5 روز بعد از زمان کاشت نباید نواحی کاشته شده را شستشو داد. دستورالعمل‌های پزشک معالج خود را باید به خوبی رعایت کنید.

کاشت ریش چه مزایایی دارد؟

در طول چندین سال، این تکنیک به اثبات رسانده است که یکی از تاثیرگذارترین روش ها جهت رشد ریش است و با گذر زمان ترقی قابل توجهی داشته است. همان گونه که در جریان هستید، کاشت ریش به معنای کاشتن مو در صورت است. فولیکول های لازم جهت کاشت در قسمت های مربوط به ریش از پشت سر و بالای گوش ها خارج می گردند، چون بیشتر شباهت را به موهای ریش دارند. عمده ترین مزایای کاشت ریش طبیعی عبارتند از:

1 . از موهای طبیعی شما برای کاشتن ریش استفاده می کنند : مثل روش هایی که برای کاشت موی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند، در کاشت ریش هم از موهای سر شخص مراجعه کننده جهت کاشت استفاده می گردد که موجب سازش بیشتر فولیکول های موی کاشته شده با بدن شخص می شود و شانس بهتر شدن نتایج حاصل از این روش را افزایش می دهد. روش FUE رایج ترین تکنیک کاشت ریش در کلینیک های زیبایی است، ولی بعضی از مراکز همچنان از روش کهن یعنی FUT استفاده می کنند. صرف نظر از تکنیک برگزیده شده برای کاشت ریش، در تمامی موارد از موهای طبیعی مراجعه کننده برای کاشت استفاده می شود.

2 . نتایج حاصل از کاشت ریش طبیعی می باشند : تقریبا تا چهار دهه گذشته، کاشت مو با کمک برخی چاقوهای جراحی انجام می گرفت که نه تنها سبب به وجود آمدن زخم های زیادی می شد و مستلزم بیهوشی و بخیه بود، بلکه موفقیت چندانی هم نداشت.در ادامه کاشت مو با استخراج فولیکولی یا FUE شناسایی شد که بسیاری از مشکلات تکنیک های گذشته را نداشت. این تکنیک با کمک بی حسی موضعی انجام می گیرد و به علت بر جای نگذاشتن جای زخم، نیاز به دوره نقاهت بسیار کوتاه مدتی دارد. از جمله فواید اصلی روش های مدرن کاشت ریش، داشتن نتیجه واقعی و طبیعی است و موهای کاشته شده روی صورت مانند موهای دیگر اعضای بدن رشد می کنند.

3 . روشی با سرعت بالا، آسان و بدون درد است : اگرچه کاشت ریش طبیعی جزو جراحی های زیبایی محسوب می شود، ولی به طور کلی عاری از درد است و نسبت به جراحی های زیبایی دیگر، دوره نقاهت کوتاه مدت تری دارد. به طور معمول بسته به بخشی از صورت که ریزش مو داشته، کاشت ریش تنها در 1 جلسه دو الی ده ساعته انجام می گیرد و متقاضی پس از 1 روز می تواند زندگی عادی روزانه خود را ادامه دهد. زمانی که برای بهبودی کامل و از بین رفتن عوارض حاصل از کاشت ریش نیاز است، حداکثر هفت الی ده روز است. در واقع تعداد عوارض و زمان مورد نیاز برای بهبود یافتن، به روش برگزیده شده در کاشت ریش، حرفه و تجربه دکتر متخصص و در ضمن رعایت دستورالعمل های مراقبت پس از کاشت توسط بیماران وابسته است.

موهایی که در ناحیه ریش کاشته می شوند، تقریباً میان هفته های 4 و 8 پس از کاشت ریش در مرحله شک، می ریزند و از ماه 3 الی 4 بعد از یک دوره استراحت، آغاز به رشد می کنند. افراد متقاضی تا ششمین ماه می توانند رشد ریش های کاشته شده شان را به خوبی ببیند. نتایج حاصل شده از کاشت ریش بعد از تقریبا 10 الی 12 ماه، به طور واضح مشخص می شوند.

کلام آخر

قبل از انجام کاشت ریش از افراد با تجربه کمک بگیرید و سعی کنید با یک پزشک با تجربه مشورت کنید تا نتیجه مناسبی از این جراحی بگیرید. مراقبت ها و دستورات پزشک را به خوبی انجام دهید تا از عوارض و خطرات جراحی کم کنید. سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین پزشک را برای کاشت ریش انتخاب کنید. ممنون از این که تا آخر مقاله هزینه کاشت ریش و سبیل همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

2.3/5 - (14 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *